Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.24. 14:45:29

Atesz írta: Capello-én a világ egyik legjobb edzőjének tartom, de én támadófocit akarok látni a Barcától... :wink:
Wanger nem lenne rossz ötlet, én is olvastam arról, hogy állítólag nem olyan jó már ez így neki, de ettől függetlenül nem hiszek benne, hogy ő egyhamar távozna az ágyúsoktól...

Viszont aki még támogatnék: az Lippi :wink:
Sztem szép focit játszott a Juvéval, és jó edző is.
Nos??? :?:
Hát, nekem olasz edző nem nagyon kellene...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 13:34:38

grecki írta:Ha minden igaz, Capello felszabadul... :wink:
Egyébként még akit el tudnék képpzelni, az Wenger. Már csak azért is mert nagy taktikus, aki előszeretettel nyúl a fiatalokhoz, ráadásul lendületes, támadó focit játszik. Egy problémám lenne vele, hogy megrögzött 4-4-2-es handrendet alkalmaz, amit én kifejezetten utálok...

Egyébként az alelnök David Dein (akivel egyébként nagyon jóban volt) lemondása óta állítólag ő sem olyan hepi Londonban, akárcsak Henry. De mondom, ezek csak pletyi szintű infók. Mindenesetre lehet megunja az Emirates felhúzása óta játékosigazolásokra nem igazán költő, mostanában csak a BL-indulásért küzdő Arsenal kispadját. Én neki is örülnék.
Capello-én a világ egyik legjobb edzőjének tartom, de én támadófocit akarok látni a Barcától... :wink:
Wanger nem lenne rossz ötlet, én is olvastam arról, hogy állítólag nem olyan jó már ez így neki, de ettől függetlenül nem hiszek benne, hogy ő egyhamar távozna az ágyúsoktól...

Viszont aki még támogatnék: az Lippi :wink:
Sztem szép focit játszott a Juvéval, és jó edző is.
Nos??? :?:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.24. 13:11:50

Ha minden igaz, Capello felszabadul... :wink:
Egyébként még akit el tudnék képpzelni, az Wenger. Már csak azért is mert nagy taktikus, aki előszeretettel nyúl a fiatalokhoz, ráadásul lendületes, támadó focit játszik. Egy problémám lenne vele, hogy megrögzött 4-4-2-es handrendet alkalmaz, amit én kifejezetten utálok...

Egyébként az alelnök David Dein (akivel egyébként nagyon jóban volt) lemondása óta állítólag ő sem olyan hepi Londonban, akárcsak Henry. De mondom, ezek csak pletyi szintű infók. Mindenesetre lehet megunja az Emirates felhúzása óta játékosigazolásokra nem igazán költő, mostanában csak a BL-indulásért küzdő Arsenal kispadját. Én neki is örülnék.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.04.24. 13:09:44

Én megmondom őszintén Henknek örülnék a legjobban. De sajna szerintem erre van a legkevesebb esély. Lehet h bajnokok lesznek+ bajnokok ligája szereplés lesz. Végre van saját csapata és pláne nem jönne vissza oda ahonnan elment 1 éve.
Forza Lazio!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 12:55:12

Ezért nem ártana egy edzőváltás esetleg a nyáron.
Persze sajnálnám Frankiet, mert szimpatikus gyerek, de ez kevés tőle a világ egyik, hanem a legjobb/legnagyobb klubjában.
Bár nem tudom kit lehetne hozni a helyére, akinek örülnék, az Benitez lenne, de ő úgy se jönne, mert nagyon jóü neki Liverpoolban, szal ő kizárva.
Mourinho se lenne rossz, de őt se nagyon gondolom, hogy eljönne a Chelsea-től, max, ha nem nyernek semmit idén.
Meglátjuk mi lesz. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 21:16:51

Zozzy 5 írta: Ezt nem így értettem. Rijkaard a vereséget magában fogadja el, elkönyveli, hogy megint vesztettünk. Aztán jönnek a nyilatkozatok, hogy ááh, ez csak egy meccs volt, tovább kell lépni. Ha nem fogadná el akkor mondjuk leültetné a padra Deco-t és ha szükséges Dinho-t is!
Ja, és akkor játszanánk Iniestával és Xavival, és mondjuk Edmilsonnal.
Meg Ronaldinho helyére jöhet mondjuk bármelyik cserecsatár. Marha hatásosak lennénk Saviolával mondjuk. Szélen sem ő sem Samu nem jó. Két ékkel meg nem szoktunk játszani nagyon...és amikor felvetettem, h kupában esetleg lehetne, akkor ti sem akartatok...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.23. 18:48:03

Nem csak erre gondoltam, mikor a taktikárol bexéltem, hanem h Frank semmi extrát nem rak hozzá, pl. nincsenek beteanult figurák a játékunkba, de ugy általában is csak azt látom, h ötlettelenül gurigatunk semmi elképzelés nélkül, mint Frank csak aztmondaná a csapatnak, h játxatok ugy ahogy tudtok, csináljatok amit akartok....
Azért néha taktikázik Franki, de abbol jo még nem sült ki soha. :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 18:45:40

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta:Rijkaard az első féldiőt sajnálja...Sajnálhatja is. Csak az kevés lesz. De inkább a 2.at kéne. Ebből is látszik, hogy mi van: Sajnálja, sajnálja, de elfogadja.
Szerinted mi lenne, ha nem fogadná el? :)
Valószínűleg a liga úgy döntene, h újra játszhatjuk... :roll:
Ezt nem így értettem. Rijkaard a vereséget magában fogadja el, elkönyveli, hogy megint vesztettünk. Aztán jönnek a nyilatkozatok, hogy ááh, ez csak egy meccs volt, tovább kell lépni. Ha nem fogadná el akkor mondjuk leültetné a padra Deco-t és ha szükséges Dinho-t is!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 18:42:46

LG írta:
Zozzy 5 írta: Ezzel én is így vagyok :? Nem gondolok róla semmit, ez van.
De ez a meccs sztem nem rajta ment el, a kezdő 11 a legjobb volt, onnantól kezdve nem sokat tud hozzátenni.
Nyáron marad és talán az érkező játékosok kihúzzák őt meg a csapatot a kakiból...
Monyuk 1 normális edzőnek nem csak az a dolga, h kiküldi a legjobb 11-t oxt annyi, mert ennyit még én is meg tudnék csinálni. Rijkaard is kb. ennyit csinál....a szerencséje van, és jo formában vannak a klasszisaink nyerünk, ha nem akkor kikapunk. Mert a taktikánk nagy 0, leggyagrabban csak céltalanul, lassan járassuk a labdát...aztán ha villan 1et Messi, vagy Ronaldinho vagy vki, akkor rugunk 1 golt, amugy nem. :oops:
Igen, egy edzőnek az is dolga lenne a meccsen egy időn belül, hogyha szükséges akkor változtat. Csak ezen a csapaton nem volt mit változtatni, hiába taktikázott volna, a csapat akkor sem futott volna egy métert sem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.23. 16:36:25

Zozzy 5 írta: Ezzel én is így vagyok :? Nem gondolok róla semmit, ez van.
De ez a meccs sztem nem rajta ment el, a kezdő 11 a legjobb volt, onnantól kezdve nem sokat tud hozzátenni.
Nyáron marad és talán az érkező játékosok kihúzzák őt meg a csapatot a kakiból...
Monyuk 1 normális edzőnek nem csak az a dolga, h kiküldi a legjobb 11-t oxt annyi, mert ennyit még én is meg tudnék csinálni. Rijkaard is kb. ennyit csinál....a szerencséje van, és jo formában vannak a klasszisaink nyerünk, ha nem akkor kikapunk. Mert a taktikánk nagy 0, leggyagrabban csak céltalanul, lassan járassuk a labdát...aztán ha villan 1et Messi, vagy Ronaldinho vagy vki, akkor rugunk 1 golt, amugy nem. :oops:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 15:04:35

Zozzy 5 írta:Rijkaard az első féldiőt sajnálja...Sajnálhatja is. Csak az kevés lesz. De inkább a 2.at kéne. Ebből is látszik, hogy mi van: Sajnálja, sajnálja, de elfogadja.
Szerinted mi lenne, ha nem fogadná el? :)
Valószínűleg a liga úgy döntene, h újra játszhatjuk... :roll:

Én is sajnálom az első félidőt, mert akkor kifejezetten jól játszott a csapat, és sok helyzet volt. Ha csak egy is bemegy, valószínűleg homolokegyenest más volna az egész helyzet...

Rohadtul nem volt szerencsénk , mindamellett h ritka gyenge napja volt Deconak, Samunak, Messinek... stb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 14:58:07

Rijkaard az első féldiőt sajnálja...Sajnálhatja is. Csak az kevés lesz. De inkább a 2.at kéne. Ebből is látszik, hogy mi van: Sajnálja, sajnálja, de elfogadja.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 14:26:49

grecki írta: Mindenesetre nem akarom tovább szapulni, most nincsenek is bennem olyan indulatok, mint korábban. És talán pont ez a baj, hogy kénytelen vagyok hozzászokni ahhoz, hogy amikor nem megy a csapatnak, akkor az edző nem képes néhány húzással, módosítással, cserével felpörgetni a srácokat.
Ezzel én is így vagyok :? Nem gondolok róla semmit, ez van.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.23. 09:56:52

Az egészben szerintem az a legszörnyűbb, hogy a támadó szellem élénkítése helyett pont rontott a csapaton. Egy Sylvinho - Gudjohnsen cserének elvileg szerkezeti módosítást kellett volna maga után vonnia. Mi történt? Maradt ugyanaz a hadrend, Iniesta kiment balbunkónak, Ronaldinho behúzódott középre Iniesta helyére, Gudjohnsen meg felment a csatársorba. Mit ért el Rijkaard? A bal oldalt meggyengítette (annak ellenére, hogy Andrés sokkal jobb futballista, balhátvédként nem tud hozzátenni a játékhoz), a középpályát meggyengítette. Ronaldinho ugyan most erőszakosabbnak tűnt, sőt egyszer-kétszer szerelt is, de ő nem képes középen a három középpályásunk munkáját átvállalni. Tehát, szerintem a csere után még szarabbak voltunk, mint előtte.

Mindenesetre nem akarom tovább szapulni, most nincsenek is bennem olyan indulatok, mint korábban. És talán pont ez a baj, hogy kénytelen vagyok hozzászokni ahhoz, hogy amikor nem megy a csapatnak, akkor az edző nem képes néhány húzással, módosítással, cserével felpörgetni a srácokat.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 01:03:17

TeeeB0R írta:amit a mai meccsel elművelt, az kész katasztrófa volt. Amíg néztem a meccset egyet cserélt be, Gudjohnsent Sylvinho helyett, mikor Roniet vagy Etoot kellett volna leszedje... Személy szerint sokkal hamarabb tettem volna meg ezt a lépést, s legalább még egyet cseréltem volna.

vagy ritka rosszul játszik a csapat mostanában, vagy egyszerűen nem tudják kihasználni a helyzeteket
TeeeBOR, én értem a felháborodásod, és az elkeseredettséged, de szerinted kinek kellett volna Ronaldinho és Smu helyére jönni? Saviolának és Giulynek?

Azt hiszem, még rosszabbul jártunk volna, talán nem is kicsivel...
- József Attila
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.04.23. 00:43:40

amit a mai meccsel elművelt, az kész katasztrófa volt. Amíg néztem a meccset egyet cserélt be, Gudjohnsent Sylvinho helyett, mikor Roniet vagy Etoot kellett volna leszedje... Személy szerint sokkal hamarabb tettem volna meg ezt a lépést, s legalább még egyet cseréltem volna.

vagy ritka rosszul játszik a csapat mostanában, vagy egyszerűen nem tudják kihasználni a helyzeteket
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.22. 23:15:56

hát én már azon sem lepődnék meg..amekkora sügér ez a koma..... :?
Andris
Adminisztrátor

2007.04.22. 23:14:40

Azon gondolkozok, hogy amikor Eusebio odamegy hozzá, már nem előzsör látjuk, na olyankor mi van?

Megmondja végre Franknek, h mit kellene cserélni? VAgy mi?

Mindenesetre érdekes szituációk...
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 21:23:45

The End Off:

Valdd be próbáltad már :wink: :lol: Mindkettőt... :lol: (amigo, nekem még egyikre sincs szükségem. B. :D)

On: a Frank Rikaard által vezetett BARCA,valószínűleg a J.Ramos által vezetett Sevillával kerül össze a Spanyol Kupa döntőjében... :roll: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.19. 21:13:54

akkor megvan a hashajtó! :lol:

na, offolást befejezni, mert először akrobatikus ügyességgel magamat rúgom seggbe, utána viszont téged is! :lol: 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 21:02:48

Boixos írta:akkor menjünk és keressük meg az elgurult gyógyszereinket! :lol:
vmit találtam,de ez nem erre van szntem,kezd szűk lenni a gatya :lol: :lol: :lol: :lol:

Ejh papa,mindig széthagyod a dolgaid :lol:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.19. 21:01:51

akkor menjünk és keressük meg az elgurult gyógyszereinket! :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 20:57:00

Boixos írta:
Boixos írta: rijkaardnak ahhoz nem sok köze volt sztem. :wink: :D
:wink: :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, jól eldumálgatunk... :lol:
:lol: két skrizofén :lol: :lol:

U.i.: :lol: :lol:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.19. 20:55:26

Boixos írta: rijkaardnak ahhoz nem sok köze volt sztem. :wink: :D
:wink: :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, jól eldumálgatunk... :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt