Igen, megmutatta hogyan kell kihagyni egy ordító helyzetet...vlxe írta:Ini máris megmutatta magát a baloldalon

http://www.rojadirecta.com/justin/psnx_3 tessék... jó szurkolástunicef41 írta:Kérnék egy nézhető szép linket !?? köszi
Milyen meccset nézel?!!Bányász írta:Te is csak nézel de nem látsz.....tomabence írta:Valdes megint csak nézte azzal a kopasz busafével![]()
![]()
Ilúvatar írta:na, annyira felhúzott ez a meccs, hogy lekapcsoltam a tévét. Madrid lesz a bajnok, ezt el kell ismerni. Realista vagyok, nem optimista. Madrid lazán le fogja dolgozni a 4 pontos hátrányt.
Ez a bajnokság elúszott, még akkor is ha 4 pontos előnyünk van. Nem rég 12 pont előnyünk volt, most meg kéremszépen 4nél vagyunk. Überjó.
Ilúvatar írta:na, annyira felhúzott ez a meccs, hogy lekapcsoltam a tévét. Madrid lesz a bajnok, ezt el kell ismerni. Realista vagyok, nem optimista. Madrid lazán le fogja dolgozni a 4 pontos hátrányt.
Ez a bajnokság elúszott, még akkor is ha 4 pontos előnyünk van. Nem rég 12 pont előnyünk volt, most meg kéremszépen 4nél vagyunk. Überjó.
fél éve meg te voltál az egyik aki verte a mellét mert barca igy barca ugy...most is barcának hivják ám,csak ilyenkor már nem divat beismerni,ez a szomorudanko94 írta:Nem!!! Amit ez a csapat művel az a nevetséges!!!acobee írta:mennyi nevetséges hozzászólás van...![]()