Pont jókor sírt a szám, h mennyire gáz meccsek vannak

Mondjuk ettől függetlenül tartom, h ezt a belga-usa meccset be kell osztanunk a torna végéig, de ne legyen igazam.
Abszolút semlegesként nehéz volt nézni a meccset, mert igazából mindkét csapat annyira odarakta magát, h mindkettőnek tovább kellett volna mennie

Szurkoltam minden akciónál, h legyen gól és a vége 6:5 valakinek
Mondjuk a spori nem volt partner a végén, ráhúzott egy percet, ráadásul pont akkor mutatták fel, amikor a belgák jöttek kirúgással és több, mint a fele el is ment vele, amit simán hozzá kellett volna adnia.
De mindegy, így is maradéktalanul kiszolgáltak minket a srácok, bár talán a hab a tornán egy büntetőpárbaj lett volna még
A negyeddöntők párosításai elég érdekesek, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőlük.
Francia-Német:
ez egy nagyon parázs csörtének tűnik így elsőre, de sztem biztonsági játék lesz, inkább a mezőnyjáték dominál, mint a sok helyzet. X-esnek tűnik.
Brazil-Kolumbia:
ha a hazaiak kifognak (végre) egy jó napot, akkor nem lehet gond a vendégcsapat. De mivel ez a VB ilyen, amilyen, még kár tovább fokozhatják Hámeszék a csodát, annyira nem volt meggyőző a vendéglátó csapat, h esélytelennek nyilvánítsuk őket
Argentín-Belga:
Messiék színtelen-szagtalan teljesítménye itt üthet vissza először, mert a másik csapatban is kiváló képességű srácok vannak, akik tudnak támadni is, nem csak a kaput védik. Ha nem kapják össze magukat, ez lesz a végállomás. Bár itt meg benne van a pakliban, h a belgákból rengeteget kivehetett az éjszakai meccs, többet, mint Leoékból a saját 120 percük. Viszont egy ilyen továbbjutás szárnyakat adhat a pirosaknak. A fene tudja mi lesz a vége...
Holland-Costa:
elvileg országos 1-es, de nem ezen a VB-n

Az Oranje is szenvedős meccseken van túl, amin ha nem változtatnak gyorsan, akkor könnyen kívül találhatják magukat. Nem számítok gólzáporra (ezért az lesz

), inkább egy küzdős állóháborúra, olyanra, amit láthattunk a 8addöntők nagy részén. Azért rutinból valahogy túlélik a hollandok sztem...