lionelmessi19 írta:Zozzy 5 írta:
Ezt nem így értettem. Rijkaard a vereséget magában fogadja el, elkönyveli, hogy megint vesztettünk. Aztán jönnek a nyilatkozatok, hogy ááh, ez csak egy meccs volt, tovább kell lépni. Ha nem fogadná el akkor mondjuk leültetné a padra Deco-t és ha szükséges Dinho-t is!
Ja, és akkor játszanánk Iniestával és Xavival, és mondjuk Edmilsonnal.
Meg Ronaldinho helyére jöhet mondjuk bármelyik cserecsatár. Marha hatásosak lennénk Saviolával mondjuk. Szélen sem ő sem Samu nem jó. Két ékkel meg nem szoktunk játszani nagyon...és amikor felvetettem, h kupában esetleg lehetne, akkor ti sem akartatok...
Igen, játszanánk. A getafe ellen R10 hiányzott, de egész jól muzsikált a középpálya, és 5-2 lett a vége. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Dinhót mellőzni kell, de egy-két meccsnyi pihenő lehet, h jót tenne neki.
Rijkaardról pedig ismeritek a véleményem, ami január óta nem változott. Ha akkor váltottunk volna, akkor most nem így állnánk, hanem jobban - ez meggyőződésem. Rijkaard gyenge, akaratilag nulla. A fontos meccseken a csapat - kivétel a werder ellenit - rendszeresen csődöt mondott. És ez az edző felelősségét, és teljeskörű alkalmatlanságát veti fel.
A napokban azon gondolkodtam, hogy egy hete edzőt váltott a celta: Fernández Vázquezt Sztoicskov váltotta a kispadon. A bolgár benntartja a galíciai csapatot, szerez egy kis rutint, és a nyáron leül a Barca kispadjára. Gondoljatok bele: Cruyff játékosa volt, a Barca játékosmegfigyelője, és ma Cruyff az atyaúristen a Barcánál.