Lampiao írta:Ezen én is gondolkoztam... De egyenlőre az erősebb gárdák ellen a támadás rovására megy a védekezés náluk... És lehet hogy a gyengébb csapatokat elverik úgy hogy esetleg még szépen is támadnak, de a sorozatos 1-0 és döcögős játék mind olyanok ellen volt akik veszélyesebbek, erősebbek voltak. (igaz becsúszott pár gyengébb csapat ellen is...)
A Pool ellen szerintem ez továbbra is édeskevés.... Sokat kéne változni ahhoz.
igen, sok benne az igazság....valóban akár a támadás rovására is mehet.

bár, a tegnapi meccsen egész jól muzsikált a csapat, az elmúlt hetekhez képest, Marcelo pedig meglepetés volt, mint balszélső.

rúgott is egy gólt. viszont Huntelaar is betalált, remélem beindul innentől.
lionelmessi19 írta:Emlékeim szerint, ha már az utóbbi 6 meccsről beszélünk, nagyjából 8-10 ha nem több szituáció volt, amikor az a betonbiztos védelem totális csődöt mondott, és újfent csak a zseniális kapusotok, illetve a kapufák képében megjelenő jókora mák javította a dolgot.
tény, hogy Iker nélkül sem itt tartanánk, de azt kell hogy írjam, hogy mostanában nincs sok dolga, köszönhetően annak, hogy Pepe-Cannavaro tengely egyre magabiztosabb, és jobb. tegnap is jól játszottak.
viszont szerintem a Barcelona védelme is egyre többet hibázik. már 16 kapott gólnál jár (ami mondjuk szép), de hozzájuk képest, az utóbbi néhány meccsen sokat kaptak. mi lehet velük?