Victor Valdés
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Jól beszélsz!Nézzünk csak körül a többi csapat háza táján...BL-döntő Lehmann hatalmas baki...ugye tudjuk..Arsenal-Seaman...hadd ne mondjam...aki egy kicsit ismeri...Liverpool-Dudek....neee....és azért mostanába Pepe is!München-Khan....na neeeeeeeeeeeeeeee...!Szóval én úgy érzem nem Valdest kell bántani,a gyenge védelem,a fatökü(mostanában kivétel Messi)középpája,és ném utolsó sorban az inpotens támadó játék miatt!!!Kell persze hogy kell a jó kapus!!!De Valdes jó kapus!Ráadásul Katalán és ez rettentően sokat számít a barcaszurkolólnak!És már tett annyit ezért a csapatért,hogy megérdemelje a bizalmat!!!!!hát ennyi!Összeszedjük magunkat és megyünk tovább előre!!!Van egy kis hullávölgy,de hát kinél nincs????De ez nem elsösorban a akapus hibája!!!!!Mindörökké BARCA!!!!!!!! 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Sok helyen ezt olvasom Valdesről, de említsetek már pár potyagólt a közelmúltból! Jó, a 3 éves pályafutása elején volt 1-2 potya, de mostanában...(lehet csak én nem emléxem:)) Kifutásnál, kirugásnál szokott hibázni, de ezek elfognak tűnni a játékából minél több rutint szerez. Olyan kapusokhoz meg ne hasonlítsátok akik már közel 10 éve vagy több védenek nagy csapatokban. Biztos hibázott Buffon és a többi kapus is még a pályája elején, de arra már a kutya se emléxik.Subinho írta:én nem tartom jó kapusnak valdest! vannak ugyan nagy védései, de követ el ugyanolyan nagy baromságokat is! a kifutásai, meg a kirúgásai katasztrófálisak!!! kb. bartezhez tudnám hasonlítani! az egyik meccsen kivédi az ellenfél szemét, a másikon ordító potyagólokat kap!!! casillasra én is szívesen elcserélném, de pl. coupéra is gondolkodás nélkül!!!

-
- Director del Fútbol
Nagy taktikus vagy
Nem akarsz a Barca edzője lenni?

Nem akarsz a Barca edzője lenni?
-
- Director del Fútbol
Neked elhiszemCharlie írta:Nehéz a kapussors.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Ustari neve merült fel, csak tudnám minek?! Jobb mint Valdes? Nem hinném, akkor meg minek egy valag pénzért egy cserekapus?kath23 írta:real-Barca meccs alatt a kommentátor mondott valami olyat hogy a vezetöség kapus után nézett!!! Tud erröl valaki valamit?
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nekem számít hogy katalán és sajátnevelés. Hatalmas figura, egyéniség. Jobban elnézem neki a hibáit -amiben tellég ludas, nem csak rámondjuk úgy megszokásból-, mint mondjuk Ronaldinhonak.
Nehéz a kapussors.
C.
Nehéz a kapussors.
C.
- Subinho
- Director del Fútbol
én nem tartom jó kapusnak valdest! vannak ugyan nagy védései, de követ el ugyanolyan nagy baromságokat is! a kifutásai, meg a kirúgásai katasztrófálisak!!! kb. bartezhez tudnám hasonlítani! az egyik meccsen kivédi az ellenfél szemét, a másikon ordító potyagólokat kap!!! casillasra én is szívesen elcserélném, de pl. coupéra is gondolkodás nélkül!!!Los Banditos írta:Tényleg jó kapus és tehetséges is a reklám ellen se volt olyan rossz volt 1 nagy védése a gólokról nem tehettt sőt Raúlét még majdnemem kiisvédte.Enrique írta:VV mindig hozza magát és a bravúrjait, ha kell. Lsd.: BL-döntő.
Szerintem igazi karakteres egyéniség, én szeretem a stílusát, és jó kapusnak is tartom természetesen. El nem cserélném senkire.![]()
Viazont az utolsó mondatodat nemhiszem hogy azt teljesen komolyan gondoltad mert azért Buffon,Cech,Casillas,Ricardo kajakból jobb nála...
Egy Casillasért ezer örömmel cserélném.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tényleg jó kapus és tehetséges is a reklám ellen se volt olyan rossz volt 1 nagy védése a gólokról nem tehettt sőt Raúlét még majdnemem kiisvédte.Enrique írta:VV mindig hozza magát és a bravúrjait, ha kell. Lsd.: BL-döntő.
Szerintem igazi karakteres egyéniség, én szeretem a stílusát, és jó kapusnak is tartom természetesen. El nem cserélném senkire.

Viazont az utolsó mondatodat nemhiszem hogy azt teljesen komolyan gondoltad mert azért Buffon,Cech,Casillas,Ricardo kajakból jobb nála...
Egy Casillasért ezer örömmel cserélném.
in to exile
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
mi a tojnak akarja a barca Ustarit
Itt van VV nem jó nekik 

-
- Director del Fútbol
Szerintem a 2. gólnál egyértelműen hibázott. Ha kijön a kapus, akkor az övé kell, hogy legyen a labda.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
VV mindig hozza magát és a bravúrjait, ha kell. Lsd.: BL-döntő.
Szerintem igazi karakteres egyéniség, én szeretem a stílusát, és jó kapusnak is tartom természetesen. El nem cserélném senkire.

3 éveR.M.C.F írta:Lehet hogy rosszul emlékszem de olyan 3 év azthiszem nagyon nagy formában védett nem?

- Charlie
- Öreg Harcos
Nem 3éve volt az, nem olyan rég.
Szerintem 2.gólhoz nem volt köze, muszáj volt kijönnie, kijött, aztán Ruud elpöckölte mellette. Gondoljatok a helyébe, kicsit félve ment oda lehet, mert ha jobban beleteszi a testét a labda útjába, akkor landol rajta kb. 80kg, amely 100-al érkezik, elég komoly sérülés sülhetett volna ki belőle.
Ha nem jön ki, akkor is berúgja, kijött, de messzire kellett jönnie sajna, így már bukó volt.
C.
Szerintem 2.gólhoz nem volt köze, muszáj volt kijönnie, kijött, aztán Ruud elpöckölte mellette. Gondoljatok a helyébe, kicsit félve ment oda lehet, mert ha jobban beleteszi a testét a labda útjába, akkor landol rajta kb. 80kg, amely 100-al érkezik, elég komoly sérülés sülhetett volna ki belőle.
Ha nem jön ki, akkor is berúgja, kijött, de messzire kellett jönnie sajna, így már bukó volt.
C.
Lehet hogy rosszul emlékszem de olyan 3 év azthiszem nagyon nagy formában védett nem?
De nincsenek arányban a bakik a bravurokal. Mert utobibol sokkal többet mutat be 

-
- aka Game90
Én a nagy rangadóknál mindig fosok, hogy Valdesnek lesz egy nagy bakija. Chelsea ellen is voltak bakijai, bár azért bravúrokat is bemutatott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Sajnos kapusoknál ez a fajta hiba tipikus.redmiller írta:VV a 7végén bebizonyította, mennyire rosszul tud kijönni rangadókon... 2.gól totális hiba
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
VV a 7végén bebizonyította, mennyire rosszul tud kijönni rangadókon... 2.gól totális hiba 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- aka Game90
Volt egy pár nagy védése az igaz (pl Drogba egyik lövése vagy amikor már majdnem begurult a labda a gólvonal mögé). De amikor oldalbarúgta az egyik Chelsea játékost, már majdnem azthittem, hogy gól lesz.
Kommentátor megjegyezte, hogy milyen haja van neki
Kommentátor megjegyezte, hogy milyen haja van neki

- ozsimiki
- Adminisztrátor
A gólhoz köze nem volt,és volt 1-2 nagy védése! Kicsit bizonytalan is volt,ahogy írod,de inkább köszönhetünk neki dolgokat a tegnaprólGame90 írta:A tegnapi gólról nem tehetett, de azért volt egy-két bizonytalansága. Attól féltem, hogy kap majd egy nagy potyát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
A tegnapi gólról nem tehetett, de azért volt egy-két bizonytalansága. Attól féltem, hogy kap majd egy nagy potyát.