Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont jövőre nem biztos, h ennyit kéne költeni, és akkor meg jutna több pénzt egy kapusra. Ettől függetlenül összességében tényleg most járnánk jobban anyagilag, csak most lehet h az a 10 milka sincs meg, amit Valdes ára mellé kéne csapni.Barcaman1993 írta: Idén több maradna, mert nem kéne kapust venni. Viszont jövőre meg annyival kevesebb lesz pont amiatt, hogy kell.
Tegyük fel, hogy Ter Stegen a kiszemelt. melyik a jobb? Véd 3-4 meccset a bajnokságban, 1-et a BL-ben, meg ? meccset a kupában. Ráadásul mind ilyen mikiegér csapatok ellen. Nem lenne vmi óriási esélye így a fejlődésre. A Gladbachban 30-34 meccs adott + a német kupa ameddig mennek. Közben játszik Bayern, Dortmund, Schalke szintű csapatokkal. Egyértelmű,hogy melyikben van több potenciál. Ráadásul a fizetését is állnunk kéne mellé. Nem sok értelme lenne.Yaya(07-10) írta:Miért lenne baromság, hogy egy fiatal tehetséges kapus 1 évig tanulna vv mellett? Nyugodtan kaphatna meccseket, akár a bajnokságban, akár kupabanm és a bl csoportkörben is. Együtt edzene a csapattal, megismerne a közeget, esetleg a nyelvet(ha ter stegen a kiszemelt). Nem szívesen dobnek be egy fiatal suhancot a mely vízbe. Ha hosszú távra szeretnénk kapus igazolni, akkor időt kell adni neki, mert ezt a nyomást nem könnyű elviselni, ami egy ilyen stílusú és ekkora elvárásokat támasztó hely kíván.
Ez lenne a legideálisabb helyzet, persze ha a csapatnak nincs pénze, akkor el kell adni valdest és igazolni helyére valakit, és nagyon türelmesnek lenni vele szemben.
Idén több maradna, mert nem kéne kapust venni. Viszont jövőre meg annyival kevesebb lesz pont amiatt, hogy kell. Gazdaságilag sokkal jobban megérné idén eladni. Azt se tudom megmondani, hogy mit hoz a holnap, de nekem van egy olyan érzésem, hogy a következő nyáron is védő után kell majd néznünk. Akkor is kelleni fog a pénz.Chino írta:
Én abból a szempontból találom pozitívnak a döntést, hogy igaz, hogy jövőre ingyen mehet, de így legalább több pénzünk marad egy klasszis védőre. Talán a vezetés is így gondolkozik. Ha most nem kell venni egy kapust is, TALÁN megszerezhető egy Silva is. Mondjuk nem ártana Ter Stegenre egy előszerződés. Nem tudom ki, mennyire örülne ha vennénk egy Reinat és valami másodkategóriás kh-t.
Inkább őt engedtük volna ingyen el, és Abidalt tartottuk volna meg...Ronaldinho&Barca írta:Nagyon remélem, hogy a vezetőségben lesz ismét annyi kráft, hogy ha Abidalt elengedjük, akkor ezt a madarat el fogjuk adni idén nyáron de igen gyorsan. Mindenki úgy ugrál ahogy ő fütyül, róla kell minden szóljon? Olyan játékossal pedig neki menni egy szezonnak, aki egyértelműen távozni akar hatalmas ökörség.
Ez akkor baromság lenne, hogy vmi hihetetlen. Idehozni egy fiatal kapust, hogy egész szezonban padozzon? Akkor inkább védjen 1 évig máshol. Ha meg Valdes padozna, akkor meg nem értem, hogy minek megtartani?Yaya(07-10) írta: Maradjon valdes és hozzanak melle egy fiatal kapust. Ez lenne a legideálisabb helyzet. Victor elott meg le a kalappal, hogy idejében tájékoztatta a klubot a jövőbeli szándékáról. Adott a klubnak másfél evet, hogy megoldják ezt a kényes kérdést. Erre mi van? Megint minden sz@rnak el hordja a sok egybites...
Hát ezzel teljes mértékben egyetértek veled! De hát a vezetőség szereti ingyen adogatni az embereinket, nem 1 és nem két példa volt már rá.Tomsa írta:Azért ez tényleg vicc... Képes lesz lehúzni úgy ez szezont, hogy tudja úgyis lelép az idény végén? Én már eleve azon ki voltam akadva, hogy a szezon hajrájában jelent ki ilyet... ÉS A VEZETŐSÉG EZT HAGYJA? Ne felejtsük el az előző szerződéshosszabbításánál is micsoda balhé ment a fizetését illetően. Ha pedig ennyire nagyra tartja az elnökség, akkor mi a tökért engedik el jövőre INGYEN? Még ő tesz nekünk szivességet vagy wtf? Mérhetetlenül mérges vagyok, itt nyalja a klub sggét, közben hatalmas szakmai és anyagi kárt okoz ezzel az egésszel...
nincs ezzel gond,Te így gondolod, de attól még nincs így.Yaya(07-10) írta:Elolvasva a cikkeket mindenhol azt írjak hogy valdes elbúcsúzott a klubtól... Egyébként csak azt mondta, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. 2014ig tervez a csapatnál, szóval nem igaz, hogy mar fel éve menni akar. 2014ben szeretne elmenni, nem most. Valószínűleg érez magában ennyi erőt, hogy meg egy évig a csapat rendelkezésére álljon, különben mar most lepett volna.
Ezek után hülyeségnek tartom azokat a pletykákat, hogy most nyáron ingyen akart elmenni...persze ez is jó táptalaja volt a gyűlölködésnek....
Nyilván nem akarom hogy több pénzébe kerüljön a csapatnak, bár nem sajnálom tőle...én top 3 kapusnak tartom valdest és ezert pótolhatatlan kategóriába sorolom.
te mazochista vagy ha ezt kívánod a klubnak,már ne is haragudj. és inkább vélem ezt trollkodásnak a részedről,mint komoly véleménynek.Yaya(07-10) írta:Nem gondoltam volna, hogy egyszer öröm lesz olvasni a valdest gyalázó hozzaszolasokat.![]()
![]()
![]()
Mit fanyalogtok? A szuper kupa után nem volt semmi gond vele. Év elején le tudta a szokásos évi potyajat és utána megbízható jó teljesítményt nyújtott.
Mekkora lenne ha a következő évben meggondolta magát és hosszabbitanaa meg nehány evvel, meg több pénzért. Azt hiszem itt néhányan agyvérzést kapnának....Az volna az igazi csattanó.
VdB sem ostoba. Ha iker olyan rosszul véd mint a törése elott simán le ülteti a kispadra. Valdes ráadásul hatalmasat játszott a franciák elleni sorsdöntő selejtezőn. Szerintem megérdemelne a kezdő tagságot. A konfed kupán majd kiderül miként osztoznak a játék perceken.
delboszke megmondta h továbbra is casillas az első számú kapus. az is marad még vissza nem fog vonulni, vagy le nem mondja a válogatottságotYaya(07-10) írta:Nem kell félni, jövőre vb és biztos vagyok benne, hogy szeretne elsőszámú kapuskent ott lenni. Mindent meg fog tenni a csapatert. Egész szezonban jó formában védett, nem lehet panasz a teljesítményére. Oda fogja magát tenni, főleg úgy hogy tudja, a legfőbb riválisa a kispadra szorult...