Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálunk nem tudom én se,hogy bevállik e vagy sem..(nem igen úgy látszikEnrique írta:Amúgy Neeskens helyett azért látjuk néha Eusébiót a kispadon, mert a holland ekkor - ha jól tudom - a nézőtéren foglal helyet. Így más képet kap(hat)nak a csapat játékáról, mintha mindenki csak a vonal mellett ülne.
Bár ennek nem tudom mennyi haszna van, és hogy bevált-e úgy általában.![]()
Én is adnék még 1 idényt neki!Rivaldo11 írta:Jövőre van az EB, úgyhogy az, hogy hozzánk jöjjön irreális jelenleg. Az EB után viszont meg lehetne környékezni-ha a vezetőség edzőváltáson töri a fejét. Én mindenképp adnék Rijkaardnak még egy idényt.
Hát ezekre tényleg semmi esély1: Frank-Henk
2: Scolari-Frank
Ennek én is örülnék.Saviola írta:Épp ez az érdekes az egészben,hogy Henknek mennyi szerepe van ebben.Mert az nem lehet,hogy Rijkaard Henk nélkül ennyire 0.Lehetetlen.Nagyon kiakadtam ré az elmúlt meccsen,de remélem össze tudja szedni magát,mert ha nem,akkor neki is mennie kell.De én annak örülnék a legjobban,ha Henk visszatérne,s ők ketten lennének a csapat élén,mert Neesekens[lehet,hogy nem így kell írni] munkája nem igazán látszik a csapaton.De sajnos erre elég kevés az esély.
Jah, még van egy pár ilyen. De ez teljesen a 4-3-3ra épül, és ezekre a játékosokra. És nem biztos, h ez Frank agyszüleménye....Game90 írta:Erre a variációra én is emlékszek. De 2-3 figuránál többet nem lehet felsorolni
Szerintem ez továbbra sem állapot hogy 3 emberre van bízva a csapat.lionelmessi19 írta:Igen, elléggé úgy tűnik. És ez szomorú. De ez van. Ha van Tridente, akkor van egy működő taktika. Jó lenne ha minnél hamarabb felépülne Samu, mert különben állati necces az egész. Ha a Tridente végigjátsza a maradék meccset, akkor leesik a bajnokság, talán még idő előtt is.Game90 írta:Pedig a nagyobb edzők többségénél sok betanított figurát észrelehet venniDe sztem is az van, hogy R10/Messi/Deco majd csak csinál valamit.
Én amit eddig ideáig fel tudtam fedezni(de ezt is csak úgy hogy két szemüveggel figyeltem a meccset) az egy kisszöglet voltGame90 írta:Ha meglesz a bajnokság, akkor ő is maradni fog.
Ti észrevettetek valami betanított figurát ebben az évben?
Igen, elléggé úgy tűnik. És ez szomorú. De ez van. Ha van Tridente, akkor van egy működő taktika. Jó lenne ha minnél hamarabb felépülne Samu, mert különben állati necces az egész. Ha a Tridente végigjátsza a maradék meccset, akkor leesik a bajnokság, talán még idő előtt is.Game90 írta:Pedig a nagyobb edzők többségénél sok betanított figurát észrelehet venniDe sztem is az van, hogy R10/Messi/Deco majd csak csinál valamit.
Szerintem ha van Eto'o, akkor valami nagyon működik. Nagyon nem tudnám megnevezni, de ki van találva, és rá épül. Ez még a Henkes időszakból megmaradt, az tuti.Game90 írta:Ha meglesz a bajnokság, akkor ő is maradni fog.
Ti észrevettetek valami betanított figurát ebben az évben?