Joee777 írta:Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
Fantasztikus ötletnek tartom, de csak ha Cáceres nem jön vissza. Belletti-t mindig is bírtam, sajnáltam, mikor eladtuk, a 2006-os BL döntőben lőtt gólja pedig az egyik kedvenc gólom (a másik Rivaldo híres ollozósa). Rengeteget köszönhetek annak a gólnak, akkortól számítom a Barca-mániám időpontját. Előtte is ők voltak a legszimpatikusabb klubcsapat (Kluivert, Rivaldo, stb.), de az a gól mindent megváltoztatott, azelőtt a klubfoci annyira nem is érdekelt, csak pár meccset néztem. Na de nem folytatom, nem akarom szétoffolni a fórumot.
Szerk.: Egyébként sajnos erre az igazolásra kb. semmi esély nincs, de én nagyon örülnék neki.

"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt