Világbajnokság 2014
Nem tudom, hogy ki kapja meg az idei Oscart, Fred vagy egy német játékos. 

Biztos magas volt rá a szorzó es megraktak tippmixenPCsabi írta:Azért ez már nem Honduras/Svájc/Ecuador/Nigéria.
Németek nagyon akarnak egy 11-est...

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- aka Game90
Azért ez már nem Honduras/Svájc/Ecuador/Nigéria.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Esküszöm úgy közvetít,mintha tegnap halálra itta volna magát,és kegyetlen másnapos lenne. Legalábbis nekem akkor szoktak lenni ilyen értelmetlen mondataim,mint a mai kedvencem:Alfa írta:Egyik meccsen megszólal , hogy ő nem szereti a statisztikákathajnesz írta:Gundi a nap ásza: "Benzema ballal. Ez volt a 13. kapuralövése a világbajnokságon,ezzel első a brazil csapatban." (jobbal rúgta, és elég fura brazil ez a Benzema![]()
![]()
)
![]()
Megint hozza a mar megszokott "magas" színvonalú közvetítést
"Lahm szokott régen minkét hátvédet játszani."
Ugyanmár... Lehet átkapcsolok szerb adóra,ez valami hihetetlen mennyire gagyi. Eddig is fostos volt a kommentátori munka,de érzésem szerint most csúcsosodik ki.
Egyik meccsen megszólal , hogy ő nem szereti a statisztikákathajnesz írta:Gundi a nap ásza: "Benzema ballal. Ez volt a 13. kapuralövése a világbajnokságon,ezzel első a brazil csapatban." (jobbal rúgta, és elég fura brazil ez a Benzema![]()
![]()
)

Megint hozza a mar megszokott "magas" színvonalú közvetítést
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Hajrá Franciaország!!!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- aka Game90
Confirmation Mertesacker/Gotze dropped by #GER. Khedira/Klose in, Lahm to RB. #FRA as expected, Sakho for Koscielny.
Germany: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Müller, Kroos, Özil – Klose.
France: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Pogba, Cabaye, Matuidi – Valbuena, Benzema, Griezmann.
Germany: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Müller, Kroos, Özil – Klose.
France: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Pogba, Cabaye, Matuidi – Valbuena, Benzema, Griezmann.
Nálam a továbbjutók: Németország, Kolumbia, Belgium, Hollandia.
A németek szerintem összeszedik magukat, és egy szoros meccsen legyőzik a csigazabálókat. A kolumbiaiaknak pedig ha nem remek meg a lába a téttől, akkor meg kell lennie a továbbjutásnak, sokkal több erőt érzek bennük, mint a hazaikban.
A németek szerintem összeszedik magukat, és egy szoros meccsen legyőzik a csigazabálókat. A kolumbiaiaknak pedig ha nem remek meg a lába a téttől, akkor meg kell lennie a továbbjutásnak, sokkal több erőt érzek bennük, mint a hazaikban.
- Nervo
- Capitá del Barça
A hollandok is nagy bajban vannak, azt hiszem a goal.comon néztem hogy de jong is kidőlt egy időre.
Pedig ott is elkellene egy két ütköző ember, de guzmán meg claise nem éppen annak nevezhető sztem. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyszerű: Ha Lőw ezzel a csapattal nem éri el a döntőt, az miatta lesz, és nem lesz, nem lehet maradása. Egyrészt nem visz magával igazi szélső védőt. Otthon hagyja a két éve remek teljesítményt lehozó Schmelzert, ellenben a csatárból védővé lett Durm ott van a keretben, arról meg, hogy egy középső védő, Höwedes szaladgál a bal oldalon, arról már szót sem ejtek. Lahm mindkét oldalon szélső hátvédként világklasszis teljesítményt tud leadni. Lőwnél a kp-ra fér be-nem magyarázat, hogy Pep is ott játszatja-Khedira-hacsak nem tolószékben ül-rendre szerepet kap, Kroos és Schweini meg egymást oltja ki igazából. Az, hogy egyetlen igazi csatár van a keretben-illetve kettő, de Lőwnél Podolski szélső-, hogy Draxler még csak epizódszerepet sem kap, hogy Özil ezzel a teljesítménnyel kezdő lehet, csak hab a tortán.
A védekezés katasztrófa, a visszarendeződés nagyon nem megy, mégis a védelem állandóan a felezőig van feltolva,-Hummels-Mertesacker belső párossal...- ez ma meg fogja bosszulni magát. De ha a egy leégés kell ahhoz, hogy Európa magasan legjobb állománya mondjuk két év múlva-Reussal és Gündogannal-csúcsra érhessen, ám legyen.
Lőw már eddig is hazardírozott, de ennyi hiba a mai futballban egy bizonyos szint felett már nem fér bele.
A védekezés katasztrófa, a visszarendeződés nagyon nem megy, mégis a védelem állandóan a felezőig van feltolva,-Hummels-Mertesacker belső párossal...- ez ma meg fogja bosszulni magát. De ha a egy leégés kell ahhoz, hogy Európa magasan legjobb állománya mondjuk két év múlva-Reussal és Gündogannal-csúcsra érhessen, ám legyen.
Lőw már eddig is hazardírozott, de ennyi hiba a mai futballban egy bizonyos szint felett már nem fér bele.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ma megint forog tovább a film.
Egy "ősi ellenségek" csatája és egy dél-amerikai rangadó.
Francia-Német
Egyik kedvenc csapatom játszik a számomra legantipatikusabb csapat ellen. Nem is lehet kérdés, francia sikert várok.
Sportszerű nagy fizikai csatát várok, de úgy érzem a gall csapat erősebb és jobb formában is van. Feláll a Maginot vonal, amit most nem tudnak betörni a fritzek és lefog csapni a guillotine. Ámen!
Kolumbia-Brazília
A kávésok az egyik legjobb csapat a VB-n, nagyon kíváncsi vagyok mennyire fogja őket nyomni a tét. Szerintem ez lesz a döntő, brazilok megint továbbverekszik magukat, de Kolumbiának meg lesz a sansz, de sajnos nem fognak tudni élni a lehetőségekkel. Kiderül, mindenesetre nagyon szorítok Kolumbiának, nagyon megérdemelnék az eddigi teljesítményük miatt, hogy ott legyenek a világ 4 legjobb csapata között.
Egy "ősi ellenségek" csatája és egy dél-amerikai rangadó.
Francia-Német
Egyik kedvenc csapatom játszik a számomra legantipatikusabb csapat ellen. Nem is lehet kérdés, francia sikert várok.
Sportszerű nagy fizikai csatát várok, de úgy érzem a gall csapat erősebb és jobb formában is van. Feláll a Maginot vonal, amit most nem tudnak betörni a fritzek és lefog csapni a guillotine. Ámen!
Kolumbia-Brazília
A kávésok az egyik legjobb csapat a VB-n, nagyon kíváncsi vagyok mennyire fogja őket nyomni a tét. Szerintem ez lesz a döntő, brazilok megint továbbverekszik magukat, de Kolumbiának meg lesz a sansz, de sajnos nem fognak tudni élni a lehetőségekkel. Kiderül, mindenesetre nagyon szorítok Kolumbiának, nagyon megérdemelnék az eddigi teljesítményük miatt, hogy ott legyenek a világ 4 legjobb csapata között.

Egyetértek veled, kivéve a franciákat. Habár ha belegondolunk, a franciák taktikailag felül tudnak kerekedni a németeken. Mindenesetre kemény meccset várok, egygólos különbséggel valamelyik csapat számára.mess2009 írta:csak a rend kedvéért, én így saccolom:
Brazilia, Franciaország, Argentína,Hollandia
tény, a legnagyobb sansz a Hollandoké, nálam az Argentínok a leg "neccesebbek" a Brazil -Kolumbia szoros, de viszonylag jól ismerik egymást és a Brazilok stabilabbak.
Messi pedig remélem megmutatja, hogy ki a főnök!

csak a rend kedvéért, én így saccolom:
tény, a legnagyobb sansz a Hollandoké, nálam az Argentínok a leg "neccesebbek" a Brazil -Kolumbia szoros, de viszonylag jól ismerik egymást és a Brazilok stabilabbak.
-
- aka Game90
8 meccs, 5 hosszabbítás, 2 11-es párbaj. Korrekt.
Pinilla csináltatott egy tetoválást a hátára:

Pinilla csináltatott egy tetoválást a hátára:

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
óriási meccs volt! úgy ültünk le a haverokkal nézni a meccset, hogy minden szögletnél ledobunk egy felest, 23 volt belőle, úgy hogy jó meccset választottunk, vagy nem.
Azért megnéztem volna még azt a 11-es párbajt.

Azért megnéztem volna még azt a 11-es párbajt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát tegnap tényleg a vb meccse volt, kb. kézi meccsen nincs ennyire kapura lövés. mondjuk én még mindig azon elmélkedem h a wondolowski gyerek, hogy tudta a 95. percben azt az ajtó-ablakot kihagyni.
soha nem emlékszem a régebbi tornákra (néha a győztesek is nehezen ugranak be, nem hogy meccsek), de sztem ez a vb mindent visz. iszonyat sok gól, nagy drámák, hatalmas csöcsök, van itt minden ami kell.
negyedöntők a holland meccset leszámítva abszolút kétesélyesek, a forma alapján nem lenne meglepő egy francia-kolumbia, holland-belga elődöntő...
soha nem emlékszem a régebbi tornákra (néha a győztesek is nehezen ugranak be, nem hogy meccsek), de sztem ez a vb mindent visz. iszonyat sok gól, nagy drámák, hatalmas csöcsök, van itt minden ami kell.

negyedöntők a holland meccset leszámítva abszolút kétesélyesek, a forma alapján nem lenne meglepő egy francia-kolumbia, holland-belga elődöntő...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- miihii
- KHAL
Pont jókor sírt a szám, h mennyire gáz meccsek vannak 
Mondjuk ettől függetlenül tartom, h ezt a belga-usa meccset be kell osztanunk a torna végéig, de ne legyen igazam.
Abszolút semlegesként nehéz volt nézni a meccset, mert igazából mindkét csapat annyira odarakta magát, h mindkettőnek tovább kellett volna mennie
Szurkoltam minden akciónál, h legyen gól és a vége 6:5 valakinek
Mondjuk a spori nem volt partner a végén, ráhúzott egy percet, ráadásul pont akkor mutatták fel, amikor a belgák jöttek kirúgással és több, mint a fele el is ment vele, amit simán hozzá kellett volna adnia.
De mindegy, így is maradéktalanul kiszolgáltak minket a srácok, bár talán a hab a tornán egy büntetőpárbaj lett volna még
A negyeddöntők párosításai elég érdekesek, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőlük.
Francia-Német:
ez egy nagyon parázs csörtének tűnik így elsőre, de sztem biztonsági játék lesz, inkább a mezőnyjáték dominál, mint a sok helyzet. X-esnek tűnik.
Brazil-Kolumbia:
ha a hazaiak kifognak (végre) egy jó napot, akkor nem lehet gond a vendégcsapat. De mivel ez a VB ilyen, amilyen, még kár tovább fokozhatják Hámeszék a csodát, annyira nem volt meggyőző a vendéglátó csapat, h esélytelennek nyilvánítsuk őket
Argentín-Belga:
Messiék színtelen-szagtalan teljesítménye itt üthet vissza először, mert a másik csapatban is kiváló képességű srácok vannak, akik tudnak támadni is, nem csak a kaput védik. Ha nem kapják össze magukat, ez lesz a végállomás. Bár itt meg benne van a pakliban, h a belgákból rengeteget kivehetett az éjszakai meccs, többet, mint Leoékból a saját 120 percük. Viszont egy ilyen továbbjutás szárnyakat adhat a pirosaknak. A fene tudja mi lesz a vége...
Holland-Costa:
elvileg országos 1-es, de nem ezen a VB-n
Az Oranje is szenvedős meccseken van túl, amin ha nem változtatnak gyorsan, akkor könnyen kívül találhatják magukat. Nem számítok gólzáporra (ezért az lesz
), inkább egy küzdős állóháborúra, olyanra, amit láthattunk a 8addöntők nagy részén. Azért rutinból valahogy túlélik a hollandok sztem...

Mondjuk ettől függetlenül tartom, h ezt a belga-usa meccset be kell osztanunk a torna végéig, de ne legyen igazam.
Abszolút semlegesként nehéz volt nézni a meccset, mert igazából mindkét csapat annyira odarakta magát, h mindkettőnek tovább kellett volna mennie

Mondjuk a spori nem volt partner a végén, ráhúzott egy percet, ráadásul pont akkor mutatták fel, amikor a belgák jöttek kirúgással és több, mint a fele el is ment vele, amit simán hozzá kellett volna adnia.
De mindegy, így is maradéktalanul kiszolgáltak minket a srácok, bár talán a hab a tornán egy büntetőpárbaj lett volna még

A negyeddöntők párosításai elég érdekesek, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőlük.
Francia-Német:
ez egy nagyon parázs csörtének tűnik így elsőre, de sztem biztonsági játék lesz, inkább a mezőnyjáték dominál, mint a sok helyzet. X-esnek tűnik.
Brazil-Kolumbia:
ha a hazaiak kifognak (végre) egy jó napot, akkor nem lehet gond a vendégcsapat. De mivel ez a VB ilyen, amilyen, még kár tovább fokozhatják Hámeszék a csodát, annyira nem volt meggyőző a vendéglátó csapat, h esélytelennek nyilvánítsuk őket

Argentín-Belga:
Messiék színtelen-szagtalan teljesítménye itt üthet vissza először, mert a másik csapatban is kiváló képességű srácok vannak, akik tudnak támadni is, nem csak a kaput védik. Ha nem kapják össze magukat, ez lesz a végállomás. Bár itt meg benne van a pakliban, h a belgákból rengeteget kivehetett az éjszakai meccs, többet, mint Leoékból a saját 120 percük. Viszont egy ilyen továbbjutás szárnyakat adhat a pirosaknak. A fene tudja mi lesz a vége...
Holland-Costa:
elvileg országos 1-es, de nem ezen a VB-n

Az Oranje is szenvedős meccseken van túl, amin ha nem változtatnak gyorsan, akkor könnyen kívül találhatják magukat. Nem számítok gólzáporra (ezért az lesz

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Én az Argentinoknak szurkolok. De azok alapján amit felsorolált teljesen jogos az utállat.1978ban láttam egy magyar-argentin meccset a vb-n, utána egy holland-argentin döntőt ugyanazon a tornán, ezek az élmények és még néhány ezek mellett, bőven adtak annyit, h helyrerakják ezt a brigádot nálam kb a következő 500 évre.
az az uccsó szempont, h hány játékosunk játszik náluk. a barca egy más kávéház.
A mostani generáció szerintem szerethető, de amik régebben voltak....néha kaparom a falat.
Amit 1978-ban leműveltek, az nem normális. Elbújnék a helyükben. A döntőben kb. negyed óráig nem jöttek ki az öltözőből a meccs előtt, ez nem hangzik soknak de egy bemelegített csapatnál ez egyáltalán nem mind1! Aztán még ők rinyáltak, hogy be van kötve az egyik holland keze!!
A döntőbe meg egy 5 gólos különbséggel kellett volna bejutniuk, azt mit ad isten elverték Chilet 6-0-ra. Most, hogy ezeket így felhoztam talán én is gyűlölöm őket mint a sz---rt

Messi és Di Maria miatt szimpatizálok velük. Messi szöges ellentéte az eddigi összes Argentin játékosnak ami személyiséget illeti...mondjuk ő is csinált pár hülyeséget, de nem lőtt légpuskával az újságírókra...
100% pure awesomeness
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Remélem Messiék jól kizúgnak úgy, hogy őt választják meg a meccs legrosszabb játékosánakmess2009 írta: mondjuk két játékosunk van az Argentínoknál, mi ez a nagy Argentín útálat?!

Tegnap Svájcnak és az USA-nak szurkoltam, hogy a hollandok elkerüljék a belga-argentin duót, de sajnos nem jött össze.
Howard összes védése,remélem fog működni.
http://coub.com/view/2bkhy

Howard összes védése,remélem fog működni.
http://coub.com/view/2bkhy