Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az tényleg nem lenne rossz..megkérhetünk egy modit,csináljon valamit...Victor_Valdes írta: De komolyan srácok, meg kellene próbálni újraélesztettni a chat-et, mert így még az offtopikot is teleoffoljuk a sok vackunkkal.
Ott folytatjuk ahol abbahagytuk tegnapVictor_Valdes írta: De komolyan srácok, meg kellene próbálni újraélesztettni a chat-et, mert így még az offtopikot is teleoffoljuk a sok vackunkkal.
Megtalálnak, ha rajtam múlik biztos, én elég könnyen lefizethető vagyok.chonggy írta:sjd írta:De téged még elvihetnek a rendőrök drogterjesztésért
HA megtalálnak...
Ezért kell a fórumon kiírni a tartózkodási helyetchonggy írta:sjd írta:De téged még elvihetnek a rendőrök drogterjesztésért
HA megtalálnak...
És ki se tiltottak az oldaról (egyelőre)Victor_Valdes írta:Azta srácok több mint 8 oldalt alkottunk.És én már fél 6 óta újra talpon.
nem tudnak róla...legalábbis nem mindről...jó éjt mindenkinek,és Ozsi,Tim,Slither,vagy már amelyik modi jün holnap fel,bocs,de nagyon jó volt...FtcSikiHun írta:Victor_Valdes írta:Mennyi fiatalkorú alkoholt fogyasztó emer van itt.A szülők ilyen megértőek, vagy változik a világ? vagy mi a stájsz?
na de télleg lépek srácok. Jó8, aki gondolja h megismer vegyen fel msn-re, ott van profiliomon.
Vagy csak nem tudnak róla![]()
Jóéjt
Na igen.FtcSikiHun írta:Victor_Valdes írta:Mennyi fiatalkorú alkoholt fogyasztó emer van itt.A szülők ilyen megértőek, vagy változik a világ? vagy mi a stájsz?
na de télleg lépek srácok. Jó8, aki gondolja h megismer vegyen fel msn-re, ott van profiliomon.
Vagy csak nem tudnak róla![]()
Jóéjt
Victor_Valdes írta:Mennyi fiatalkorú alkoholt fogyasztó emer van itt.A szülők ilyen megértőek, vagy változik a világ? vagy mi a stájsz?
inkább te engem,én megadtam,melyik vagyok,nálad pedig van sok János Szücsik...mindenki nyugodtan jelöljön!sjay írta:Jelölj engem ischonggy írta:megvagy!Victor_Valdes írta:Hát az egyik. Amelyiknek ilyen rajos képe van kinn. Asszem napszemcsi, és feketefehér.De nem biztos.
jelöld be mindet.
![]()
a többiek is ainek van,jelöljenek be:ne ijedjetek meg,ha szerbül irok,én vagyok az...a nevem pedig lecseréltem.
http://www.facebook.com/ThePretyBoy
János Szucsik a becsületes nevem
ja igen, ezt is osztom. Neked meg lui, csendes éjszakát a csendes kis faludban.chonggy írta:na-na!!Victor_Valdes írta:Ez volt az utolsó hsz-em tegnapra. Remélem mára is meg marad az alkotásunk fiuk. Mindenkinek jóccakát, alkholmámoros, fűmámoros estét. kinek mit .
Szia..úgy gondolom,én is lassan nyugovóra térek...Jó éjt mindenkinek,jó volt ismerkedni....
Álmodj halakkal, kutyákkal, biciklikkel, és vele:Victor_Valdes írta:Ez volt az utolsó hsz-em tegnapra. Remélem mára is meg marad az alkotásunk fiuk. Mindenkinek jóccakát, alkholmámoros, fűmámoros estét. kinek mit .
Jelölj engem ischonggy írta:megvagy!Victor_Valdes írta:Hát az egyik. Amelyiknek ilyen rajos képe van kinn. Asszem napszemcsi, és feketefehér.De nem biztos.
jelöld be mindet.
![]()
a többiek is ainek van,jelöljenek be:ne ijedjetek meg,ha szerbül irok,én vagyok az...a nevem pedig lecseréltem.
http://www.facebook.com/ThePretyBoy
na-na!!Victor_Valdes írta:Ez volt az utolsó hsz-em tegnapra. Remélem mára is meg marad az alkotásunk fiuk. Mindenkinek jóccakát, alkholmámoros, fűmámoros estét. kinek mit .
megvagy!Victor_Valdes írta:Hát az egyik. Amelyiknek ilyen rajos képe van kinn. Asszem napszemcsi, és feketefehér.De nem biztos.
jelöld be mindet.
Értem.lui1698 írta:Ez már az intim szférám.Victor_Valdes írta:lui: egyetem fősuli, vagy munka ?ha nem tul indiszkrét
Amúgy lassan meló lesz, még kicsit henyélek a nyáron aztán ősszel nézek valamit.
Ez már az intim szférám.Victor_Valdes írta:lui: egyetem fősuli, vagy munka ?ha nem tul indiszkrét