Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sok helyen ezt olvasom Valdesről, de említsetek már pár potyagólt a közelmúltból! Jó, a 3 éves pályafutása elején volt 1-2 potya, de mostanában...(lehet csak én nem emléxem:)) Kifutásnál, kirugásnál szokott hibázni, de ezek elfognak tűnni a játékából minél több rutint szerez. Olyan kapusokhoz meg ne hasonlítsátok akik már közel 10 éve vagy több védenek nagy csapatokban. Biztos hibázott Buffon és a többi kapus is még a pályája elején, de arra már a kutya se emléxik.Subinho írta:én nem tartom jó kapusnak valdest! vannak ugyan nagy védései, de követ el ugyanolyan nagy baromságokat is! a kifutásai, meg a kirúgásai katasztrófálisak!!! kb. bartezhez tudnám hasonlítani! az egyik meccsen kivédi az ellenfél szemét, a másikon ordító potyagólokat kap!!! casillasra én is szívesen elcserélném, de pl. coupéra is gondolkodás nélkül!!!
Neked elhiszemCharlie írta:Nehéz a kapussors.
C.
Ustari neve merült fel, csak tudnám minek?! Jobb mint Valdes? Nem hinném, akkor meg minek egy valag pénzért egy cserekapus?kath23 írta:real-Barca meccs alatt a kommentátor mondott valami olyat hogy a vezetöség kapus után nézett!!! Tud erröl valaki valamit?
én nem tartom jó kapusnak valdest! vannak ugyan nagy védései, de követ el ugyanolyan nagy baromságokat is! a kifutásai, meg a kirúgásai katasztrófálisak!!! kb. bartezhez tudnám hasonlítani! az egyik meccsen kivédi az ellenfél szemét, a másikon ordító potyagólokat kap!!! casillasra én is szívesen elcserélném, de pl. coupéra is gondolkodás nélkül!!!Los Banditos írta:Tényleg jó kapus és tehetséges is a reklám ellen se volt olyan rossz volt 1 nagy védése a gólokról nem tehettt sőt Raúlét még majdnemem kiisvédte.Enrique írta:VV mindig hozza magát és a bravúrjait, ha kell. Lsd.: BL-döntő.
Szerintem igazi karakteres egyéniség, én szeretem a stílusát, és jó kapusnak is tartom természetesen. El nem cserélném senkire.![]()
Viazont az utolsó mondatodat nemhiszem hogy azt teljesen komolyan gondoltad mert azért Buffon,Cech,Casillas,Ricardo kajakból jobb nála...
Egy Casillasért ezer örömmel cserélném.
Tényleg jó kapus és tehetséges is a reklám ellen se volt olyan rossz volt 1 nagy védése a gólokról nem tehettt sőt Raúlét még majdnemem kiisvédte.Enrique írta:VV mindig hozza magát és a bravúrjait, ha kell. Lsd.: BL-döntő.
Szerintem igazi karakteres egyéniség, én szeretem a stílusát, és jó kapusnak is tartom természetesen. El nem cserélném senkire.
3 éveR.M.C.F írta:Lehet hogy rosszul emlékszem de olyan 3 év azthiszem nagyon nagy formában védett nem?
Sajnos kapusoknál ez a fajta hiba tipikus.redmiller írta:VV a 7végén bebizonyította, mennyire rosszul tud kijönni rangadókon... 2.gól totális hiba
A gólhoz köze nem volt,és volt 1-2 nagy védése! Kicsit bizonytalan is volt,ahogy írod,de inkább köszönhetünk neki dolgokat a tegnaprólGame90 írta:A tegnapi gólról nem tehetett, de azért volt egy-két bizonytalansága. Attól féltem, hogy kap majd egy nagy potyát.