Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert ebben az esetben Oleguer középső védő, egyszer se megy fel. Márpedig Zambinak elveszik az értékéből sok, ha nem mehet fel támadni.Silvanus írta:Nem értem, hogy ma miért nem ő játszik jobboldalon Oleuger helyett?!...
Hát úgy néz ki h nem lesz fellebbezés...de mondjuk Zambrottáé pont megkérdőjelezhetetlen...Bodi írta:Zambrotta tényleg nagyon jól játszik mostanában,nagyon remélem,hogy sikerül megóvni a piros lapját,őrült nagy szükség lenne rá szombat este.
Legalább az egyik szélen legyen normális védekezésünk,ha már mind2 oldalt lehetetlen megoldani.
Hat remelem nem megy el...sztem sokkal jobban tamogatja a tamadasokat mint a juveban...habar ott meg volt tiltva neki..de sztem uber jo jatekos lett ujra belole...Mondtam h ugyan az lesz vele mint a tavaly a sevillanal Marescaval..az eslo felevben szokja a legkort...a masodikban pedig alazza a jo nepetEvilgrim írta:Valaki emlékszik,hogy Zambi azt mondta,hogy ha nem tudok jól játszani a Barcában,akkor elmegyek.(Nyár végén mondta.(Ha jól emlékszem)).És tessék!Mindenhol megállja helyét.Teljesen beilleszkedett.Nagyon jó és profi játékos.
De itt van példának Cannavaro is. A mai napig egy nagy **** Madridban. Kb. ugyan ilyen helyzetben volt. De Zambrotta hálistennek beilleszkedett, és remekül teljesít. Bárcsak Thuramról is elmondhatnánk ugyanezt. (tehát bérelt helye lenne középen Puyol mellett, és megmutatná mit tud)Vito írta:joggal?
ő egy klasszis.
29 éves koráig Olaszországban játszott, azután a volt csapatában kiborult a bili és egy új csapatba, új országba,új játékosok közé, új szisztémával játszó csapatba került. idő kellett neki.
szerintem tud még ennél jobb is lenni.
Jaja, de akkor (sajnos) joggal szidta mindenki. De amióta átment balra, nagyon jól nyomja, egyik kedvencem lett. A bíró meg nem tudom miért ilyen érzékeny. Zambrotta visszaszólt egyből még egy sárga. Ha ennyire a szabálykönyv szerint akar meccset vezetni, akkor befújhatta volna a 11-est, amikor Zambi átvette sarokkal, de két kézzel ellökték.Vito írta:pedig emlékszem, hogy hányan szídták Zombit ősszel, de úgy néz ki, hogy az
idő neki dolgozott. a kiállításért nagyon kár, a Margó ellen újra csodálhatjuk majd Gio és Oli "zsenialitását".
Igen az Anfieldre gondoloklionelmessi19 írta:
Hogy hol? (gondolom, Anfield-re gondolsz, ugye?)
Hogy hol? (gondolom, Anfield-re gondolsz, ugye?)Szakacs írta:...remelem hogy májmedencében is ilyen jol fog jatszani...
Ebben 1etértek. Max az 1iket kellett volna megtartani, vagy azt se.Zsolti írta:Szerintem meg kár volt velük hosszabbítani...