Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért elég durva volt jó hogy kiszorták!Scorpio írta:Túlzás? Mivel nem akarok rosszat neked, így nem mondom, hogy rúgjanak le hasonlóan! Bár gondolom akkor biztos más lenne a véleményed!LG írta:Azért tulzás volt egyből pirosat adni, de hát a mencseszternek szeretnek a birok kdveskedni
Túlzás? Mivel nem akarok rosszat neked, így nem mondom, hogy rúgjanak le hasonlóan! Bár gondolom akkor biztos más lenne a véleményed!LG írta:Azért tulzás volt egyből pirosat adni, de hát a mencseszternek szeretnek a birok kdveskedni
Néztem itt a meccset a neten és láttam mutatják Kitsont mondom jó beáll látom a cserét, elkapcsoltam mert valamelyik oldalt néztem a neten és mire újra néztem a mediat már ballag lefele...sokáig nem értettem amíg vissza nem ismételték.Ügyes a gyerek...noname írta:Jöttem, csúsztam,mentem
Én is nagyon várom! Szerintem bajnokság egyik ha nem a legjobb csatársora lesz!noname írta:Remélem hamar felépül.Már nagyon szeretném látni a Tevez-Ronney csatársort.
Slither Liverpool szurkoló.Ádám02 írta:Egyszerűen cseréld ki az arsenalt a poolra!
Persze! Csak jó lett volna egy jó kezdés! Majd köv meccsen Tevez!ozsimiki írta:Na azért nem az első fordulóban fogjuk emiatt elbukni a cuccotScorpio írta:Nem hiszem el! 0-0! Ez kevés a bajnoki címhez!