Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
felhasználói vezérlőpultrecrea írta:Ezt az e-mailben érkező témamegfigyelés értesítést hogyan lehet kikapcsolni?
Ha kuld vki egy linket ehhez a MOD-hoz, akkor megprobalhatom berakni.nzxtpo írta:Köszi a reagálást, de én vagy mást állítottam be, vagy ez nagyon nem olyan, mint amire én gondoltam. Ez a funkció e-mailben értesít ha jön válasz valamelyik topikban, amit felvetettem az pedig kiír egy 1-est (vagy annyit ahány értesítés van) ugyanúgy, mint amikor jön egy üzenetem ott is (1 új üzenet) csak ott mellette lenne (1 új értesítés) néven. Ha pedig rákkantintok, kiad egy kis ablakot, és ha rákattintok azon belül az értesítésre odarepít az idézett hozzászólásomhoz, de ha ez nem is megvalósítható, legalább egy értesítés és topik neve jó lenne, onnan már vissza tudja keresni az ember. Remélem érthető volt mire akartam kilyukadni.Slither írta: Ez mar egy letezo funkcio. A profilodban: Fórum beállításokHozzászólás beállítások szerkesztése
Értesítés a válaszokról alapból
Köszi a reagálást, de én vagy mást állítottam be, vagy ez nagyon nem olyan, mint amire én gondoltam. Ez a funkció e-mailben értesít ha jön válasz valamelyik topikban, amit felvetettem az pedig kiír egy 1-est (vagy annyit ahány értesítés van) ugyanúgy, mint amikor jön egy üzenetem ott is (1 új üzenet) csak ott mellette lenne (1 új értesítés) néven. Ha pedig rákkantintok, kiad egy kis ablakot, és ha rákattintok azon belül az értesítésre odarepít az idézett hozzászólásomhoz, de ha ez nem is megvalósítható, legalább egy értesítés és topik neve jó lenne, onnan már vissza tudja keresni az ember. Remélem érthető volt mire akartam kilyukadni.Slither írta: Ez mar egy letezo funkcio. A profilodban: Fórum beállításokHozzászólás beállítások szerkesztése
Értesítés a válaszokról alapból
amúgy ott van kiíva:Nero. írta:Meddig tart a szavazás amúgy? Úgy látszik lesz +1.
Ez mar egy letezo funkcio. A profilodban: Fórum beállításoknzxtpo írta:Ha már így feljött ez a +1-es javaslat, nekem is eszembe jutott valami. A madridom.hu forumán nagyon tetszik az a funkció, ha idéznek a hozzászólásomból, akkor kapok egy értesítést, így tudok rá reagálni adott esetben, és nem megy ki a fejemből. Ha sok helyre ír az ember, akkor nem tud mindent észben tartani, nem veszik feledésbe, vagy nem "temeti be" a sok hozzászólás, ha egy ideig nem vagyok online. Ahogy észrevettem a két fórum alapja ugyanaz vagy nagyon hasonló séma lehet, így remélem nem lehetetlen megvalósítani, ha esetleg másoknak is tetszik.
Vélemények?
Nálam is jó lett, pedig nem csináltam semmit!visca el barca írta:megjavult a főoldal twitter-széthúzós probléma. csináltatok vmit, vagy csak úgy gondolt egyet magától?
+1nzxtpo írta:Ha már így feljött ez a +1-es javaslat, nekem is eszembe jutott valami. A madridom.hu forumán nagyon tetszik az a funkció, ha idéznek a hozzászólásomból, akkor kapok egy értesítést, így tudok rá reagálni adott esetben, és nem megy ki a fejemből. Ha sok helyre ír az ember, akkor nem tud mindent észben tartani, nem veszik feledésbe, vagy nem "temeti be" a sok hozzászólás, ha egy ideig nem vagyok online. Ahogy észrevettem a két fórum alapja ugyanaz vagy nagyon hasonló séma lehet, így remélem nem lehetetlen megvalósítani, ha esetleg másoknak is tetszik.
Vélemények?
Ezt támogatom, az jó funkció, nekem is volt ilyen,hogy akár kérdeztek,de elfelejtődött,vagy nem vettem észre, így viszont könnyebb lenne "észben tartani" a dolgot.nzxtpo írta:Ha már így feljött ez a +1-es javaslat, nekem is eszembe jutott valami. A madridom.hu forumán nagyon tetszik az a funkció, ha idéznek a hozzászólásomból, akkor kapok egy értesítést, így tudok rá reagálni adott esetben, és nem megy ki a fejemből. Ha sok helyre ír az ember, akkor nem tud mindent észben tartani, nem veszik feledésbe, vagy nem "temeti be" a sok hozzászólás, ha egy ideig nem vagyok online. Ahogy észrevettem a két fórum alapja ugyanaz vagy nagyon hasonló séma lehet, így remélem nem lehetetlen megvalósítani, ha esetleg másoknak is tetszik.
Vélemények?
Szavazás lesz, hogy Miért lett döntetlen?Bob_Marley írta:50-50% esetén az arizonai bírók feldobják a pénzérmét és elviszi a sirály?
Áá,nem ide nem kell...hajnesz írta: