Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
okok ez egy régebbi hozzászólásom volt, amire nem reagált senki és most pont ideillett...így nem írtam le/át mégegyszer csak behúztammatyi02 írta:Azt szóval nem mondtam hogy öreg !
bogen írta:majd a mai meccsen elválik mit tud az orosz a spanyol légkörben. Ha ezen a meccsen is parádézik akkor nem baj ha ide jön
egyébként felejtsétek már el, hogy valaki 27 évesen öreg, mert ostobaság...fiatalítani akarunk? ott a B csapat 2-3 év alatt majd onnan folyamatosan fiatalítunk
Hova lenne kiöregedő 27 évesen???matyi02 írta:
Én csak azt mondom orosz baknokság és spanyolbajnokság és a fiatalok jobban be tudnak érni mint már egy kiöregedő de az se lenne rosz ha mind2megvenénk és egyszer ez lépne pályára aztán meg az amugy én szeretem arashavint:D
azért van egy kis különbség a két playa teljesítménye között az EB-n. Silva elég felejthetőt nyújtott...meg engem a Valenciában sem igazán győzött meg arról,hogy Ő a mi emberünk..Arshavin pedig b*szarás hogy játszik...Zenitben is alkotott.matyi02 írta:Elképeztő ő 27éves 25milioredmiller írta:A Barca bejelentkezett Arsavinért
Silva 21éves és 25milio érthetetlen a negyedöntön is jól játszot ...
Elképeztő ő 27éves 25milioredmiller írta:A Barca bejelentkezett Arsavinért
és még földim is vagy majdnemhenry&eto írta:mugy meg bogen nevű felhasználóval full egyetértek ha személyesen taliznák vele nagyon kezetráznák vele!adebayor kutyának se kell és amit kiirt hogy milyen lenne a keret az meg megfelel!szval jah!
annyira nem zsákbamacsaka a Caceres....hiszen kiemelkedően játszott a Recrében...meg volt valami felmérés,hogy kit tartanak a recrések az év játékosának,és azthiszem megkapta a voksok majd 50 százalékát..szóval ennyi ember nem tévedhet!bogen írta:az hogy "megerősítettük" a védelmet, nem azt jelenti, hogy a középpályára nem kell védekező szellem!!!
Ráadásul a nagy erősítés a szélre egy fel-alá futkosó brazil, aki sztem nem mindig lesz ott hátul, ahol kell és egy nagy zsákbaamacska szinte ifi középre...
matyi02 írta:Ez bocs de sztem ...ég mert sztem
Ha mondjuk középálya :
Keita,Touré,Hleb
ako szinte csak védekeznénk azt kész
mert keita,touré védekező szelemü ...
És jövöre töb gólt akarunk azért volt védelem erősítés hogy töbet tudjunk támadni ...
Ez olyan mint a tavalyi ...szintebogen írta:Zsolti írta:
Alves,Puyol,Cáceres,Abidal
Xavi,Yaya,Iniesta
Messi,Henry,bArshavin
ez igaz, de nehogymár 30-40 miskával üljön a padonZsolti írta:Hogyne kellene egy harmadik csatár...Henry,meg Bojan kevés egy egész szezonra.....bogen írta: Alves,Puyol,Cáceres,Abidal
Xavi,Yaya,Iniesta
Messi,Henry,bArshavin