Viszont jövőre nem biztos, h ennyit kéne költeni, és akkor meg jutna több pénzt egy kapusra. Ettől függetlenül összességében tényleg most járnánk jobban anyagilag, csak most lehet h az a 10 milka sincs meg, amit Valdes ára mellé kéne csapni.Barcaman1993 írta: Idén több maradna, mert nem kéne kapust venni. Viszont jövőre meg annyival kevesebb lesz pont amiatt, hogy kell.
Victor Valdés
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tegyük fel, hogy Ter Stegen a kiszemelt. melyik a jobb? Véd 3-4 meccset a bajnokságban, 1-et a BL-ben, meg ? meccset a kupában. Ráadásul mind ilyen mikiegér csapatok ellen. Nem lenne vmi óriási esélye így a fejlődésre. A Gladbachban 30-34 meccs adott + a német kupa ameddig mennek. Közben játszik Bayern, Dortmund, Schalke szintű csapatokkal. Egyértelmű,hogy melyikben van több potenciál. Ráadásul a fizetését is állnunk kéne mellé. Nem sok értelme lenne.Yaya(07-10) írta:Miért lenne baromság, hogy egy fiatal tehetséges kapus 1 évig tanulna vv mellett? Nyugodtan kaphatna meccseket, akár a bajnokságban, akár kupabanm és a bl csoportkörben is. Együtt edzene a csapattal, megismerne a közeget, esetleg a nyelvet(ha ter stegen a kiszemelt). Nem szívesen dobnek be egy fiatal suhancot a mely vízbe. Ha hosszú távra szeretnénk kapus igazolni, akkor időt kell adni neki, mert ezt a nyomást nem könnyű elviselni, ami egy ilyen stílusú és ekkora elvárásokat támasztó hely kíván.
Ez lenne a legideálisabb helyzet, persze ha a csapatnak nincs pénze, akkor el kell adni valdest és igazolni helyére valakit, és nagyon türelmesnek lenni vele szemben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem azt mondta, hogy marad, hanem hogy a legjobb megoldást keresik.
Ami az ő számára az lenne, hogy ingyen mehessen, a klubnak meg hogy pénzt kapjanak érte.
Ami az ő számára az lenne, hogy ingyen mehessen, a klubnak meg hogy pénzt kapjanak érte.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Idén több maradna, mert nem kéne kapust venni. Viszont jövőre meg annyival kevesebb lesz pont amiatt, hogy kell. Gazdaságilag sokkal jobban megérné idén eladni. Azt se tudom megmondani, hogy mit hoz a holnap, de nekem van egy olyan érzésem, hogy a következő nyáron is védő után kell majd néznünk. Akkor is kelleni fog a pénz.Chino írta:
Én abból a szempontból találom pozitívnak a döntést, hogy igaz, hogy jövőre ingyen mehet, de így legalább több pénzünk marad egy klasszis védőre. Talán a vezetés is így gondolkozik. Ha most nem kell venni egy kapust is, TALÁN megszerezhető egy Silva is. Mondjuk nem ártana Ter Stegenre egy előszerződés. Nem tudom ki, mennyire örülne ha vennénk egy Reinat és valami másodkategóriás kh-t.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Jugador d'estrella
Miért lenne baromság, hogy egy fiatal tehetséges kapus 1 évig tanulna vv mellett? Nyugodtan kaphatna meccseket, akár a bajnokságban, akár kupabanm és a bl csoportkörben is. Együtt edzene a csapattal, megismerne a közeget, esetleg a nyelvet(ha ter stegen a kiszemelt). Nem szívesen dobnek be egy fiatal suhancot a mely vízbe. Ha hosszú távra szeretnénk kapus igazolni, akkor időt kell adni neki, mert ezt a nyomást nem könnyű elviselni, ami egy ilyen stílusú és ekkora elvárásokat támasztó hely kíván.
Ez lenne a legideálisabb helyzet, persze ha a csapatnak nincs pénze, akkor el kell adni valdest és igazolni helyére valakit, és nagyon türelmesnek lenni vele szemben.
Lehet, hogy valdes viselkedése nem szimpatikus sokaknak, de ekkora ego nélkül lehuzhatna magát a wc-n. A kezdeti megpróbáltatások után egyszerűen osszeroppant volna. Önbizalom nélkül nem tudott volna ilyen fantasztikus eredmyenyeket eléri. Hiába hibázott, a társak ugyan úgy megjatszottak szorongatott helyzetben, mentálisan piszok erősnek kell lenni egy kapusnak.
Lehet, hogy valdes viselkedése nem szimpatikus sokaknak, de ekkora ego nélkül lehuzhatna magát a wc-n. A kezdeti megpróbáltatások után egyszerűen osszeroppant volna. Önbizalom nélkül nem tudott volna ilyen fantasztikus eredmyenyeket eléri. Hiába hibázott, a társak ugyan úgy megjatszottak szorongatott helyzetben, mentálisan piszok erősnek kell lenni egy kapusnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yaya(07-10) 2013.05.31. 15:40:44-kor.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én nem hibáztatom Valdest, jó előre szólt, a vezetésnek már eddig is egy fél éve volt, hogy helyettes után nézzen, aki megszerezhető lenne. Nyugodtan felvehették volna a kapcsolatot vkivel, az se biztos, hogy nem történt meg. Az lenne suttyóság, ha most jelentené be.
Azonkívül képességek terén nem mondható rossz kapusnak. Az a baj, hogy sokan már elkönyvelték potya-kapusnak, ami kezdetben igaz is volt, de egy jó ideje nem jellemző rá. Egyesek azonban nem akarnak látni a gyűlölettől. Mindenkinek vannak lepkéi, Neuer-nek is volt a szezonban nem egy. Az, hogy vkinek nem szimpatikus egy dolog, de ha reálisan nézzük elég jó képességű hálóőr akinek nagy rutinja van. Nem szűk világelit, de stabil, jó teljesítményre képes. Idén inkább a védelemnek köszönhetjük a rengeteg gólt, ami teszem hozzá a bajnokságban kevesebb, mint a csodahátvéddel bíró, világ legjobbkapusával rendelkező realnak.
Én abból a szempontból találom pozitívnak a döntést, hogy igaz, hogy jövőre ingyen mehet, de így legalább több pénzünk marad egy klasszis védőre. Talán a vezetés is így gondolkozik. Ha most nem kell venni egy kapust is, TALÁN megszerezhető egy Silva is. Mondjuk nem ártana Ter Stegenre egy előszerződés. Nem tudom ki, mennyire örülne ha vennénk egy Reinat és valami másodkategóriás kh-t.
Nem akarom védeni Valdest, de azért lássuk már reálisan a dolgokat.
A fentiek persze csak akkor játszanak, ha VV marad, ami közel sem biztos, úgyhogy várjuk ki a végét.
Azonkívül képességek terén nem mondható rossz kapusnak. Az a baj, hogy sokan már elkönyvelték potya-kapusnak, ami kezdetben igaz is volt, de egy jó ideje nem jellemző rá. Egyesek azonban nem akarnak látni a gyűlölettől. Mindenkinek vannak lepkéi, Neuer-nek is volt a szezonban nem egy. Az, hogy vkinek nem szimpatikus egy dolog, de ha reálisan nézzük elég jó képességű hálóőr akinek nagy rutinja van. Nem szűk világelit, de stabil, jó teljesítményre képes. Idén inkább a védelemnek köszönhetjük a rengeteg gólt, ami teszem hozzá a bajnokságban kevesebb, mint a csodahátvéddel bíró, világ legjobbkapusával rendelkező realnak.
Nem akarom védeni Valdest, de azért lássuk már reálisan a dolgokat.
A fentiek persze csak akkor játszanak, ha VV marad, ami közel sem biztos, úgyhogy várjuk ki a végét.
Forca Barca!!!!
Inkább őt engedtük volna ingyen el, és Abidalt tartottuk volna meg...Ronaldinho&Barca írta:Nagyon remélem, hogy a vezetőségben lesz ismét annyi kráft, hogy ha Abidalt elengedjük, akkor ezt a madarat el fogjuk adni idén nyáron de igen gyorsan. Mindenki úgy ugrál ahogy ő fütyül, róla kell minden szóljon? Olyan játékossal pedig neki menni egy szezonnak, aki egyértelműen távozni akar hatalmas ökörség.
HA már menni akar menjen most ahova akar

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez akkor baromság lenne, hogy vmi hihetetlen. Idehozni egy fiatal kapust, hogy egész szezonban padozzon? Akkor inkább védjen 1 évig máshol. Ha meg Valdes padozna, akkor meg nem értem, hogy minek megtartani?Yaya(07-10) írta: Maradjon valdes és hozzanak melle egy fiatal kapust. Ez lenne a legideálisabb helyzet. Victor elott meg le a kalappal, hogy idejében tájékoztatta a klubot a jövőbeli szándékáról. Adott a klubnak másfél evet, hogy megoldják ezt a kényes kérdést. Erre mi van? Megint minden sz@rnak el hordja a sok egybites...
Adott másfél évet? Korrektül csinálta, semmi több. Megértem az indokait, tiszteletben tartom a döntését. De ezt a dumát, hogy elég időt adott az utódkeresésre, ez egy olyan rossz duma, hogy csak na. Egy ekkora klubnak a világ minden pontján megfigyelői vannak. Hétről hétre látják Európát focizni a bajnoki, a BL, és az EL meccseken. A sportigazgató a Barca történelmének egyik legjobb kapusa: Zubi. Ha ezek után fél év nem elegendő egy megfelelő portás találására, akkor a másfél sem lesz elég. Itt kőkemény profikról van szó. Én már múlt nyáron elkezdtem volna (lehet el is kezdték) a nézelődést más kapus iránt. Persze nem konkrét ajánlatokra gondolok, csak jobban ráfókuszálni 1-2 emberre. És ez nem azért van, mert Valdest már akkor le kellett volna váltani, mert ez nem így van. Most sem kéne (szerintem), ha nem dönt így. Egyszerűen azoknál a játékosoknál, akiknek 1 év van a szerződésükből, ott el kell gondolkodni, hogy mi van, ha esetleg "nemet" mond a hosszabbításra. Így nem az utolsó pillanatokban kell kapkodni. Szóval korrekt volt, de ha azért nem hoznak idén nyáron mást, mert nem volt elég idő megfelelő személyt találni, na azt a magyarázatot nem tudom elfogadni.
-
- Jugador d'estrella
Amit írok nem neked címeztem elsősorban. Persze van ami a te hszedre reakció. Ha nem érted miért volt hülyeség felhozni oluegert akkor nem tudok segíteni...azt írom, hogy valdes szerintem top kapus, erre olueger vágsz vissza, hogy annyit ér a véleményem, mint annak, aki öt tartja annyira. Az nem zavar közben, hogy ég és föld a két játékos minden tekintetben.
Tisztában vagyok vele, hogy a vezetőséget hibaztatod elsősorban. Érthető reakció, de voltak egyéb hozzászólások, akiknél nem merült ki ennyiben a téma.
Egyébként ahogy nézem meg simán el adhatják, szóval nem lefutott az ugy. Meg reménykedhetnek...
A sok valdes gyalázó megérdemelne reinat a következő szezonban, de sokkal jobban szeretem a csapatot annál, hogy ilyet kívánják magunknak....
Maradjon valdes és hozzanak melle egy fiatal kapust. Ez lenne a legideálisabb helyzet.
Victor elott meg le a kalappal, hogy idejében tájékoztatta a klubot a jövőbeli szándékáról. Adott a klubnak másfél evet, hogy megoldják ezt a kényes kérdést. Erre mi van? Megint minden sz@rnak el hordja a sok egybites...(akinek nem inge ne vegye magára )
Tisztában vagyok vele, hogy a vezetőséget hibaztatod elsősorban. Érthető reakció, de voltak egyéb hozzászólások, akiknél nem merült ki ennyiben a téma.
Egyébként ahogy nézem meg simán el adhatják, szóval nem lefutott az ugy. Meg reménykedhetnek...
A sok valdes gyalázó megérdemelne reinat a következő szezonban, de sokkal jobban szeretem a csapatot annál, hogy ilyet kívánják magunknak....
Maradjon valdes és hozzanak melle egy fiatal kapust. Ez lenne a legideálisabb helyzet.
Victor elott meg le a kalappal, hogy idejében tájékoztatta a klubot a jövőbeli szándékáról. Adott a klubnak másfél evet, hogy megoldják ezt a kényes kérdést. Erre mi van? Megint minden sz@rnak el hordja a sok egybites...(akinek nem inge ne vegye magára )
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nagyon remélem, hogy a vezetőségben lesz ismét annyi kráft, hogy ha Abidalt elengedjük, akkor ezt a madarat el fogjuk adni idén nyáron de igen gyorsan. Mindenki úgy ugrál ahogy ő fütyül, róla kell minden szóljon? Olyan játékossal pedig neki menni egy szezonnak, aki egyértelműen távozni akar hatalmas ökörség.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Drága Culék! Pontosítunk kicsit, hogy tiszta legyen a kép mindenki számára Valdéssel kapcsolatban. A játékosnak 2014-ig van szerződése a klubbal, és szeretne ugyan maradni addig, de ehhez a klub hozzájárulása is kell. Most úgy néz ki, hogy nem tölti ki ezt az időt a kapus, tehát már idén menni fog nyáron.
Számomra igazán az fura, hogy a vezetőség az egészhez jópofizik. Bejelentette, hogy elakar menni jövőre, oké rendben van. Akkor most el kell adni, padra kell ültetni, de kell hozni egy kapust. Olyan kapussal nem lehet egy szezonnak neki kezdeni, akinek a gondolatait az foglalja le, hogy hova szerződjön. Legalábbis, ha jövőre valamit nyerni akarunk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Felesleges veled vitatkozni,mert a levegőbe beszélsz, és egyáltalán nem értelmezed,amit írok.
Ki hasonlította össze Oleguerrel? senki, csak hoztam egy példát,az egyéni megítéléssel kapcsolatosan.
Még mindig senki nem mond olyanokat,hogy nem volt jó 10 évig a csapatnak, azt sem vitatom,hogy jó kapus, de nem kell túlozni.
SZóval hagyjuk a témát, mert teljesen elbeszélsz mellettem,és olyanokkal kontrázol vissza,amikről szót sem ejtettem.
Te az elmúlt 10 évről beszélsz, én meg a jelenleg kialakult helyzetet véleményezem.
Ki hasonlította össze Oleguerrel? senki, csak hoztam egy példát,az egyéni megítéléssel kapcsolatosan.
Még mindig senki nem mond olyanokat,hogy nem volt jó 10 évig a csapatnak, azt sem vitatom,hogy jó kapus, de nem kell túlozni.
SZóval hagyjuk a témát, mert teljesen elbeszélsz mellettem,és olyanokkal kontrázol vissza,amikről szót sem ejtettem.
Te az elmúlt 10 évről beszélsz, én meg a jelenleg kialakult helyzetet véleményezem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
Valdes jelenleg az egyetlen kapus aki 3 győztes bl döntőn védett. Elképesztő rutinja van, a legmagasabb szinten véd lassan 10 éve. Ikernel jelenleg jobb, és a tavalyi evet leszámitva évek óta jobb formában véd, mint a legnagyobb vetélytársa válogatott szinten. Cech és neuer akik jobbak nála aktuálisan. Lehet, hogy képességeiben nem a legjobb, de a rutinjaval, simán top3. De legyen top5 a kedvedért, hogy a reál csere kapusát valahogy betuszkoljuk elé. Victor 10 éve lassan első számú kapus. Egy közepes vagy gyenge játékos nem ragad meg ennyi ideig. Az általad említett olueger hány evet tolt le kezdőknek a csapatban? Na ugye, hogy nagy hülyeség vele összehasonlítani.
Rustu sem volt egy kutya ütő kapus, meg sem vált be. Nem lehet, hog azért volt itt ennyi ideig mert ő volt a legjobb a csapatnak? Költői kérdés, mert nyilvánvalóan így van. Miért nem vettük meg van der sart, vagy bárkit, ha annyi sokkal jobb kapus van nála? Azért mert nincs...minek tartana meg egy csapat egy nagy fizetés igényű játékost, ha kap ugyan olyat vagy jobbat kevesebbert?
Hülyeség ezen filozni, mert ez nem csak az én véleményem, hanem az egész barcae. Rijkaard, Pep, Tito laporta és rosell is kitart mellette. Ahogyan a csapattársai is.
Rustu sem volt egy kutya ütő kapus, meg sem vált be. Nem lehet, hog azért volt itt ennyi ideig mert ő volt a legjobb a csapatnak? Költői kérdés, mert nyilvánvalóan így van. Miért nem vettük meg van der sart, vagy bárkit, ha annyi sokkal jobb kapus van nála? Azért mert nincs...minek tartana meg egy csapat egy nagy fizetés igényű játékost, ha kap ugyan olyat vagy jobbat kevesebbert?
Hülyeség ezen filozni, mert ez nem csak az én véleményem, hanem az egész barcae. Rijkaard, Pep, Tito laporta és rosell is kitart mellette. Ahogyan a csapattársai is.
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Hát ezzel teljes mértékben egyetértek veled! De hát a vezetőség szereti ingyen adogatni az embereinket, nem 1 és nem két példa volt már rá.Tomsa írta:Azért ez tényleg vicc... Képes lesz lehúzni úgy ez szezont, hogy tudja úgyis lelép az idény végén? Én már eleve azon ki voltam akadva, hogy a szezon hajrájában jelent ki ilyet... ÉS A VEZETŐSÉG EZT HAGYJA? Ne felejtsük el az előző szerződéshosszabbításánál is micsoda balhé ment a fizetését illetően. Ha pedig ennyire nagyra tartja az elnökség, akkor mi a tökért engedik el jövőre INGYEN? Még ő tesz nekünk szivességet vagy wtf? Mérhetetlenül mérges vagyok, itt nyalja a klub sggét, közben hatalmas szakmai és anyagi kárt okoz ezzel az egésszel...

Én is már örültem neki, hogy elmegy.... aztán olvastam cikket

De ha mégis maradna, attól függetlenül én ugyanúgy elhoznám a nyáron ter Stegen-t ! (alap kezdő úgyse lenne amíg itt van Valdes, ilyet Tito-tol else várok

Meg egyébként is,ha jövőre vennénk kapust, akkor jövőre Pinto-nak is lejár szerződése( vagy nem? ) , és akkor ha nem hosszabítja meg már rögtön két kapust vehetnénk...

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- csababarca
nincs ezzel gond,Te így gondolod, de attól még nincs így.Yaya(07-10) írta:Elolvasva a cikkeket mindenhol azt írjak hogy valdes elbúcsúzott a klubtól... Egyébként csak azt mondta, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. 2014ig tervez a csapatnál, szóval nem igaz, hogy mar fel éve menni akar. 2014ben szeretne elmenni, nem most. Valószínűleg érez magában ennyi erőt, hogy meg egy évig a csapat rendelkezésére álljon, különben mar most lepett volna.
Ezek után hülyeségnek tartom azokat a pletykákat, hogy most nyáron ingyen akart elmenni...persze ez is jó táptalaja volt a gyűlölködésnek....
Nyilván nem akarom hogy több pénzébe kerüljön a csapatnak, bár nem sajnálom tőle...én top 3 kapusnak tartom valdest és ezert pótolhatatlan kategóriába sorolom.
Én Oleguert top3-as védőnek tartom a mai napig, attól még nem az. egyéni vélemény, tiszteletben tartjuk, de ilyen elfogultan nehéz objektívnek maradni. Mert aki top3ba helyezi Valdest, az inkább szubjektív vélemény.
De elmondta,hogy menni akar, pár hónapja,és ha ilyen megfogalmazódik benne,akkor menni akar, nem itt védeni.
Majd kiderül,mindenesetre, ha nem lenne ez a hercehurca, akkor nekem nem jutott volna eszembe leváltani. Így viszont nem egészséges,hogy marad még egy évet.
Egyébként Reinanál jobb megoldás, ez az egy pozitívum van a dologban, bár Reinánál a nagyanyám is jobb megoldás, akit átmegyek és megtanítok fél óra alatt 10 szóra katalánul, amivel egy kapus dolgozik egy meccsen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- geridoss
- Director del Fútbol
TUDOM, hogy nincs semmi hivatalos, hogy marad, de HA ESETLEG mégis igaz lenne, akkor:
Igaz, hogy anyagilag nem éppen a legbölcsebb döntés volt (bár, ha azt nézzük, több marad idén védőre..), de szakmailag szerintem mindenképp jobb döntés, mint Reina.
A vb miatt biztos, hogy motivált lesz, az neki sem lenne jó, ráadásul profiról van szó, nem egy amatőr ifistáról a megye kettőből, hogy úgyis elmegyek, már tök mindegy mit csinálok.
Nekem sem szimpatikus a pénzéhsége, valamint a viselkedése, dühkitörései a pályán, de a teljesítményével idén semmi baj nem volt! Nem ő tehet róla, hogy nem volt idén előtte védelem. Úgy jó, hogy majdnem minden meccsen kaptunk gólt.
A potyákról meg.. Akik ezzel jönnek, mondjanak nekem egy kapus nevet, bárkit, perceken belül linkelek youtuberól olyan potyákat, hogy el sem hiszik.
Minden kapusnak van hibája, mindegyik emberből van, még a legjobbak is, mindenkinek van potyája. És VV igenis kinőtte a potyákat, a szokásosnál nem potyázik többet, csak mivel nagyítóval nézitek, és habzó szájjal várjátok, hogy hibázzon már végre, nektek ez egyfajta perverziótok, így jó hogy az övét veszitek rögtön elő.
Összegezve: nem bánom azt sem, ha marad. Mert szakmailag nem járunk vele rosszul. És itt ezt kell nézni, nem azt, hogy mekkora pénzsóvár suttyó is valójában. Amíg a klubbért kiteszi a szívét lelkét a pályán, addig nincs baj.
Hozott a vezetőség számos érdekes döntést (pl: Abi távozása rendesen lesokkolt
), de majd az idő múlásával meglátjuk, jó döntések voltak-e... Nem kell rögtön vészmadárkodni, mert itt sokan a jövőbe látnak úgy vélem. Priviben várom a lottó számokat. Négy is elég.
Igaz, hogy anyagilag nem éppen a legbölcsebb döntés volt (bár, ha azt nézzük, több marad idén védőre..), de szakmailag szerintem mindenképp jobb döntés, mint Reina.
A vb miatt biztos, hogy motivált lesz, az neki sem lenne jó, ráadásul profiról van szó, nem egy amatőr ifistáról a megye kettőből, hogy úgyis elmegyek, már tök mindegy mit csinálok.
Nekem sem szimpatikus a pénzéhsége, valamint a viselkedése, dühkitörései a pályán, de a teljesítményével idén semmi baj nem volt! Nem ő tehet róla, hogy nem volt idén előtte védelem. Úgy jó, hogy majdnem minden meccsen kaptunk gólt.
A potyákról meg.. Akik ezzel jönnek, mondjanak nekem egy kapus nevet, bárkit, perceken belül linkelek youtuberól olyan potyákat, hogy el sem hiszik.
Minden kapusnak van hibája, mindegyik emberből van, még a legjobbak is, mindenkinek van potyája. És VV igenis kinőtte a potyákat, a szokásosnál nem potyázik többet, csak mivel nagyítóval nézitek, és habzó szájjal várjátok, hogy hibázzon már végre, nektek ez egyfajta perverziótok, így jó hogy az övét veszitek rögtön elő.
Összegezve: nem bánom azt sem, ha marad. Mert szakmailag nem járunk vele rosszul. És itt ezt kell nézni, nem azt, hogy mekkora pénzsóvár suttyó is valójában. Amíg a klubbért kiteszi a szívét lelkét a pályán, addig nincs baj.
Hozott a vezetőség számos érdekes döntést (pl: Abi távozása rendesen lesokkolt

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Jugador d'estrella
Elolvasva a cikkeket mindenhol azt írjak hogy valdes elbúcsúzott a klubtól... Egyébként csak azt mondta, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. 2014ig tervez a csapatnál, szóval nem igaz, hogy mar fel éve menni akar. 2014ben szeretne elmenni, nem most. Valószínűleg érez magában ennyi erőt, hogy meg egy évig a csapat rendelkezésére álljon, különben mar most lepett volna.
Ezek után hülyeségnek tartom azokat a pletykákat, hogy most nyáron ingyen akart elmenni...persze ez is jó táptalaja volt a gyűlölködésnek....
Nyilván nem akarom hogy több pénzébe kerüljön a csapatnak, bár nem sajnálom tőle...én top 3 kapusnak tartom valdest és ezert pótolhatatlan kategóriába sorolom.
Azért ez tényleg vicc... Képes lesz lehúzni úgy ez szezont, hogy tudja úgyis lelép az idény végén? Én már eleve azon ki voltam akadva, hogy a szezon hajrájában jelent ki ilyet... ÉS A VEZETŐSÉG EZT HAGYJA? Ne felejtsük el az előző szerződéshosszabbításánál is micsoda balhé ment a fizetését illetően. Ha pedig ennyire nagyra tartja az elnökség, akkor mi a tökért engedik el jövőre INGYEN? Még ő tesz nekünk szivességet vagy wtf? Mérhetetlenül mérges vagyok, itt nyalja a klub sggét, közben hatalmas szakmai és anyagi kárt okoz ezzel az egésszel...
ezt most nem értem. minek kellett elbúcsúzni, ha jövőre is marad? mondjuk az nso-s cikkben szó sincs ilyen kijelentésről...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ezt most nem értem. minek kellett elbúcsúzni, ha jövőre is marad? mondjuk az nso-s cikkben szó sincs ilyen kijelentésről...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- csababarca
te mazochista vagy ha ezt kívánod a klubnak,már ne is haragudj. és inkább vélem ezt trollkodásnak a részedről,mint komoly véleménynek.Yaya(07-10) írta:Nem gondoltam volna, hogy egyszer öröm lesz olvasni a valdest gyalázó hozzaszolasokat.![]()
![]()
![]()
Mit fanyalogtok? A szuper kupa után nem volt semmi gond vele. Év elején le tudta a szokásos évi potyajat és utána megbízható jó teljesítményt nyújtott.
Mekkora lenne ha a következő évben meggondolta magát és hosszabbitanaa meg nehány evvel, meg több pénzért. Azt hiszem itt néhányan agyvérzést kapnának....Az volna az igazi csattanó.
VdB sem ostoba. Ha iker olyan rosszul véd mint a törése elott simán le ülteti a kispadra. Valdes ráadásul hatalmasat játszott a franciák elleni sorsdöntő selejtezőn. Szerintem megérdemelne a kezdő tagságot. A konfed kupán majd kiderül miként osztoznak a játék perceken.
Nem a formájával volt/van a gond idén,hanem hónapokkal ezelőtt kijelentette,hogy menni akar,és menni is fog.
akkor miért van még itt?
Abidal maradni akart,őt elküldtük.
Hol itt a logika? miért ragaszkodunk olyanhoz,aki már nem akar itt játszani? Nem egy Iniesta-Messi kaliber,akiért kézzel lábbal küzdeni kéne,és nehéz lenne,sőt lehetetlen a pótlása.
ez a baj,nem az amit Te próbálsz ideerőltetni,hogy ezért nem akarjuk,hogy itt védjen.
Én pl a vezetőséget gyalázom egyedül, mert ilyen szinten nevetséges amiket művelnek.
-
- Jugador d'estrella
Nem gondoltam volna, hogy egyszer öröm lesz olvasni a valdest gyalázó hozzaszolasokat.
Mit fanyalogtok? A szuper kupa után nem volt semmi gond vele. Év elején le tudta a szokásos évi potyajat és utána megbízható jó teljesítményt nyújtott.
Mekkora lenne ha a következő évben meggondolta magát és hosszabbitanaa meg nehány evvel, meg több pénzért. Azt hiszem itt néhányan agyvérzést kapnának....Az volna az igazi csattanó.
VdB sem ostoba. Ha iker olyan rosszul véd mint a törése elott simán le ülteti a kispadra. Valdes ráadásul hatalmasat játszott a franciák elleni sorsdöntő selejtezőn. Szerintem megérdemelne a kezdő tagságot. A konfed kupán majd kiderül miként osztoznak a játék perceken.

- visca el barca
- Presidente del Barça
delboszke megmondta h továbbra is casillas az első számú kapus. az is marad még vissza nem fog vonulni, vagy le nem mondja a válogatottságotYaya(07-10) írta:Nem kell félni, jövőre vb és biztos vagyok benne, hogy szeretne elsőszámú kapuskent ott lenni. Mindent meg fog tenni a csapatert. Egész szezonban jó formában védett, nem lehet panasz a teljesítményére. Oda fogja magát tenni, főleg úgy hogy tudja, a legfőbb riválisa a kispadra szorult...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador d'estrella
Nem kell félni, jövőre vb és biztos vagyok benne, hogy szeretne elsőszámú kapuskent ott lenni. Mindent meg fog tenni a csapatert. Egész szezonban jó formában védett, nem lehet panasz a teljesítményére. Oda fogja magát tenni, főleg úgy hogy tudja, a legfőbb riválisa a kispadra szorult...
Majd egy év múlva értékeljük, mennyit nyert vagy veszített a csapat Victor maradasaval. Nem kaptunk volna érte olyan sok lóvét. Jövőre lejár a szerződése, meg amúgy is bejelentette távozási szándékát, szóval kb 5 és 10 millió között lehet a piaci ara. "Szaros" 8 millat megér, hogy ne reina védje a csapat kapuját...inkább valdes de menjen ez a pénz, mintsem reina megvételére...
Mit szoktak ilyenkor mondani? Van isten!
Majd egy év múlva értékeljük, mennyit nyert vagy veszített a csapat Victor maradasaval. Nem kaptunk volna érte olyan sok lóvét. Jövőre lejár a szerződése, meg amúgy is bejelentette távozási szándékát, szóval kb 5 és 10 millió között lehet a piaci ara. "Szaros" 8 millat megér, hogy ne reina védje a csapat kapuját...inkább valdes de menjen ez a pénz, mintsem reina megvételére...
Mit szoktak ilyenkor mondani? Van isten!