Élő közvetítések 09/10
-
- Jugador del Barça
Tok jo ez a csapat a 15-ik helyezett...20p 2-0 grt...
Maradt 2 pont elony meg.
Maradt 2 pont elony meg.
Na 2-0 sebaj, gyerünk előre keményebben!
Jaj de fel fogja dobni az estémet, ha kikapunk a sok fingreszelő emberke jön majd és nyomja a szokásos abszolut idiota kommenteket Ibráról meg a csapat pár többi tagjáról...
(Egyesek már megtalálták Ibrát 5 perc alatt elől, hogy sétál. Hihetetlen egyes emberek szintje itt...)
Szerk.: most meg is cáfolta Ibra őket! Sétál mi, kit érdekel, ha gólt lő.
Jaj de fel fogja dobni az estémet, ha kikapunk a sok fingreszelő emberke jön majd és nyomja a szokásos abszolut idiota kommenteket Ibráról meg a csapat pár többi tagjáról...
(Egyesek már megtalálták Ibrát 5 perc alatt elől, hogy sétál. Hihetetlen egyes emberek szintje itt...)
Szerk.: most meg is cáfolta Ibra őket! Sétál mi, kit érdekel, ha gólt lő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára abraka 2010.02.14. 21:29:23-kor.

Csak szeretnék emlékeztetni pár embert, hogy 4-0 ról vertük az Atkletico-t asszem 95-ben, szval amig nem fujják le nincs veszve semmi, tudom régen volt, de ha kicsit átvennénk az írányitást lehetne kezdeni valami.Titinho írta:Ennek a meccsnek itt a vége gyerekek Barca részről.
Már csak az a kérdés, hogy hány kapott góllal zárjuk a meccset.
Meglesz az 1. vereségünk és 2 pontra a Madrid. F*sza.
És játszott az Atl a Realal és kikapott azt hiszem 2-1re a Calderónban
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nem az a legrosszabb, hogy kikapunk, hanem az, hogy 2 pontra jön a Real
De én még bízok egy szebb második félidőben.

De én még bízok egy szebb második félidőben.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Az vígasztal, hogy erősebb csapattól kapunk ki:D Realnak meg már van 3 veresége is, szóval azért nem szégyen egyszer kikapni, tavaly is bajnokok lettünk, és ott is kaptunk ki, benne van, csak most felkell kelni ebből a vereségből, és összeszedni a védelmet meg a kp-t és Ibrába vért önteni!!
Hattrick: Risu
Valdes...nem kell a rövidre mozdulni.
Magyarázzátok már meg nekem: ezeknek a ge*iknek Barcelonában esélyük sincs, behúzott farokkal takarodnak el, a visszavágón meg életük meccsét játssza mindegyik szerencsétlen. Méghogy lefekszenek nekünk...ugyan.
Magyarázzátok már meg nekem: ezeknek a ge*iknek Barcelonában esélyük sincs, behúzott farokkal takarodnak el, a visszavágón meg életük meccsét játssza mindegyik szerencsétlen. Méghogy lefekszenek nekünk...ugyan.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Fantasztikus. 2!
Puyol szerintem labdát ért 
A támadásaink katasztrofálisak, Xavi pontatlan Ibra 0, mi a penészt keres még mindig a kezdőben, még csak nem is hajt HÁTRÁNYBAN sem!
Jeffren nem hátvéd.

A támadásaink katasztrofálisak, Xavi pontatlan Ibra 0, mi a penészt keres még mindig a kezdőben, még csak nem is hajt HÁTRÁNYBAN sem!

Jeffren nem hátvéd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2010.02.14. 21:26:55-kor.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Innen szép nyerni!
A félidő 2:1 lesz! 

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Szep gol volt. Kar hogy Simao 'mit is' ? sem csinalt amig nalunk jatszott. Innen lesz szep nyerni.
Megérdemlik, nem csinálunk semmit...
Amúgy a nyomorult atlético is ilyenkor nyomja jól, nehogymár az ősi rivális madrid ellen...
Amúgy a nyomorult atlético is ilyenkor nyomja jól, nehogymár az ősi rivális madrid ellen...
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Egyszer mindennek vége szakad, na most ez történik a veretlenségi sorozatunkkal is....Risu92 írta:jó kikaptunk, első vereség meg van..

Risu92 írta:jó kikaptunk, első vereség meg van..
... 23. percben vagyunk.

- Titinho
- Director del Fútbol
Ennek a meccsnek itt a vége gyerekek Barca részről. 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Messze a vége, de az eredmény mellett a játék is arra utal, hogy ebből nem lesz pontszerzés sem.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Itt játszott már az AtMa a reallal?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hittétek volna, hogy ebből a szabiból lesz 2-0istyke6 írta:Hiszitek , hogy ezzel a jatekkal a meccs eluszott mar ???

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
valaki linket??

jó kikaptunk, első vereség meg van..
-
- Jugador d'estrella
Ajjajj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcaME55i 2010.02.14. 21:31:53-kor.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
Ne aggódjál a svéd "sztár" ilyet biztos nem csinál!zola8787 írta:Bízok bennedFtcSikiHun írta:Emlékeztek mit mondtam ma?![]()
Az elejét megnyomja a Madrid, és talán kapunk is egy gólt (ez eddig tiszta sor), aztán mi nyerünk 1-3-raHúúú, bízzatok bennem
![]()
:D:D
Nem tudom észrevettétek-e már, de Ibra úgy sétál elől, mint ahogy néhány csapattársam megye 1-ben akinek nincs kedve focizni:S Gecc lesen sétál, úgy hogy nem is nézi a labdát. Remélem rosszul láttam és hanem szúrom le. Jajj lőjjön gólt és szivassatok, hogy rosszul láttam:D
Csak a csajokat nézte és azt hitte a Las Ramblason van!!!
Na baaaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeg
Mindig ellenünk
ezek is csak ellenünk tudnak játszani...
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem hiszem el....

Agüero jó lett volna a barcába Ibra helyett, szerintem többet ért volna kis fürge, messivel úgy alázott volna, hogy az csak na
:D mindig is kedveltem
:D