Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kluivertet mindig is imádtam és imádni is fogom.De sajnos gondok voltak vele, de az már elég rég volt.Marquez meg csak pontrúgásoknál veszélyes.Mr. Master írta:Régóta hiányzik? Ilyet azért nem mondanék. Tavaly lhet, h Marquez volt az egyetlen jól fejelő védőnk, de előtte volt egy ipse nálunk valamilyen PAtrick Kluivert.. Ismered?Barcelinho írta:Én Baptistának örülnék a legjobban!Fiatal, erös ami nagyon lényeges, mert már régóta hiányzik egy jól fejelö ember a támadóalakzatból, és technikás is.
Az Argentínoknak 21 évet kell betölteni hogy nagykorú legyen nem?LG írta:Aha..téllegA. Gábor írta:Nem olvasod a híreket???? Tegnaptól nagykorúLG írta: ráádául még csak kiskoru, ha jol tudom![]()
![]()
![]()
Régóta hiányzik? Ilyet azért nem mondanék. Tavaly lhet, h Marquez volt az egyetlen jól fejelő védőnk, de előtte volt egy ipse nálunk valamilyen PAtrick Kluivert.. Ismered?Barcelinho írta:Én Baptistának örülnék a legjobban!Fiatal, erös ami nagyon lényeges, mert már régóta hiányzik egy jól fejelö ember a támadóalakzatból, és technikás is.
Ezel én is így vok, de idén már meg van a 3 non EU-s, de állítolag, már megegyeztunk vele, és jovo ilyenkor érkezikBarcelinho írta:Én Baptistának örülnék a legjobban!Fiatal, erös ami nagyon lényeges, mert már régóta hiányzik egy jól fejelö ember a támadóalakzatból, és technikás is.
Aha..téllegA. Gábor írta:Nem olvasod a híreket???? Tegnaptól nagykorúLG írta: ráádául még csak kiskoru, ha jol tudom![]()
![]()
![]()
Pontosan. Még az AS sem hozta le, pedig ök kapnának a lehetöségen. SZóval úgy tünik komolytalan hír.Vito írta:nem kell ezt még komolyan venni!
Puyol nem menne el ilyen könnyen. A Tribal az tribal...
Mi a faxnak, ha már kéx a csapatBarcelonafan írta:Egy Sztár igazolás kell a Barca imidzséhez!