Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem elég lenne az is hogy amikor elindítod a kezdőoldalt akkor rámész arra hogyTaibi írta:Format C:Kitfisto írta:Nem rövid hírek.Azok amihez kép van.Mit tudok csinálni?
Format C:Kitfisto írta:Nem rövid hírek.Azok amihez kép van.Mit tudok csinálni?
Köszi. Szerencsére a tabellán jól vanZsolti írta:A tabelláknál az 1.forduló eredményeinél az Osasina-Villarreal nem 1-2,hanem 2-1lett!!!
ja, téllleg, nem szóltamZ. Iván írta:De mindkét napot összeadva is?Morminho írta:Iván!
nekem roszul számolja a pontjaimat mert 5-öt ír ki de nekem 6 van!! az athletic Bilbaora kaptam 1 pontot, a margitra is 1et a Deportivora kettőtt, a Seviilára egyet meg a Celtára is egyet,és az összesen 6 de nekem 5öt ír a rendszer
Mert az eredmények megtekintésénél külön veszi a két játéknapot.
De mindkét napot összeadva is?Morminho írta:Iván!
nekem roszul számolja a pontjaimat mert 5-öt ír ki de nekem 6 van!! az athletic Bilbaora kaptam 1 pontot, a margitra is 1et a Deportivora kettőtt, a Seviilára egyet meg a Celtára is egyet,és az összesen 6 de nekem 5öt ír a rendszer
akkor menj az oldalra aztán lépj be a fórumba!! a főoldalon ne!! és a fórumból lépj be a tippjátékba mert nekem úgy megy, h a főoldalon nem vagyok bejelentkezve, de a fórumon igen, és akkor nekem belép a tippjátékba!Maxi írta:Beírom a nevem meg a jelszavam, rámegyek, hogy belépés, és bedob a tarijegyzékbe, utána visszamegyek a főoldalra és megint az jön ki hogy F.név, jelszó!Morminho írta:amikor belépsz a jobb felső sarokban akkor kiírja azt, h Belépve: Maxi, vagy ugyanaz a belépő marad ott?Maxi írta:
Ezt már Charlie is mondta, de hiába lépek be nem írja ki!!!!
Beírom a nevem meg a jelszavam, rámegyek, hogy belépés, és bedob a tarijegyzékbe, utána visszamegyek a főoldalra és megint az jön ki hogy F.név, jelszó!Morminho írta:amikor belépsz a jobb felső sarokban akkor kiírja azt, h Belépve: Maxi, vagy ugyanaz a belépő marad ott?Maxi írta:
Ezt már Charlie is mondta, de hiába lépek be nem írja ki!!!!
hát én most úgy is be tudoklépni a tippjátékba ha itt a forumon be vagyok jelentkezve a főoldalon meg nemZ. Iván írta:Háááát, ez nagyon egyedi problémának tünik. Megkérdezem az illetékesektöl, de nem ígérek semmit. Nem találkoztunk még ilyennel.
amikor belépsz a jobb felső sarokban akkor kiírja azt, h Belépve: Maxi, vagy ugyanaz a belépő marad ott?Maxi írta:Ezt már Charlie is mondta, de hiába lépek be nem írja ki!!!!Z. Iván írta:Na de itt nem léptél be!
A belépés résznél tessék beírni a felhasználónevet és a jelszót. Utána föl kell kínálja a kilépés lehetöséget ugyanott.
Ezt már Charlie is mondta, de hiába lépek be nem írja ki!!!!Z. Iván írta:Na de itt nem léptél be!
A belépés résznél tessék beírni a felhasználónevet és a jelszót. Utána föl kell kínálja a kilépés lehetöséget ugyanott.
Na de itt nem léptél be!
na szóval!nekem ez a főoldalom!Z. Iván írta:Maxi írta: Igen még mindig bejelentkezve hagy!!!még mindig ott van, hogyKilépés (Maxi) és akár hányszor rányomok ott is marad!
Ja és nekem a Főoldalon sincs olyan, hogy Kilépés!!![]()
![]()
![]()
Van még valakinek ilyen problémája? Elég érdekes, soha nem hallottam ilyenröl.
Azt végképp nem értem, hogy a föoldalon hogy nem lehet kilépés a jobb felsö sarokban. Mi jelenik meg akkor jobb oldali konzol tetején?
Naaa, jól van na. Jó pár dolgot csinálok egyszerre, fejemben van az is, de nem reagálok rá mert mást csinálok.Silvanus írta:Iván, én miért nem kapok válaszokat a kérdéseimre???