Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ti miről beszéltekLord Dragon írta:esélyes 2xÁdám02 írta:Jó kis meccs lesz a totthanam az esélyes de 3 esélyes!![]()
Egyébként pedig szerintem is, de Eurosport2 nem adja?
Ezt jól összehoztadÁdám02 írta:a totthanam az esélyes de 3 esélyes!
esélyes 2xÁdám02 írta:Jó kis meccs lesz a totthanam az esélyes de 3 esélyes!
Jó kis meccs lesz a totthanam az esélyes de 3 esélyes!ozsimiki írta:7közi forduló lesz Angliában:
Mai adag:
Tottenham-Evertonmindenképp hazai győzelmet várok,első fordulót úgyis elcseszték,hazai pályán javítani kell
![]()
(jó nagy adag)
Meg egyébként is az a 4 csatár nem valami sok...Zozzy 5 írta:Ha 4-4-2nél akarnak maradni, akkor mindenképp szerezniük kéne még1 csatárt, legalább kölcsönbe. Csak az a baj, hogy fergie kijelentette, hogy ő márpedig nem vesz már senkit. Akkor viszont sztem váltás 1 csatáros játékra. 4-2-3-1...
Mért szerinted a West Ham-be nem tudtak focizninoname írta:Ha azt vesszük h ugyanilyen erővel 4 is lehetett volna, akkor nem olyan szörnyű.Remélem Tevez hamar beleszokik egy olyan csapatba, ahol végre nem ő az egyetlen, aki tud is focizni.La Pulga írta:Hát ez nem valami jó!noname írta:Rooney2 hónap
Ha azt vesszük h ugyanilyen erővel 4 is lehetett volna, akkor nem olyan szörnyű.Remélem Tevez hamar beleszokik egy olyan csapatba, ahol végre nem ő az egyetlen, aki tud is focizni.La Pulga írta:Hát ez nem valami jó!noname írta:Rooney2 hónap
Hát ez nem valami jó!noname írta:Rooney2 hónap
Ha csak 2 hónap még elég jól megúszta szerintem , de én is sajnálom.Atesz írta:Sajnos...noname írta:Rooney2 hónap
Sajnos...noname írta:Rooney2 hónap
Teljesen így gondolom Én is!Scorpio írta:Rekordok legyen övék, s bajnoki cím meg a Manchesteré!
Inkább kapjon ki a Barca otthon csak egyszer se játszon úgy mint a chelseaozsimiki írta:Ez a Jose elképesztő,előtte a Portóval szintén ki sem kapott hazai pályán,egyszer sem! 3év alatt!
YahLos Banditos írta:Ha jól tudom Messi is hasonló hosszúságú időt töltött el az leső válogatott meccsén.![]()