Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, nekem is nagyon tetszett a nyilatkozata, tényleg egy igazi csapatember.varga tamás írta:Hatalmasat nőtt a szememben Eto'o barátunk ezen nyilatkozata után. Komolyan mondom, tiszteletreméltó ahogyan VV-ről nyilatkozott. Eto'o egy igazi érző ember, egy nagy sportember. Az a rész meg különösen tetszett, amikor azt mondja, hogy azért futott oda, mert szegény VV egyedül emelgeti fel a kezét amikor gólt rúgnak, míg ők a- a mezőnyjátékosok - egymás nyakába ugranak. Igazi csapatember. Még sok ilyet Barca-mezben! Thank you Mr. Gól!
Egyetértek,ill azt nem értem,hogy páran mi a lófalloszért linkelik nap mint nap,a nagyobbnál nagyobb marhaságokat,és kacsákat,amikor Ő maguk is tudják,hogy egy hüleség....persze az is egy hsz,meg amire mindenki leírja róla,hogy ez egy kacsa,szépen tellik a topic...Atesz írta:Baromság az összes, és őszintén szólva már kezd elegem lenni belőlük.
Ezt a hírt már nyáron is lehozták, csak akkor a foci 24enReplay írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=140841
Szokásos bulvár, jó lenne ha leszállna a milan a csapat játékosairól, mert nagyon szánalmas, amit müvelnek, főleg hogy a csapat vezetői, edzője is részt vesz bennük, nemcsak a még szánalmasabb olasz média.
Drogba is ilyen.Game90 írta:Nem sok olyan középcsatár van, aki ennyire besegít a védekezésben, mint őlionelmessi19 írta:valamint sokat fut hátra segíteni, ami nagyon jó pont, és nagyon jól lehet indítani is, ha figyel a lesre...Ezért is tartom a világ LEGjobb csatárának, bár a helyzetkihasználásán javíthatna.
Megtettem! Bocsi, én olyan matekosan gondolkodtam, ahol a jó az négyest jelent. Mostantól tudni fogom.lionelmessi19 írta:Így van!Slither írta:1-4-ig osztályozott lm19 (mint az el mundo).
Uh a 3-as az jó! Kicsit olvass vissza a Xavi topicba...
Így van!Slither írta:1-4-ig osztályozott lm19 (mint az el mundo).varga tamás írta:l19: mosta akkor hármas vagy jó / azaz négyes. (nem azért, hogy kötözködjek)
Azért ez túlzás,de el lehet nézniZozzy 5 írta:Maradandó problémár úgylátszik egyenlőre, hogy nem okozott, de én még ezzel is óvatos lennék. Ki tudja milyen lesz a lábanoname írta:Jó látni h a sérülés nem okozott semmi maradandó problémát. Újra a régi. Azért az nem semmi h 10 gólos, pedig alig egy fél szezont játszott. Ha nem sérül meg, szinte biztos gólkirály lett volna.És még azért nem a régi. Tegnap jó volt(mint ahogy a visszatérése óta minden meccsen) de sok helyzetet kihagyott pl az előző meccseken.
Maradandó problémár úgylátszik egyenlőre, hogy nem okozott, de én még ezzel is óvatos lennék. Ki tudja milyen lesz a lábanoname írta:Jó látni h a sérülés nem okozott semmi maradandó problémát. Újra a régi. Azért az nem semmi h 10 gólos, pedig alig egy fél szezont játszott. Ha nem sérül meg, szinte biztos gólkirály lett volna.
valdes szólhatott eto'onak hogy rúgjon már még egy gólt hogy ne kelljen a lefújásig paráznia meg parádéznia a pontvesztés elkerülése miatt, mint már több meccsenRita írta:Valdésnak mi köze volt a gólhoz.
hát igen de majd jövőrenoname írta:Jó látni h a sérülés nem okozott semmi maradandó problémát. Újra a régi. Azért az nem semmi h 10 gólos, pedig alig egy fél szezont játszott. Ha nem sérül meg, szinte biztos gólkirály lett volna.