Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak szeretnék emlékeztetni pár embert, hogy 4-0 ról vertük az Atkletico-t asszem 95-ben, szval amig nem fujják le nincs veszve semmi, tudom régen volt, de ha kicsit átvennénk az írányitást lehetne kezdeni valami.Titinho írta:Ennek a meccsnek itt a vége gyerekek Barca részről.
Már csak az a kérdés, hogy hány kapott góllal zárjuk a meccset.
Meglesz az 1. vereségünk és 2 pontra a Madrid. F*sza.
Egyszer mindennek vége szakad, na most ez történik a veretlenségi sorozatunkkal is....Risu92 írta:jó kikaptunk, első vereség meg van..
Risu92 írta:jó kikaptunk, első vereség meg van..
Hittétek volna, hogy ebből a szabiból lesz 2-0istyke6 írta:Hiszitek , hogy ezzel a jatekkal a meccs eluszott mar ???
Ne aggódjál a svéd "sztár" ilyet biztos nem csinál!zola8787 írta:Bízok bennedFtcSikiHun írta:Emlékeztek mit mondtam ma?![]()
Az elejét megnyomja a Madrid, és talán kapunk is egy gólt (ez eddig tiszta sor), aztán mi nyerünk 1-3-raHúúú, bízzatok bennem
![]()
:D:D
Nem tudom észrevettétek-e már, de Ibra úgy sétál elől, mint ahogy néhány csapattársam megye 1-ben akinek nincs kedve focizni:S Gecc lesen sétál, úgy hogy nem is nézi a labdát. Remélem rosszul láttam és hanem szúrom le. Jajj lőjjön gólt és szivassatok, hogy rosszul láttam:D