Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, nekem olasz edző nem nagyon kellene...Atesz írta: Capello-én a világ egyik legjobb edzőjének tartom, de én támadófocit akarok látni a Barcától...![]()
Wanger nem lenne rossz ötlet, én is olvastam arról, hogy állítólag nem olyan jó már ez így neki, de ettől függetlenül nem hiszek benne, hogy ő egyhamar távozna az ágyúsoktól...
Viszont aki még támogatnék: az Lippi![]()
Sztem szép focit játszott a Juvéval, és jó edző is.
Nos???
Capello-én a világ egyik legjobb edzőjének tartom, de én támadófocit akarok látni a Barcától...grecki írta:Ha minden igaz, Capello felszabadul...![]()
Egyébként még akit el tudnék képpzelni, az Wenger. Már csak azért is mert nagy taktikus, aki előszeretettel nyúl a fiatalokhoz, ráadásul lendületes, támadó focit játszik. Egy problémám lenne vele, hogy megrögzött 4-4-2-es handrendet alkalmaz, amit én kifejezetten utálok...
Egyébként az alelnök David Dein (akivel egyébként nagyon jóban volt) lemondása óta állítólag ő sem olyan hepi Londonban, akárcsak Henry. De mondom, ezek csak pletyi szintű infók. Mindenesetre lehet megunja az Emirates felhúzása óta játékosigazolásokra nem igazán költő, mostanában csak a BL-indulásért küzdő Arsenal kispadját. Én neki is örülnék.
Ja, és akkor játszanánk Iniestával és Xavival, és mondjuk Edmilsonnal.Zozzy 5 írta: Ezt nem így értettem. Rijkaard a vereséget magában fogadja el, elkönyveli, hogy megint vesztettünk. Aztán jönnek a nyilatkozatok, hogy ááh, ez csak egy meccs volt, tovább kell lépni. Ha nem fogadná el akkor mondjuk leültetné a padra Deco-t és ha szükséges Dinho-t is!
Ezt nem így értettem. Rijkaard a vereséget magában fogadja el, elkönyveli, hogy megint vesztettünk. Aztán jönnek a nyilatkozatok, hogy ááh, ez csak egy meccs volt, tovább kell lépni. Ha nem fogadná el akkor mondjuk leültetné a padra Deco-t és ha szükséges Dinho-t is!lionelmessi19 írta:Szerinted mi lenne, ha nem fogadná el?Zozzy 5 írta:Rijkaard az első féldiőt sajnálja...Sajnálhatja is. Csak az kevés lesz. De inkább a 2.at kéne. Ebből is látszik, hogy mi van: Sajnálja, sajnálja, de elfogadja.
Valószínűleg a liga úgy döntene, h újra játszhatjuk...![]()
Igen, egy edzőnek az is dolga lenne a meccsen egy időn belül, hogyha szükséges akkor változtat. Csak ezen a csapaton nem volt mit változtatni, hiába taktikázott volna, a csapat akkor sem futott volna egy métert sem.LG írta:Monyuk 1 normális edzőnek nem csak az a dolga, h kiküldi a legjobb 11-t oxt annyi, mert ennyit még én is meg tudnék csinálni. Rijkaard is kb. ennyit csinál....a szerencséje van, és jo formában vannak a klasszisaink nyerünk, ha nem akkor kikapunk. Mert a taktikánk nagy 0, leggyagrabban csak céltalanul, lassan járassuk a labdát...aztán ha villan 1et Messi, vagy Ronaldinho vagy vki, akkor rugunk 1 golt, amugy nem.Zozzy 5 írta: Ezzel én is így vagyokNem gondolok róla semmit, ez van.
De ez a meccs sztem nem rajta ment el, a kezdő 11 a legjobb volt, onnantól kezdve nem sokat tud hozzátenni.
Nyáron marad és talán az érkező játékosok kihúzzák őt meg a csapatot a kakiból...
Monyuk 1 normális edzőnek nem csak az a dolga, h kiküldi a legjobb 11-t oxt annyi, mert ennyit még én is meg tudnék csinálni. Rijkaard is kb. ennyit csinál....a szerencséje van, és jo formában vannak a klasszisaink nyerünk, ha nem akkor kikapunk. Mert a taktikánk nagy 0, leggyagrabban csak céltalanul, lassan járassuk a labdát...aztán ha villan 1et Messi, vagy Ronaldinho vagy vki, akkor rugunk 1 golt, amugy nem.Zozzy 5 írta: Ezzel én is így vagyokNem gondolok róla semmit, ez van.
De ez a meccs sztem nem rajta ment el, a kezdő 11 a legjobb volt, onnantól kezdve nem sokat tud hozzátenni.
Nyáron marad és talán az érkező játékosok kihúzzák őt meg a csapatot a kakiból...
Szerinted mi lenne, ha nem fogadná el?Zozzy 5 írta:Rijkaard az első féldiőt sajnálja...Sajnálhatja is. Csak az kevés lesz. De inkább a 2.at kéne. Ebből is látszik, hogy mi van: Sajnálja, sajnálja, de elfogadja.
Ezzel én is így vagyokgrecki írta: Mindenesetre nem akarom tovább szapulni, most nincsenek is bennem olyan indulatok, mint korábban. És talán pont ez a baj, hogy kénytelen vagyok hozzászokni ahhoz, hogy amikor nem megy a csapatnak, akkor az edző nem képes néhány húzással, módosítással, cserével felpörgetni a srácokat.
TeeeBOR, én értem a felháborodásod, és az elkeseredettséged, de szerinted kinek kellett volna Ronaldinho és Smu helyére jönni? Saviolának és Giulynek?TeeeB0R írta:amit a mai meccsel elművelt, az kész katasztrófa volt. Amíg néztem a meccset egyet cserélt be, Gudjohnsent Sylvinho helyett, mikor Roniet vagy Etoot kellett volna leszedje... Személy szerint sokkal hamarabb tettem volna meg ezt a lépést, s legalább még egyet cseréltem volna.
vagy ritka rosszul játszik a csapat mostanában, vagy egyszerűen nem tudják kihasználni a helyzeteket
vmit találtam,de ez nem erre van szntem,kezd szűk lenni a gatyaBoixos írta:akkor menjünk és keressük meg az elgurult gyógyszereinket!
Boixos írta:Boixos írta: rijkaardnak ahhoz nem sok köze volt sztem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na, jól eldumálgatunk...