Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kluivertet mindig is imádtam és imádni is fogom.De sajnos gondok voltak vele, de az már elég rég volt.Marquez meg csak pontrúgásoknál veszélyes.Mr. Master írta:Régóta hiányzik? Ilyet azért nem mondanék. Tavaly lhet, h Marquez volt az egyetlen jól fejelő védőnk, de előtte volt egy ipse nálunk valamilyen PAtrick Kluivert.. Ismered?Barcelinho írta:Én Baptistának örülnék a legjobban!Fiatal, erös ami nagyon lényeges, mert már régóta hiányzik egy jól fejelö ember a támadóalakzatból, és technikás is.
Az Argentínoknak 21 évet kell betölteni hogy nagykorú legyen nem?LG írta:Aha..téllegA. Gábor írta:Nem olvasod a híreket???? Tegnaptól nagykorúLG írta: ráádául még csak kiskoru, ha jol tudom![]()
![]()
![]()
Régóta hiányzik? Ilyet azért nem mondanék. Tavaly lhet, h Marquez volt az egyetlen jól fejelő védőnk, de előtte volt egy ipse nálunk valamilyen PAtrick Kluivert.. Ismered?Barcelinho írta:Én Baptistának örülnék a legjobban!Fiatal, erös ami nagyon lényeges, mert már régóta hiányzik egy jól fejelö ember a támadóalakzatból, és technikás is.
Ezel én is így vok, de idén már meg van a 3 non EU-s, de állítolag, már megegyeztunk vele, és jovo ilyenkor érkezikBarcelinho írta:Én Baptistának örülnék a legjobban!Fiatal, erös ami nagyon lényeges, mert már régóta hiányzik egy jól fejelö ember a támadóalakzatból, és technikás is.
Aha..téllegA. Gábor írta:Nem olvasod a híreket???? Tegnaptól nagykorúLG írta: ráádául még csak kiskoru, ha jol tudom![]()
![]()
![]()
Pontosan. Még az AS sem hozta le, pedig ök kapnának a lehetöségen. SZóval úgy tünik komolytalan hír.Vito írta:nem kell ezt még komolyan venni!
Puyol nem menne el ilyen könnyen. A Tribal az tribal...
Mi a faxnak, ha már kéx a csapatBarcelonafan írta:Egy Sztár igazolás kell a Barca imidzséhez!