Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás, nyugodj már meg. Majd lesz. Gondolom.varga tamás írta:Remélem a honlapon egy rövid megemlékezést olvashatunk Mariano Gonzalvóról, aki ma itthagyta a Barca földi családját, és az égbe költözött. A hőskor egyik legnagyobbja volt, néhény emlékező sort megérdemelne. Szerintem.
Én voltam, és még mindig azt mondom, hogy fura Hala Madridos aláírásokat látni egy "Jugador del Barca"-nál látni.grecki írta:Én speciel nagyon örülnék, ha még aktuális lenne. Szerintem ezek még jobban feldobnák az oldalt.
Korábban vki felhozta, hogy a Real szurkolóknál furcsán (magyarul hülyén) néznek ki az egyes Barca rangok. Épp ezért, (amennyiben lehetséges) a regelésnél kellene egy ilyen kérdés, hogy csapatod vagy vmi hasonló megfogalmazásban. Természetesen a Barca lenne a default. Profilnál mondjuk lehetne változtatni a korábban regelt Reálosoknak. Így nekik is lehetne külön Realos rangjuk... (Cantera biztos tudna segíteni)
Csak egy ötlet volt...
sztem nem egy rossz ötlet...!Los Banditos írta:Szerintem Krojf miatt újra visszahozhatnánk az élőtémák közé "Ronaldo verses topicját"![]()
Csak a teljesség kedvéért. Azért kiváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan, aki rá szavaz majd. Mondjuk a hecc kedvéért...Game90 írta:Sztem Forlánt kilehet venniDe a többi teljesen ok
Nekem már most megvan, hogy kire szavazok
Bár nem vagyok "Photoshop művész",de megpróbálom..rhynn írta: Nagy photoshop művészeknek egy pályázatot ajánlok.
Meg lehet tervezni a fórum rangok kép változatát.
Ez nem csak egy képből áll, hanem egy sorozat, ha nincs kedv, erő, stb, akkor elég csak 1 kategóriát megcsinálni, hanem a következők kellenek:
1. Kategória: Spec Rangok
Adminka Smile
Adminisztrátor
Közvetítőállomás Smile
Rendfenntartó
Hírhozó
Moderátor
Az év fórumozója 2005
2. Kategória: Fórumozók rangjai (Itt érzékeltessétek, hogy növekszik. Eredetileg úgy gondoltam, hogy 1 focilabda, 2 focilabda, 3 focilabda, 1 arany labda, 2 arany labda, stb. és mellette a szöveg, de minden kreatív ötletre vevő vagyok.)
Alacsony rangok:
Barca C
Barca B
Jugador del Barca
Jugador d'Estrella
Capitá del Barca
Magasabb rangok: (esetleg más szinű kerettel):
Entrenador del Barca
Directór de Futból
Llegenda del Barca
Presidente del Barca
3. kategória Meglepetés rangok: Ezt rátok bízom, találjátok ki, ha van értékelhető megoldás berakom.
1000 (kb 50 hozzászólásig)
5000 (kb 250 hozzászólásig)
10000 (1000 hozzászólásig)
Kis képek kellenek kb oda, ahova a rangok leírása kerül, méret nincs meghatározva, de beférjen az avatar és a név közé, jól nézzen ki.
A pályázatokat a rhynn@eurobarca.hu címre kérem, a kategóriagyőzteseket egyedi ranggal (még meg is tervezheti) ill. ha valaki az egészet megcsinálja, akkor esetleg tárgynyereménnyel is jutalmazom.
Akit érdekelne a dolog,az azért írjon egy postot, hogy tudjam, kikre várok. Nem nagy munka, hétvégére terveket várnék. A többit privátban vagy e-mailben.
Tamás
A Barça kosárcsapatabán van benne..Enrique írta:Evilgrim írta:Lehet,hogy ez nem olyan nagy gond,de három "Ki a kedvenc Barca játékosod?" nevű topic van..![]()
Lehet, hogy én vagyok vak, de én egyet sem látok.
Nincs (tudtommal) ilyet topicunk.
Evilgrim írta:Lehet,hogy ez nem olyan nagy gond,de három "Ki a kedvenc Barca játékosod?" nevű topic van..![]()