Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én sem; edzősuliban bukott is volna...Charlie írta:Nem értettem miért nem hozta be a cseréket, időhúzó jelleggel.
C.
Azthiszem, ebbe a szezonban már szapultuk eleget(jogosan) szval én most nem keresgélném az ilyen kis hibákat a mai ténykedésében. A csapatot jó kezdővel küldte ki, és az az 1 cseréje pedig bejött.Charlie írta:Nem értettem miért nem hozta be a cseréket, időhúzó jelleggel.
C.
Nem kell az OFFgrecki írta:képet kíván a haza!Zozzy 5 írta:Lio, nem vagy egyedül, nekem sem tetszik különösebben![]()
![]()
Az én álmaim nője az osztályomba jár![]()
Hopppszbarca99 írta:A csaj a képen nem a lánya?ozsimiki írta:Talán ha az összes eddigi csajai után kapna pirospontokat,akkor vhogy egálra hozná a piros/fekete pontok arányát![]()
Vagy én tévedtem el valahol?
A csaj a képen nem a lánya?ozsimiki írta:Talán ha az összes eddigi csajai után kapna pirospontokat,akkor vhogy egálra hozná a piros/fekete pontok arányát![]()
Talán ha az összes eddigi csajai után kapna pirospontokat,akkor vhogy egálra hozná a piros/fekete pontok arányátgrecki írta:Röviden és tömören: "Blokkolnám'"Los Banditos írta:Ebben a cikkben megtalálható a csajszi képe is.:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero/Pr ... dsay.shtml![]()
Szerintem szép. Piros pont Rijkaardnak...
Röviden és tömören: "Blokkolnám'"Los Banditos írta:Ebben a cikkben megtalálható a csajszi képe is.:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero/Pr ... dsay.shtml
Los Banditos írta:Ebben a cikkben megtalálható a csajszi képe is.:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero/Pr ... dsay.shtml
Ebben teljesen igazad vanZozzy 5 írta:Ez igaz...Nem is kérdőjeleztem meg 1 hibáját sem. Csak amit leírtál még annó, az arra irányult, hogyha majd érzi Frank, hogy inog a kispad akkor keménykezűbb lesz. Én meg erre mondtam, hogy Rijkaard nem fog keménykezűbb lenni, ő ilyen személyiség sajnos
Ez igaz...Nem is kérdőjeleztem meg 1 hibáját sem. Csak amit leírtál még annó, az arra irányult, hogyha majd érzi Frank, hogy inog a kispad akkor keménykezűbb lesz. Én meg erre mondtam, hogy Rijkaard nem fog keménykezűbb lenni, ő ilyen személyiség sajnosShandor írta:Ennél azért többről van szó. Pl:Zozzy 5 írta:Nem hiszem, hogy Rijkaardnak motiválatlansági problémái lennének. Nem elég keménykező, naív ember. Ennyi....
- ősszel nem játszatta Thuramot; miért is?
- egész szezonban a teljesen formán kívüli Gyulát favorizálja; miért is?
- Saviola "jegelése".. ;miért is?
- Zambit össze-vissza pakolgatja, amikor egyértelmű, h bal oldalon van az igazi helye; miért is?
- ...
És a legújabb: elvisz 7 csatárt idegenbe, és mindössze 1-et cserél? Azt is tudjuk hogy.. Ini ment balhátvédnek.. hát grat!
Ezek nem naivitásból és a keménykezűség hiányából fakadó hibák.. Nem azt mondom, hogy hiba nélküli edző kell (olyan nincs), de szvsz ez így már kicsit sok.
Ennél azért többről van szó. Pl:Zozzy 5 írta:Nem hiszem, hogy Rijkaardnak motiválatlansági problémái lennének. Nem elég keménykező, naív ember. Ennyi....
Nem hiszem, hogy Rijkaardnak motiválatlansági problémái lennének. Nem elég keménykező, naív ember. Ennyi....Shandor írta:Ez lehet így van, de egy próbát megérne!Most mi történhetne?
1) Rijkaard erre besértődik, és elmegy? Hát menjen!!De ha nem, talán összeszedi magát.
2) Scolari nem fogadja el? Rijkaard ugyanúgy megérezné, inog a kispad..lionelmessi19 írta: Ez nem egy rossz ötlet, csak kérdéses, h ez a több ponton is necces terv nem bukna e be vhol...![]()