Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszönöm a gyors választ,már látom énis,csak figyelmetlen vokcsdewl írta:nem maradt el ,ma lesz 14:00 -tólShirocco írta:Petra Cetkovska
(Q) Stephanie Foretz
ez a meccs tegnap elmaradt vagy mi?mert elvileg tegnap 16:30kor kezdödött volna,de eredményt sehol nem látok,és ezen az egy meccsen mulik 4ezrem bwinen...ha elmaradt akkor milesz vele?1,00ás oddsal elfogadja vagy mi?
nem maradt el ,ma lesz 14:00 -tólShirocco írta:Petra Cetkovska
(Q) Stephanie Foretz
ez a meccs tegnap elmaradt vagy mi?mert elvileg tegnap 16:30kor kezdödött volna,de eredményt sehol nem látok,és ezen az egy meccsen mulik 4ezrem bwinen...ha elmaradt akkor milesz vele?1,00ás oddsal elfogadja vagy mi?
Haveromnak ugyanúgy Egyiptom ment el, csak neki 2 szelvényen 2 féleképp. Egyiken megtette, hogy nyer. Azzal nyert volna más meccsek mellett (ami már bejött) 10.000-t a másikon meg megtette hogy 2-3 gól leszreny231 írta:Hát gyerekek pffffffff 200-ftlat játszottam kijött egy 200-as szorzó 7 csapatot tettem meg és 40e-ret nyertem volna erre Egyiptom kikapott 3-1-re :S Ecuador vezet 1-0-ra ....... ez asz én szerencsém:S
ez nagyon jónak tűnik,megis raktam,csak még hozzácsaptam button-t a török nagydíjra,mindjárt felugrott 3500ra:DFernando írta:Nah ez bejött. ÁjlávGabon!24fél a zsebbe.
Mára:
U23Emirátusok vs. U23Argentína V 1.30
U21Horvátország vs. U21Ciprus H 1.21
Kamerun vs. Marokkó H 1.68
Nigéria vs. Kenya H 1.20
Guinea vs. Elefántcsontpart V 1.78
3001695 Ft
De, de...Fernando írta:Ui.: Futbolista: merész az ukránokat behúzni vendégbe. Nem H az a V?
Igazad lehet az usával.. meg Argentinával is...Fernando írta:Szerintem több necc is van benne. Nem bíznék se az USÁba, se Argentínába se Brazíliába. Nekem még Kamerun is necces...
csdewl írta:én 1 ilyet gondoltam :
Izland-Hollandia V
Albánia-Portugália V
Kazahsztán-Anglia V
Argentína-Kolumbia H
USA-Honduras H
Uruguay-Brazília 0V
Kamerun-Marokko H
Nigéria-Kenya H
odds:13,53
vélemény?
Szerintem Federernek ki kell használnia ezt az alkalmat a Roland Garrosra!Lehet Rafa nem hibázik többet!:DFernando írta:Nadal szurkoló vagyok, de remélem holnap nyer Federer. Szeretem az ő teniszét is nézni.