Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Hírhozó-cikkíró
Az miért lehet, ha firefoxot használok, akkor néha a fórum nem akar belépteteni, sőt nem is enged be, de ha IE-t akkor igen? Sőt, ha egy darabig IE-t használok, akkor utána beenged a Firefox is. Aztán megint kezdődik minden előröl.
Sajnos ezeket nem hozták nyilvánosságra, csak azt, hogy melyik országokból érkeztek. Esetleg a következő fázisban, amikor már az esélyesek maradtak bent, akkor mutatnak valamit.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- huevos
- Jugador d'estrella
Iván,
megkérhetnélek arra, hogy a Nou Campra vonatkozó pályázatokról mellékelj nekem egy oldalt, ahol esetleg meg lehet nézni bővebben a terveket, olvashatni a pályázókról?
köszönöm
megkérhetnélek arra, hogy a Nou Campra vonatkozó pályázatokról mellékelj nekem egy oldalt, ahol esetleg meg lehet nézni bővebben a terveket, olvashatni a pályázókról?
köszönöm
never let the children cryin'!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Írtam a Régmúlt Barca csillagai nevű topicba egy kicsit róla a Barcelona című könyvből.
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Tamás, nyugodj már meg. Majd lesz. Gondolom.varga tamás írta:Remélem a honlapon egy rövid megemlékezést olvashatunk Mariano Gonzalvóról, aki ma itthagyta a Barca földi családját, és az égbe költözött. A hőskor egyik legnagyobbja volt, néhény emlékező sort megérdemelne. Szerintem.
Nem kell ez a számonkérő hangnem szerintem, majd ha két napon belül nem lenne, akkor talán rá lehet kérdezni. Szerintem.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Remélem a honlapon egy rövid megemlékezést olvashatunk Mariano Gonzalvóról, aki ma itthagyta a Barca földi családját, és az égbe költözött. A hőskor egyik legnagyobbja volt, néhény emlékező sort megérdemelne. Szerintem.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én voltam, és még mindig azt mondom, hogy fura Hala Madridos aláírásokat látni egy "Jugador del Barca"-nál látni.grecki írta:Én speciel nagyon örülnék, ha még aktuális lenne. Szerintem ezek még jobban feldobnák az oldalt.
Korábban vki felhozta, hogy a Real szurkolóknál furcsán (magyarul hülyén) néznek ki az egyes Barca rangok. Épp ezért, (amennyiben lehetséges) a regelésnél kellene egy ilyen kérdés, hogy csapatod vagy vmi hasonló megfogalmazásban. Természetesen a Barca lenne a default. Profilnál mondjuk lehetne változtatni a korábban regelt Reálosoknak. Így nekik is lehetne külön Realos rangjuk... (Cantera biztos tudna segíteni)
Csak egy ötlet volt...
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Enrique Koma!
Mi az ördög vélekedős tökének kellene nékem külön rímhányó topik?
Ami téma egyébként néha a fejembe jut, azt el tudom szórni az aktuális
reszortos kolumnákra, hát akkor minek kellene megszakítani a szervert?
Aranyos vagy, de tartogassuk eme kapacitásokat fontosabb dolgokra,
például ha a csapat a "Galaxisközi Rettenetesnagy Bajnokság" győztese
lesz, akkor jöhet az új topik, de az én ügyemben nem kell tanakodni.
Erősködik ide Krojf komád.
Mi az ördög vélekedős tökének kellene nékem külön rímhányó topik?
Ami téma egyébként néha a fejembe jut, azt el tudom szórni az aktuális
reszortos kolumnákra, hát akkor minek kellene megszakítani a szervert?
Aranyos vagy, de tartogassuk eme kapacitásokat fontosabb dolgokra,
például ha a csapat a "Galaxisközi Rettenetesnagy Bajnokság" győztese
lesz, akkor jöhet az új topik, de az én ügyemben nem kell tanakodni.
Erősködik ide Krojf komád.
sztem nem egy rossz ötlet...!Los Banditos írta:Szerintem Krojf miatt újra visszahozhatnánk az élőtémák közé "Ronaldo verses topicját"![]()
Lehetséges?
-
- Hírhozó-cikkíró
Csak a teljesség kedvéért. Azért kiváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan, aki rá szavaz majd. Mondjuk a hecc kedvéért...Game90 írta:Sztem Forlánt kilehet venniDe a többi teljesen ok
Nekem már most megvan, hogy kire szavazok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Forlan tényleg nagyon nagyon felesleges,itt úgyis a fórumozók szavaznának,és szntem 1tlen egy sem akarta őt leigazolni,szóval csak 1el több név lenne...helyette tegyünk be egy poént 
Bár Ő maga a poén,szal nem szóltam

Bár Ő maga a poén,szal nem szóltam

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Sztem Forlánt kilehet venni
De a többi teljesen ok
Nekem már most megvan, hogy kire szavazok 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Hírhozó-cikkíró
igen, erre...
Diego Milito
Fernando Torres
Hernán Crespo
Thierry Henry
Diego Forlán
David Trezeguet
Ricardo Oliveira
Senki
Asszem más nem nagyon került szóba sem a sajtóban, sem itt a fórumon, de javítsatok ki, ha tévednék...
Diego Milito
Fernando Torres
Hernán Crespo
Thierry Henry
Diego Forlán
David Trezeguet
Ricardo Oliveira
Senki
Asszem más nem nagyon került szóba sem a sajtóban, sem itt a fórumon, de javítsatok ki, ha tévednék...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem kötekedésből de az FCBarcelona.com szerint 5 ezren voltak a nyíltedzésen ellenben itt 7000-t írnak.
Most kiír pontosabb adatot?
Nem olyan lényeges dolog csak kiváncsi-fáncsi vagyok.
Most kiír pontosabb adatot?
Nem olyan lényeges dolog csak kiváncsi-fáncsi vagyok.

in to exile
-
- Hírhozó-cikkíró
Én speciel nagyon örülnék, ha még aktuális lenne. Szerintem ezek még jobban feldobnák az oldalt.
Korábban vki felhozta, hogy a Real szurkolóknál furcsán (magyarul hülyén) néznek ki az egyes Barca rangok. Épp ezért, (amennyiben lehetséges) a regelésnél kellene egy ilyen kérdés, hogy csapatod vagy vmi hasonló megfogalmazásban. Természetesen a Barca lenne a default. Profilnál mondjuk lehetne változtatni a korábban regelt Reálosoknak. Így nekik is lehetne külön Realos rangjuk... (Cantera biztos tudna segíteni)
Csak egy ötlet volt...
Csak egy ötlet volt...

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Bár nem vagyok "Photoshop művész",de megpróbálom..rhynn írta: Nagy photoshop művészeknek egy pályázatot ajánlok.
Meg lehet tervezni a fórum rangok kép változatát.
Ez nem csak egy képből áll, hanem egy sorozat, ha nincs kedv, erő, stb, akkor elég csak 1 kategóriát megcsinálni, hanem a következők kellenek:
1. Kategória: Spec Rangok
Adminka Smile
Adminisztrátor
Közvetítőállomás Smile
Rendfenntartó
Hírhozó
Moderátor
Az év fórumozója 2005
2. Kategória: Fórumozók rangjai (Itt érzékeltessétek, hogy növekszik. Eredetileg úgy gondoltam, hogy 1 focilabda, 2 focilabda, 3 focilabda, 1 arany labda, 2 arany labda, stb. és mellette a szöveg, de minden kreatív ötletre vevő vagyok.)
Alacsony rangok:
Barca C
Barca B
Jugador del Barca
Jugador d'Estrella
Capitá del Barca
Magasabb rangok: (esetleg más szinű kerettel):
Entrenador del Barca
Directór de Futból
Llegenda del Barca
Presidente del Barca
3. kategória Meglepetés rangok: Ezt rátok bízom, találjátok ki, ha van értékelhető megoldás berakom.
1000 (kb 50 hozzászólásig)
5000 (kb 250 hozzászólásig)
10000 (1000 hozzászólásig)
Kis képek kellenek kb oda, ahova a rangok leírása kerül, méret nincs meghatározva, de beférjen az avatar és a név közé, jól nézzen ki.
A pályázatokat a rhynn@eurobarca.hu címre kérem, a kategóriagyőzteseket egyedi ranggal (még meg is tervezheti) ill. ha valaki az egészet megcsinálja, akkor esetleg tárgynyereménnyel is jutalmazom.
Akit érdekelne a dolog,az azért írjon egy postot, hogy tudjam, kikre várok. Nem nagy munka, hétvégére terveket várnék. A többit privátban vagy e-mailben.
Tamás

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
A Barça kosárcsapatabán van benne..Enrique írta:Evilgrim írta:Lehet,hogy ez nem olyan nagy gond,de három "Ki a kedvenc Barca játékosod?" nevű topic van..![]()
Lehet, hogy én vagyok vak, de én egyet sem látok.
Nincs (tudtommal) ilyet topicunk.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Evilgrim írta:Lehet,hogy ez nem olyan nagy gond,de három "Ki a kedvenc Barca játékosod?" nevű topic van..![]()
Lehet, hogy én vagyok vak, de én egyet sem látok.
Nincs (tudtommal) ilyet topicunk.