Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Add to Scout List....ott tartod addig amíg információt nem közöl és ott lesznek az adatok oldalra lépegetve...messibarca írta:üdv mindenkinek
tudom ,hogy most már mindenki a pes2011 ről beszél de nekem mégis a10 el kapcsolatban lenne egy kérdésem még pedig az,hogy mielőtt meg vennék egy játékost hogy tudom meg nézni hogy milyen gyors
előre is köszönöm
LB/RB re gondolsz mert azt hiába nyomogatom amig nem veszem meg a játékost addig nem ír ki semmit se ,a top speed nél is csak egy vonal van ha meg veszem akkor ír oda számotmessideco írta:A játékosra rámész, és viteted oldalra a gombot. Asszem így kell...
youtube a barátod ....Zozzy 5 írta:valaki elregélné nekem, hogy a 10-ben milyen gombkombók meg cselek vannak?
IMG könyvtár tartalmával felülírod a PES-edét.Kardi írta:Megkérdezném hogy ezt a patch-et hogy kell feltenni, mert megpróbáltam az img mappát átmásolni a főkönyvtárba, de az nemjött be.
Gondolom úgy, hogy a játék mappáján belül (X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO) a settings-el be lehet állítani, hogy a picture quality (azaz képminőség) low, medium vagy high legyen. A géped erősségétől függően kell ezt beállítani, de legtöbb esetben ezt a játék automatikusan észleli, és úgy állítja be.fanbarca írta:Bocs. csak fontos ....fanbarca írta:Ezt a minimumozást h érted?Puyol05 írta: A lassítás az szerintem direkt így lett megcsinálva. Nekem nagyon bejön![]()
A grafika meg nem gyenge, ha van hozzá videó kártyád. Szóval ha nem a minimumon játszol, hanem már az egyel jobbon, akkor már elég szép képet ad
Bocs. csak fontos ....fanbarca írta:Ezt a minimumozást h érted?Puyol05 írta:A lassítás az szerintem direkt így lett megcsinálva. Nekem nagyon bejönfanbarca írta: Szóval nektek is mosódik a lassítás és gyenge a grafika ?![]()
A grafika meg nem gyenge, ha van hozzá videó kártyád. Szóval ha nem a minimumon játszol, hanem már az egyel jobbon, akkor már elég szép képet ad
Ez kellett,köszi szépen...fcbarca0827 írta:Settingsbe. Játékon kívül.chonggy írta:És azt hol?dmar írta:Olvasd már el a hozászolásokat, ki lehet KAPCSOLNI! a videót!
Még csak törölni sem kell, DISABLED MOVIE PLAYBACK pipát berakni és már nincs is videó.
Nagyon boldog vagyok, mert még ez is elindul teljes minimumban.![]()
Tetszik nagyon, bár a rúgó, vetődő mozdulatok, még mindig borzalmasan néznek ki.
A kameraállással nincs gondom, bejön az is.
Settingsbe. Játékon kívül.chonggy írta:És azt hol?dmar írta:Olvasd már el a hozászolásokat, ki lehet KAPCSOLNI! a videót!
Még csak törölni sem kell, DISABLED MOVIE PLAYBACK pipát berakni és már nincs is videó.
És azt hol?dmar írta:Olvasd már el a hozászolásokat, ki lehet KAPCSOLNI! a videót!
a fifában is irányítani kell és erősséget állítani a pass-nak, igaz nem annyira mint a pesben de nekem végülis az jobban bejönBob_Marley írta: ha csak a DEMOkat hasonlítom össze, egyértelműen as FIFA jobb!Viszont a Pesben ez a pass irány erősséget el kell találni, baromi nagy ötlet!