Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!Oleguer írta:Andres Guardado a deportivóból. 15-20millért elviheted, a játék legjobb szélsője, sőt a legjobb játékosa is lesz a gs szerint. ( Gs ejtsd. Genie Scout kimutatja hogy mekkoa lesz a játékos Potenciális Tudása). Őt mindenképpen ajánlom. Ha viszont olcsóbb kell Srna 6-10 millió a Shahtarból 28éves ha jól emlékszem mindkettő poszton jó (bal, jobb), ráadásul a Tkp (jobb és bal) posztokon is behethető.)Victor_Valdes írta:Nem tud vki fiatal balhátvédet?Marcelo-t ismerem.Olcsó legyen!
Andres Guardado a deportivóból. 15-20millért elviheted, a játék legjobb szélsője, sőt a legjobb játékosa is lesz a gs szerint. ( Gs ejtsd. Genie Scout kimutatja hogy mekkoa lesz a játékos Potenciális Tudása). Őt mindenképpen ajánlom. Ha viszont olcsóbb kell Srna 6-10 millió a Shahtarból 28éves ha jól emlékszem mindkettő poszton jó (bal, jobb), ráadásul a Tkp (jobb és bal) posztokon is behethető.)Victor_Valdes írta:Nem tud vki fiatal balhátvédet?Marcelo-t ismerem.Olcsó legyen!
"Róma sem egy nap alatt épült"...Perrero írta:HSVvel kezdtem egyet, alaposan bevásáoltam, nagyjából ismeretlen fiatalokat, de az értékeik eléggé fenn vannak, csak az a baj h képtelen vok nyerni-még csak barátságosaim voltak de eddig kikaptam
CSZKA Moszkva és a Celta ellen
Tapasztalat:Minél sza.rabb a felkészülés annál jobb lesz a szezon!Még az Arsenallal kaptam egy 4-est a Recre-től a játékosaim meg felháborodva miután azt mondtam nekik hogy elégedetlen vagyok velük!Amugy Abba a karrierbe 3-szor lettem bajnok egy más után 2-ször BL győztes!'-szer veretlenül lettem bajon...A felkészülés meg mindig rosszul sikerült...Most meg a Juvéval kezdem 6. szezonom...a Zamorátol kikaptam 2-1-re...Perrero írta:HSVvel kezdtem egyet, alaposan bevásáoltam, nagyjából ismeretlen fiatalokat, de az értékeik eléggé fenn vannak, csak az a baj h képtelen vok nyerni-még csak barátságosaim voltak de eddig kikaptam
CSZKA Moszkva és a Celta ellen
Köszönöm!gentdelbarca írta:igenVictor_Valdes írta:A 8.0.1-s Patch(vagy hogy kell irni) nem eredeti játéknál is megy??
igenVictor_Valdes írta:A 8.0.1-s Patch(vagy hogy kell irni) nem eredeti játéknál is megy??
Én már szerencslre bejutottam, bár nem gondoltam volnagentdelbarca írta: Nade indul a 2. fmcup, azaz a selejtezők már zajlanak is, és én megelékszem azzal először ha bejutok a csoport körbe.
Gratu megint.
Winrar?ultrasur írta:http://fmig2.uw.hu/hun.rar <- Magyarosítás
amikor lakarom tölteni mien programot válasszak mert a winsows media p. jelöli ki?
javítanám:Frank Rijkaard írta:Aki nevezett FM-Cupra lesse meg az emailjeit, mert el küldték a sorsolás kimenetelét, ami ma 20.00 órakor lesz a #fmcup.hu csatin![]()
Mindenkinek sok sikert!
szerk:
Véget ért a selejtezők sorsolása. Máris van egy házirangadó.
|M|Vez - RobertFCB
(én) vs (robertfcb)
Sok sikert mindenkinek!
Folytatást nyomj, vagy vadul püföld a szpésztultrasur írta:Letöltöttem a demoját de egy kicsit bonyolult nem tud valaki egy linket ahol leirja magyarul hogy mim micsoda adig is hogy tudok mecset kezdeni?