Bajnokok Ligája & Európa Liga
Ja jó...a Milan a kedvenc olasz csapatom, de idén valóban nem érdemeltek BL indulást, remélem jövőre összeszedik magukat...csak azért csodálkoztam mert már szó volt róla, hogy lehet mégis indulnak.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Indulhatottfir3bird írta:Micsoda? a Milan mégis indulhat? vagy miiii?LG írta:Igen, de ott hibáztak, h a Milan indulhatott. Mert igy meg az lenne baj, h mi az, h a nagy Milan nem indulhatott, a kis Porto meg nemSzoval drága uefás barátaink ezt már elqrták.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
sztem LG arra gondol h a Milan TAVALYindulhatott annak ellenére h ők is benne voltak a Bundabotránybafir3bird írta:Micsoda? a Milan mégis indulhat? vagy miiii?LG írta:

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Micsoda? a Milan mégis indulhat? vagy miiii?LG írta:Igen, de ott hibáztak, h a Milan indulhatott. Mert igy meg az lenne baj, h mi az, h a nagy Milan nem indulhatott, a kis Porto meg nemSzoval drága uefás barátaink ezt már elqrták.
Igen, de ott hibáztak, h a Milan indulhatott. Mert igy meg az lenne baj, h mi az, h a nagy Milan nem indulhatott, a kis Porto meg nem
Szoval drága uefás barátaink ezt már elqrták.

Ezt is elfogadom. De most akkor mit mondjon a maradék ca. 200 csapat? A Milan bundázott. Megbüntették? Alig. A Porto bundázott. Megbüntették? Alig. Bundázzunk mi is. Ezekután elvileg nem kapnak majd büntetést, mert majd mindenki következetes lesz, meg a másikra mutogatnak.
Ha következetes az Uefa, ha a Milan indulhatott, akkor indulhasson a Porto is.
Én meg nem. A csalókat miért nem büntetik? Mi a visszatartó erő?
Váható volt. Én örülök, hogy így lett végül is.kilibarca írta:Sikeresen fellebezett a Porto így indulhat a BL-ben.
-
- Director del Fútbol
Nagyon morcos leszek, ha a favágó nyugdíjas-klub egy ilyen szezon után bemakkolja a BL indulást. Amúgyis, miért kapna 5 helyet az olasz foci? Kapjon az még egy helyet, ahol csak 2 induló van, azok között is a legmagasabb együtthatóval bíró ország. Ez lenne a fair. Nem az, hogy pénzes és komoly befolyással bíró csapatok makkolják a helyeket és árasztják el a negyednyi bajnokságukkal a "BAJNOKOK LIGÁJÁT".
Ennyit Platiniről, az UEFA-ról és már akkor megemlítem a FIFA politikáját is, akinek most ehhez nincs köze, de a múlt heti szabályozásától már égnek áll a hajam. Tetves banda az egész. Olykor megértem a G-14 egykori törekvéseit.
Ennyit Platiniről, az UEFA-ról és már akkor megemlítem a FIFA politikáját is, akinek most ehhez nincs köze, de a múlt heti szabályozásától már égnek áll a hajam. Tetves banda az egész. Olykor megértem a G-14 egykori törekvéseit.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Ez így eléggé érdekes, nem merülhet fel annak a gyanúja, h a Milan "megveszi" tőlük az indulást?fUtBoLiStA írta: Ha egy csapat nem kapja meg az induláshoz szükséges licencet, akkor ez esetben a legmagasabb UEFA együtthatóval rendelkező, de az indulásról lemaradó csapat kap rajtjogot. Az pedig a Milan lenne!
Talán jobb is lenne így...A Milan idén nem érdemelte meg a BL helyet, a Fio annál inkább, hiába szeretem őket, idén nagyon szarok voltak, de szerencsére "lemondott" Berlusconi az elnöki posztról.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Délután még mindenhol olvasható volt, hogyha a Szófia vagy a Porto nem indul a BL-ben akkor a Milan lehet a helyettese. Mindenhol tényként közölték, többek között az NSO is ezt a tényt támasztotta alá! Most megint megnéztem az említett sport orgánumot, erre mi az egyik vezető hír???
A CSZKA Szófia anyagi gondjainak a Levszki Szófia lehet a nyertese...
Ők indulhatnak ha tudják válalni! Ennyit a magyar sportújságírásról! Bosszantó! 
A CSZKA Szófia anyagi gondjainak a Levszki Szófia lehet a nyertese...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Értem
Akárhogy is nézem, mindenképp ott lesz ez a banda
vagy szófia,vagy Porto kárára,elképesztő, amikor kellett volna őket bezzeg nem zárták ki,pedig az egyértelmű volt

Akárhogy is nézem, mindenképp ott lesz ez a banda

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Ha egy csapat nem kapja meg az induláshoz szükséges licencet, akkor ez esetben a legmagasabb UEFA együtthatóval rendelkező, de az indulásról lemaradó csapat kap rajtjogot. Az pedig a Milan lenne!ozsimiki írta:Miért?fUtBoLiStA írta:
Miért ők? Az UEFA szabálya alapján a Milan indulhat! Vagy mégsem?
Ha egy portugál csapatot zárnak ki,akkor a portugál bajnokság soron következője kapja meg a sanszot,nem? Mi köze a milánnak hozzá? Azért mert ők nyerték tavaly a bl-lt?
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
De igen...vagy mégsem!fUtBoLiStA írta:Miért ők? Az UEFA szabálya alapján a Milan indulhat! Vagy mégsem?Grege írta:Hááát, sztm a goal. com az utóbbi fél évben kifejezetten megbízható, a kacsa híreknél meg odaírják a forrást, uh, azokat ki lehet szűrni...
Azt írja a cikk, h a 4. Benfica kapná meg a helyét, de fellebbezni fognak, ahogy a Milan is tette anno. ás kérdés, h lemerném fogadni, a fellebbezés náluk nem fog segíteni. Az UEFA sem engedhet mindent el...
Azért szépen lassan minden európai nagy csapatról kiderül, h egy-egy meccset lezsíroz időnként. Meg is lepett volna, ha nem lenne így, túl nagy biznic ahhoz, h még ne kezdtek volna el trükközni.
Spanyol haverom mesélte, h a spanyol csapatokról is vannak hasonló sztorik, melyek csak drukkerek körében futnak.

Sztm ez biztos másként számít, mintha vkinek elveszik a licencét, ki érti ezt...(Berlusconi)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Miért?fUtBoLiStA írta:
Miért ők? Az UEFA szabálya alapján a Milan indulhat! Vagy mégsem?
Ha egy portugál csapatot zárnak ki,akkor a portugál bajnokság soron következője kapja meg a sanszot,nem? Mi köze a milánnak hozzá? Azért mert ők nyerték tavaly a bl-lt?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Miért ők? Az UEFA szabálya alapján a Milan indulhat! Vagy mégsem?Grege írta:Hááát, sztm a goal. com az utóbbi fél évben kifejezetten megbízható, a kacsa híreknél meg odaírják a forrást, uh, azokat ki lehet szűrni...
Azt írja a cikk, h a 4. Benfica kapná meg a helyét, de fellebbezni fognak, ahogy a Milan is tette anno. ás kérdés, h lemerném fogadni, a fellebbezés náluk nem fog segíteni. Az UEFA sem engedhet mindent el...
Azért szépen lassan minden európai nagy csapatról kiderül, h egy-egy meccset lezsíroz időnként. Meg is lepett volna, ha nem lenne így, túl nagy biznic ahhoz, h még ne kezdtek volna el trükközni.
Spanyol haverom mesélte, h a spanyol csapatokról is vannak hasonló sztorik, melyek csak drukkerek körében futnak.

Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Hááát, sztm a goal. com az utóbbi fél évben kifejezetten megbízható, a kacsa híreknél meg odaírják a forrást, uh, azokat ki lehet szűrni...
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
A Milant is kizárták anno...nem hiszem ,hogy a Porto fellebezését ne fogadnák el majd. Aztán lehet, hogy a Milannak csináltak helyet!Replay írta:Kizárták az FC Porto-t a jövő évi BL-ből!

Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Amennyiben ez a hír csak a goal.com-on van feltüntetve, úgy ügyet sem kell vetni rá. Egyébként az UEFa oldalán semmit sem tüntettek fel, én nem aggódnék, amíg ott nem lesz, illetve más, komolyabb fórumokon.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Én is most láttam goal.com-n, lehet, h akkor a Milan meg is kapja a helyüket, és nem kell a Sofiára várniuk?Replay írta:Kizárták az FC Porto-t a jövő évi BL-ből!
Ez genyaság...hogy csúnyábbat ne mondjak!
Kizárták az FC Porto-t a jövő évi BL-ből!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát mondjuk már ott is kezdenek kibontakozni.De az etióp válogatott szurkereknek biztos nincs kemény magja Laughing viccet félretéve az angolok klubszinten valóban elég normálisak.Ők nem balhézni mennek ki a meccsekre hanem valóban szurkolni.
Nem is olyan rég Kanoutéjékat(ha jól emlékszem) verték jól meg meccs közben a drukkerek.
Szóval már annyira nem is vicc amit írtál...lassan...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure