Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy Inter, MU, Real sor végigverve a döntővel bezárólag tökéletes lennefcbarca0827 írta:Ezaaaz."Szép volt" Inter.
Következőp körbe megkapjuk őket, és móresre lesznek tanítva.
Én is csak ezért szurkoltam nekik.fcbarca0827 írta:Ezaaaz."Szép volt" Inter.
Következő körbe megkapják a Schalkét, akiket szintén búcsúztatnak, és lehet tapsolni, hogy miért a németek indíthatnak 4 csapatot a BL-ben... Szép volt Inter!fcbarca0827 írta:Ezaaaz."Szép volt" Inter.
Bob_Marley írta:Azért az hogy nulla köze volt a meccshez picit túlzás!csababarca írta:ez a csicska inter tavaly óta igen intim viszonyt ápol fortunával.
Lehet jönni hogy milyen gólokat lőtt a bayern, de ehhez a meccshez nulla köze volt az internek.
A második félidőben nagyan akart, s darált is az olasz csapat!És a védekezésüket is helyre rakták, már sokkal kevesebb helye volt Riberyéknek futkározni!
Szóval az hogy teljesen érdemtelen.....
Azért az hogy nulla köze volt a meccshez picit túlzás!csababarca írta:ez a csicska inter tavaly óta igen intim viszonyt ápol fortunával.
Lehet jönni hogy milyen gólokat lőtt a bayern, de ehhez a meccshez nulla köze volt az internek.
Védelmük nem bírná az ostromot, de abban igazad van,hogy előbb el kellene dönteni, mint az Arsenal ellen,de ott is rajtunk múlt,hogy nem.tothmark írta:Ha összekerülnénk mi szokásosan tartanánk a kapu előtt a labdát és egy kapuznánk, ők kontráznának és ez igen veszélyes lenne(Robben, Ribery, Müller). Ezért kéne gyorsan eldönteni a továbbjutást és belőni a helyzeteket, nem úgy mint az Arsenal ellen idegenben...ozsimiki írta:
én őket akarom második legjobban, a Schalke után. Olyan egyszerűen mennénk ellenük tovább,mint 2éve. Akkor is szépen támadtak,de közük nem volt a párharchoz, mert nem egy ilyen szervezetlen csapat ellen tolták.
Lenne közte legalább 3 gól a javunkra, az is biztos. Kb annyira lennének veszélyesek mint az Arsenal.
Ha összekerülnénk mi szokásosan tartanánk a kapu előtt a labdát és egy kapuznánk, ők kontráznának és ez igen veszélyes lenne(Robben, Ribery, Müller). Ezért kéne gyorsan eldönteni a továbbjutást és belőni a helyzeteket, nem úgy mint az Arsenal ellen idegenben...ozsimiki írta:tothmark írta:Lassan kezdek félni a bajoroktól, egész szépen játszanak...én őket akarom második legjobban, a Schalke után. Olyan egyszerűen mennénk ellenük tovább,mint 2éve. Akkor is szépen támadtak,de közük nem volt a párharchoz, mert nem egy ilyen szervezetlen csapat ellen tolták.
Lenne közte legalább 3 gól a javunkra, az is biztos. Kb annyira lennének veszélyesek mint az Arsenal.
S.Agüero írta: Bayern továbbjutása.
tothmark írta:Lassan kezdek félni a bajoroktól, egész szépen játszanak...
A kettő nem zárja ki egymásthaszi írta:Már nem azért, lehet ha kiröhögtök, de szerintem idén ez az eddigi legjobb félidő a BL-benlluisllach89 írta:Nézve a "játékot" néha hálát ad az ember Istennek hogy culénak teremtette