Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zsuni írta:az elmúlt 11 évben 3at is nyert. régen volt? hány csapat tudta ezt a szintet hozni?Szerintem meg ne hozzuk fel megint, azt, hogy hogyan és mikor nyert BL-t a madrid ...
A kiemelt szavak önmagukért beszélnek...
A kiemelt rész a legfontosabb és leginkább figyelmeztető...Aprieto írta:Szerintem meg kapitális hiba leírni még a gyenge Real madridot is.
Akárcsak a Lyont ellenünk. Ez a BL emberek. 1-2 két meccsen bármi megtörténhet, azon meg h a Liverpool az abszolút favorit csak vihogni tudok ne haragudjatok
zsuni írta:az elmúlt 11 évben 3at is nyert. régen volt? hány csapat tudta ezt a szintet hozni?Szerintem meg ne hozzuk fel megint, azt, hogy hogyan és mikor nyert BL-t a madrid ...
Lehet, de mostanában inkább a 16 között szoktak kizuhannizsuni írta:az elmúlt 11 évben 3at is nyert. régen volt? hány csapat tudta ezt a szintet hozni?Szerintem meg ne hozzuk fel megint, azt, hogy hogyan és mikor nyert BL-t a madrid ...
az elmúlt 11 évben 3at is nyert. régen volt? hány csapat tudta ezt a szintet hozni?Szerintem meg ne hozzuk fel megint, azt, hogy hogyan és mikor nyert BL-t a madrid ...
Én azért a Barcát kicsit sem féltem. Ha 2-3 évvel ezelőt játszuk a meccset, kemény csata lett volna, mert akkoriban a Lyon Európa 1ik legjobb csapata volt. De már az az idő elmúét, sok klasszis játékos hagyta el a klubbot, és őket nem tudták pótolni igazán. Benzema egyetlen nagy játékosuk, de ő maga kevés lesz, Juninho sem a régi már, max a szabadrúgásaitól lehet tartani.Aprieto írta:Szerintem meg kapitális hiba leírni még a gyenge Real madridot is.
Akárcsak a Lyont ellenünk. Ez a BL emberek. 1-2 két meccsen bármi megtörténhet, azon meg h a Liverpool az abszolút favorit csak vihogni tudok ne haragudjatok
Ezt a témát szándéosan sose tárgyaltam, mert teljesen mindegy h ki ki után játszik.Igaz, amit te írtál, de ugyanúgy az is igaz lenne h a Barca elleni meccs után a kispcsapatok fizikálisan és morálisan is padlón lennének!Ilyen alapon pedig pont nektek előny. Végső soron sztem teljesen értelmetlen erről tárgyalni!Buitre írta:Én még mondanék egy érdekes dolgot: mivel a Real az idén mindig azzal játszik, akivel az előző fordulóban a Barca, ergo azzal a csapattal amelyik megrakott puttonnyal és pont nélkül távozik a katalánokkal való "csatából", nos ezek a csapatok folyamatosan ellenünk akartak javítani, elvégre sorozatban 2 meccs elvesztése egyik klubnak sem jön jól.
Bár tényleg tiszteletre méltő eredmény a Real-tól, de ha azt nézzük, hogy mi azóta hetente dupla meccsekkel nyomjuk, a Realnak meg egy egész hete van felkészülni... azért lássuk be jóval egyszerűbb heti egy meccsen jól játszani, mint kettőn.fir3bird írta:azért érdekes az elmúlt 6 meccs statisztikája a bajnokságban.
Real Madrid 6 6 0 0 14-1 18p
Barcelona 6 5 1 0 19-7 16p
jobban áll a Madrid. márpedig ez a bajnoki táblázaton nem igazán látszódik. és nem is rúgott sokkal több gólt a Barca, ellenben azért többet kapott, több mint 1 gól/meccs. érdekes statisztika. az biztos, hogy a Real védelme majdnem, hogy betonbiztos lett Ramossal.
szerintem csak annyi, hogy a pontrúgásokban nagyon sebezhetőek vagyunk voltunk, sok gólt kapunk ebből. A másik dolog hogy kontrákra rendezkednek be az ellenfelek és a nagy rohanásba valakinek sikerül egyet bakizni, ha meg nem is tudnak nagyobb gólhelyzetet kialakítani és mondjuk rálövik, akkor VV tesz róla hogy elhűljünkfir3bird írta:viszont szerintem a Barcelona védelme is egyre többet hibázik. már 16 kapott gólnál jár (ami mondjuk szép), de hozzájuk képest, az utóbbi néhány meccsen sokat kaptak. mi lehet velük?
pedig eléggé azok, persze 1-2 megingás előfordult. Persze inkább egy sorral feljebb, A Lass-Gago kettősnél kell keresni a választ, ők többet tesznek a dologhoz, mint a védelem. Szerintem!Az utóbbi meccset leszámítva azért bennem az maradt meg, hogy közel sem magabiztos a Pepe-Canna tengely. De lényegtelen, lesz ez még ígyse, akárhogy is van.
ja, igaz.lionelmessi19 írta:Az utóbbi meccset leszámítva azért bennem az maradt meg, hogy közel sem magabiztos a Pepe-Canna tengely. De lényegtelen, lesz ez még ígyse, akárhogy is van.
Megmondom, mi van a védelmünkkel.. több meccsen keresztül 3assával voltak eltiltottak meg sérültek a középső védőink.
igen, sok benne az igazság....valóban akár a támadás rovására is mehet.Lampiao írta:Ezen én is gondolkoztam... De egyenlőre az erősebb gárdák ellen a támadás rovására megy a védekezés náluk... És lehet hogy a gyengébb csapatokat elverik úgy hogy esetleg még szépen is támadnak, de a sorozatos 1-0 és döcögős játék mind olyanok ellen volt akik veszélyesebbek, erősebbek voltak. (igaz becsúszott pár gyengébb csapat ellen is...)
A Pool ellen szerintem ez továbbra is édeskevés.... Sokat kéne változni ahhoz.
tény, hogy Iker nélkül sem itt tartanánk, de azt kell hogy írjam, hogy mostanában nincs sok dolga, köszönhetően annak, hogy Pepe-Cannavaro tengely egyre magabiztosabb, és jobb. tegnap is jól játszottak.lionelmessi19 írta:Emlékeim szerint, ha már az utóbbi 6 meccsről beszélünk, nagyjából 8-10 ha nem több szituáció volt, amikor az a betonbiztos védelem totális csődöt mondott, és újfent csak a zseniális kapusotok, illetve a kapufák képében megjelenő jókora mák javította a dolgot.
Emlékeim szerint, ha már az utóbbi 6 meccsről beszélünk, nagyjából 8-10 ha nem több szituáció volt, amikor az a betonbiztos védelem totális csődöt mondott, és újfent csak a zseniális kapusotok, illetve a kapufák képében megjelenő jókora mák javította a dolgot.fir3bird írta:azért érdekes az elmúlt 6 meccs statisztikája a bajnokságban.
Real Madrid 6 6 0 0 14-1 18p
Barcelona 6 5 1 0 19-7 16p
jobban áll a Madrid. márpedig ez a bajnoki táblázaton nem igazán látszódik. és nem is rúgott sokkal több gólt a Barca, ellenben azért többet kapott, több mint 1 gól/meccs. érdekes statisztika. az biztos, hogy a Real védelme majdnem, hogy betonbiztos lett Ramossal.
fir3bird írta:azért érdekes az elmúlt 6 meccs statisztikája a bajnokságban.
Real Madrid 6 6 0 0 14 : 1 18
Barcelona 6 5 1 0 19 : 7 16