Barça Igazolások 2008-09
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Már az NSO is...:
Valóra válhat az orosz csodafegyver, Arsavin barcelonai álma
Valóra válhat az orosz csodafegyver, Arsavin barcelonai álma
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Nem a kor számit. Ha vki már 19-20 éves korában ott van a tűz közelében, a legmagasabb szinten játszik, az már 27-28 éves korára kiég. Viszont a későbben érő játékosok tovább birják. Vannak persze kivételek.
okok ez egy régebbi hozzászólásom volt, amire nem reagált senki és most pont ideillett...így nem írtam le/át mégegyszer csak behúztammatyi02 írta:Azt szóval nem mondtam hogy öreg !

bogen írta:majd a mai meccsen elválik mit tud az orosz a spanyol légkörben. Ha ezen a meccsen is parádézik akkor nem baj ha ide jön
egyébként felejtsétek már el, hogy valaki 27 évesen öreg, mert ostobaság...fiatalítani akarunk? ott a B csapat 2-3 év alatt majd onnan folyamatosan fiatalítunk
- Capon
- Llegenda del Barça
Szerintem sem öreg egy 27 éves játékos. Nézzen körül a focipályákon az akinek öreg egy ilyen korú játékos. nekem azt tetszik a legjobban hogy egy 24-5 éves játékos még a fiatal jelzőt kapja egy 2-3 évell idősebb pedig már öreg. persze már nem 18-20éves, de akkoriban nem hiszem hogy sokan hallottak róla. Aki pedig 27 évesen ilyen robbanékony és gyors abban bőven van jónéhány év még.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Kezdjük ott hogy az orosz játékosok közül egyik másik játékosnak 32-33 évesen is olyan kondija van, hogy azt páran megirigyelik.
Nem véletlenül/viccből mondta Aragones, hogy az orosz csapatnak van a legjobb erőnléte.
Arshavinba benne van még 5 kiváló év a legmagasabb szinten ( vagy több), de ezt nem lehet előre megmondani.
A kiöregedéshez köze sincs.
Nem véletlenül/viccből mondta Aragones, hogy az orosz csapatnak van a legjobb erőnléte.
Arshavinba benne van még 5 kiváló év a legmagasabb szinten ( vagy több), de ezt nem lehet előre megmondani.
A kiöregedéshez köze sincs.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hova lenne kiöregedő 27 évesen???matyi02 írta:
Én csak azt mondom orosz baknokság és spanyolbajnokság és a fiatalok jobban be tudnak érni mint már egy kiöregedő de az se lenne rosz ha mind2megvenénk és egyszer ez lépne pályára aztán meg az amugy én szeretem arashavint:D
Egy kiöregedő játékos olyan,mint Thuram...33-4-5-6 éves..de nem 27..

- matyi02
- Entrenador del Barça
[/quote]azért van egy kis különbség a két playa teljesítménye között az EB-n. Silva elég felejthetőt nyújtott...meg engem a Valenciában sem igazán győzött meg arról,hogy Ő a mi emberünk..Arshavin pedig b*[auto_cenzúra]ás hogy játszik...Zenitben is alkotott.[/quote]
Én csak azt mondom orosz baknokság és spanyolbajnokság és a fiatalok jobban be tudnak érni mint már egy kiöregedő de az se lenne rosz ha mind2megvenénk és egyszer ez lépne pályára aztán meg az amugy én szeretem arashavint:D

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
azért van egy kis különbség a két playa teljesítménye között az EB-n. Silva elég felejthetőt nyújtott...meg engem a Valenciában sem igazán győzött meg arról,hogy Ő a mi emberünk..Arshavin pedig b*szarás hogy játszik...Zenitben is alkotott.matyi02 írta:Elképeztő ő 27éves 25milioredmiller írta:A Barca bejelentkezett Arsavinért
Silva 21éves és 25milio érthetetlen a negyedöntön is jól játszot ...
- matyi02
- Entrenador del Barça
Elképeztő ő 27éves 25milioredmiller írta:A Barca bejelentkezett Arsavinért
Silva 21éves és 25milio érthetetlen a negyedöntön is jól játszot ...

és még földim is vagy majdnemhenry&eto írta:mugy meg bogen nevű felhasználóval full egyetértek ha személyesen taliznák vele nagyon kezetráznák vele!adebayor kutyának se kell és amit kiirt hogy milyen lenne a keret az meg megfelel!szval jah!

viszont én Adebayorról nem mondanám, hogy a kutyának se kell, mert kétcsatárosba elférne itt is. Csak egycsatároshoz van jobb, padmelegítőnek meg iszonyatdrága.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
By red
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
annyira nem zsákbamacsaka a Caceres....hiszen kiemelkedően játszott a Recrében...meg volt valami felmérés,hogy kit tartanak a recrések az év játékosának,és azthiszem megkapta a voksok majd 50 százalékát..szóval ennyi ember nem tévedhet!bogen írta:az hogy "megerősítettük" a védelmet, nem azt jelenti, hogy a középpályára nem kell védekező szellem!!!
Ráadásul a nagy erősítés a szélre egy fel-alá futkosó brazil, aki sztem nem mindig lesz ott hátul, ahol kell és egy nagy zsákbaamacska szinte ifi középre...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
matyi02 írta:Ez bocs de sztem ...ég mert sztem
Ha mondjuk középálya :
Keita,Touré,Hleb
ako szinte csak védekeznénk azt kész
mert keita,touré védekező szelemü ...
És jövöre töb gólt akarunk azért volt védelem erősítés hogy töbet tudjunk támadni ...
azt írtam hogy Ini/Xavi...az egy per jel...azt jelenti hogy vagy

egyik a pályán van az én elképzeléseim szerint is...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
az hogy "megerősítettük" a védelmet, nem azt jelenti, hogy a középpályára nem kell védekező szellem!!!
Ráadásul a nagy erősítés a szélre egy fel-alá futkosó brazil, aki sztem nem mindig lesz ott hátul, ahol kell és egy nagy zsákbaamacska szinte ifi középre...
- matyi02
- Entrenador del Barça
Ez olyan mint a tavalyi ...szintebogen írta:Zsolti írta:
Alves,Puyol,Cáceres,Abidal
Xavi,Yaya,Iniesta
Messi,Henry,bArshavin
SZtem kel uj középcsatár ...
Arashavin oké de én inkáb silvát látnám ot .
Középályára Yaya és Keita helyet jöhetne valami jobb...a kezdőbe
Mondjuk :Hleb,Muatinho,Schweinsteiger.
És ako a cserepad is jó lenne
Középre csere:Yaya,Keita,És egy ifi.
Védőnek csere :Piqé,Silvinho,És egy ifi.
Csatárnak csere :Bojan,Henry,és egy ifi.

Messidona10
nekiállnál 4 (+1) középpályással egy szezonnak

nekiállnál 4 (+1) középpályással egy szezonnak

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem ez kellene, hogy legyen a keret:
Kapusok: Valdés, Pinto, Olazábal (Jorquerát eladni...)
Védők: Alves, Puyol, Milito, Abidal, Cáceres, Piqué, Sylvinho, Thuram (Bár most olvasom, hogy PSG-hez megy) (Oleguer, Márquez--->eladni)
Középpálya: Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Ronnie (ha játszik) (többieket eladni)
Csatárok: Messi, Henry, Bojan, ARSAVIN, Adebayor talán, bár akkor valaki kimaradna... (Ezquerrot, Gudjohnsent, Eto´o-t eladni...javascript:emoticon(':lol:')
Laughing)
Ki lesz a kezdő középhátvéd Puyol mellett, amíg Milito felépül?
ARSAVIN jöjjön!!!
Kapusok: Valdés, Pinto, Olazábal (Jorquerát eladni...)
Védők: Alves, Puyol, Milito, Abidal, Cáceres, Piqué, Sylvinho, Thuram (Bár most olvasom, hogy PSG-hez megy) (Oleguer, Márquez--->eladni)
Középpálya: Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Ronnie (ha játszik) (többieket eladni)
Csatárok: Messi, Henry, Bojan, ARSAVIN, Adebayor talán, bár akkor valaki kimaradna... (Ezquerrot, Gudjohnsent, Eto´o-t eladni...javascript:emoticon(':lol:')
Laughing)
Ki lesz a kezdő középhátvéd Puyol mellett, amíg Milito felépül?
ARSAVIN jöjjön!!!
ez igaz, de nehogymár 30-40 miskával üljön a padonZsolti írta:Hogyne kellene egy harmadik csatár...Henry,meg Bojan kevés egy egész szezonra.....bogen írta: Alves,Puyol,Cáceres,Abidal
Xavi,Yaya,Iniesta
Messi,Henry,bArshavin

- matyi02
- Entrenador del Barça
Most lehet, hogy meg fogtok kövezni, de szerintem Iniestának nincs helye 4-3-3-as felállásban. Tavaly is az volt a problémánk. Ő 4 középpályásos rendszerben lenne ideális, ahol szélsőt játszik, mint a válogatottban is. Ha 3 középpályással állunk fel, akkor max Xavi cseréje lehetne vagy a balszélen lenne csere. Persze ez csak az én meglátásom és annak ellenére látom így, hogy tavaly a csapat egyik legjobbja volt.[/quote]
Na ezt Figyuzd meg
:D
(Pinto)
V.V.
(???) (Piqé)(Céceres)(Silvinho)
Alves---Puyol---Milito---Abidal
(???) (Keita) (Hleb)
Xavi---Touré---Iniesta
(???) (Bojan) (Henry)
Messi---Adebayor---Arashavin
És még a lehetségesek akik jönnek:Silva,Villa,Hernandes.(???)
És akik lehet hogy nem lesznek it :Hleb,Adbayor,Arashavin.
És hát marqez a nagy ?jel xD
De ha jól tom 2-3uj jön az ifiktől fel
Na ezt Figyuzd meg

(Pinto)
V.V.
(???) (Piqé)(Céceres)(Silvinho)
Alves---Puyol---Milito---Abidal
(???) (Keita) (Hleb)
Xavi---Touré---Iniesta
(???) (Bojan) (Henry)
Messi---Adebayor---Arashavin
És még a lehetségesek akik jönnek:Silva,Villa,Hernandes.(???)
És akik lehet hogy nem lesznek it :Hleb,Adbayor,Arashavin.
És hát marqez a nagy ?jel xD
De ha jól tom 2-3uj jön az ifiktől fel

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nagyon hosszú egy szezon...bőven jutna mindenkinek elég játéklehetőség...plusz lehet el kell majd a rotáció is..persze nem őrült módon
de pl sokkal jobban érezném magam ha ini/xavi ülne a padon,mert akkor tudnám,hogy olyan emberek várnának a lehetőségre,akik tuti bizonyítanának....és lendületet vinnének a jtékba,frissességet...
kell az erős keret...nem baj ha valaki csak csere egy meccsen...messit is lehetne többet pihentetni,mert ugye ő elég sérülékeny
a lényeg az hogy kell Arshavin,nem kerülne senki feleslegbe

de pl sokkal jobban érezném magam ha ini/xavi ülne a padon,mert akkor tudnám,hogy olyan emberek várnának a lehetőségre,akik tuti bizonyítanának....és lendületet vinnének a jtékba,frissességet...
kell az erős keret...nem baj ha valaki csak csere egy meccsen...messit is lehetne többet pihentetni,mert ugye ő elég sérülékeny

a lényeg az hogy kell Arshavin,nem kerülne senki feleslegbe

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."