kezdetben én sem örültem neki, hogy vele erősitettünk, de nézzük a pozitiv oldalát. a vezetőség nagyon akarta, akármilyen "hülye" a vezetőség, ahogy sokan itt irják... 31 éves, nem előny, de legalább tapasztalt, és hátvédként ez annyira nem is sok. ismeri a ligát. relativ gyors, piquehez képest mindenképp. néztem róla videókat, és egyáltalán nem rossz, egyszerűen nem egy nagynév, nem divatnév. szerintem pár évre megteszi, most jelenleg annyira világklasszis hátvéd nincs a piacon. pár éveThiago Silva az lett volna(hiba volt nem hozni), de most annyira nincs olyan, aki megütné az akkori brazilt. pár év múlva lehet, hogy lesz, és akkor majd megvesszük. mivel lenne jobb egy Marquinhos 4o-ért mint a francia? hát nemhiszem, hogy sokkal stabilabb lenne a védelmünk, sőt. igy Bartranak is nagyobb az esélye, hogy kiharcoljon egy helyet magának. legyünk pozitivak, és sok sikert a franciának. Hajrá Mathieu!

”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”