Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te mit etetsz Dzsudzsákkal b+?Perrero írta:kezdtem 1 ujat a Hamburggal -a 7-0után 1 ujat, mert tul sok ligát töltöttem be oszt lassu volt
Barca vs Hamburg (Bar) 3:1 G.: Dzsudzsák
Hamburg vs Milan (Bar) 1:0 G.: Dzsudzsák
Hamburg vs vmi román (intertotó) 4:0 Dzsudzsák 4...
azzal az a baj hogy ilyen amerikai egyesült államok meg ilyan olasz C ligás csapatokkal kell kezdeni....De amugy a Juvéval is jó menni ott is rengeteg a mani 3-4 év mulva...Frank Rijkaard írta:Munkanélküliként kezdeni az igazi kihívás.![]()
De pl. PSG, Dortmund, Napoli(kumma sok pénz van)
Napoli,West brom,Murcia,...Danka00792 írta:Barca-val vok, megnyertem már 2 bajnokságot![]()
Tud vki ajánlani vmi kiscsapatot amivel érdemes mennI?
Nálam nem vált beFrank Rijkaard írta:Találtam egy nagy playat!
Kovi már isteníti oda meg vissza, meg jobbra meg balra![]()
A neve: René Lima.
95 ezer az ára, az értékei pedig óriásiak![]()
Mindenkinek csak ajánlani tudom
Nálam az Istennek nem akar eljönni, Barragán viszont tényleg kira...VictorValdes19 írta:Barragán,VanDen Borre(univerzális egy játékosVictor_Valdes írta:Valaki nem tud egy fiatal jobb bekket?? 14-15 millánál ne legyen drágább! A milanba kéne!)
Barragán,VanDen Borre(univerzális egy játékosVictor_Valdes írta:Valaki nem tud egy fiatal jobb bekket?? 14-15 millánál ne legyen drágább! A milanba kéne!
Traoréval az a baj hogy egyszer majdnem elvittem erre a az Arsenál ugy bebiztositotta hogy még a Barcával se lenne pénzem megvenni nem hogy a Sevillával.barca99 írta:Armand Traoré is egész jó kis balbekk lesz 1-2 év múlva...