Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=lfs6j8MiS68MessiFan írta:EZ BÜNTET!
Juuuuuuj ez nagyon durvabence-barca írta:Ha ez veled történik, sztem nem lenne olyan vicces...
Ha ez veled történik, sztem nem lenne olyan vicces...
Na ez a vicc kész!Fernando írta:
Pár vicc:
Pistike levelet ír Jézuskának karácsony előtt:
"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam és mindig megcsináltam a leckéimet, küldj..."
Közben felnéz a falon levő Mária képre és elszégyelli magát.
Újabb levelet kezd:
"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, de sokszor nem csináltam meg a leckéimet..."
Újból felnéz, majd új levél:
"Kedves Jézuska, én nem voltam nagyon jó, és a leckéimet sem készítettem el..."
Fenéz, leveszi a Mária képet, bezárja a szekrénybe, és írja az új levelet.
"Jézus! Anyádat túszul ejtettem, követelésem a következő..."
De csak kölcsönbe!L.Messi 10 írta:P.U.Y.O.L. írta:Nem nem...faithnomore írta:aztán nyáron meg eligazolna adebayor is akkor gondban lenne![]()
![]()
egyébként meg is érdemli a h*lyéje![]()
Az igazán durva az lenne, ha sikerülne nagy nehezen átalakítani Adebayorra és még a télen lenne egy Adebayor - Rooney csere!Az igen durva lenne.
Erről van szó igen!Kalap1988 írta:Asszem van egy ilyen reklám, ahol a csaj örül neki, hogy a nehéz napokon is mehet mindenfelé, tehát teniszezni, síelni, úszniLionel85 írta:Nem vagyok szőke, de ezt nem értem.Bob_Marley írta:Tampon
Két óvodás beszélget:
- Én egy kisautót kérek a születésnapomra. És te mit kérsz?
- Tampont.
- Az mi?
- Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.De lehet, hogy tévedek.
Asszem van egy ilyen reklám, ahol a csaj örül neki, hogy a nehéz napokon is mehet mindenfelé, tehát teniszezni, síelni, úszniLionel85 írta:Nem vagyok szőke, de ezt nem értem.Bob_Marley írta:Tampon
Két óvodás beszélget:
- Tampont.
- Az mi?
- Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.
Nem vagyok szőke, de ezt nem értem.Bob_Marley írta:Tampon
Két óvodás beszélget:
- Tampont.
- Az mi?
- Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.
Nekem a kedvencem ebben a kategóriában: Chuck Norris hamarabb vesztette el a szüzességét, mint az apjaP.U.Y.O.L. írta:Chuck Norrisosak nem rosszak, 1-2 új volt nekem.
Bár a kedvenceim ebben a kategóriában:
- Chuck Norris pulzusát a Richter-skálán mérik.
- Jézus valójában Chuck Norris dublőre volt. Nem azért, mert Chuck nem bírná ki a keresztre feszítést, hanem mert a szögek nem mennek át a testén!
- Chuck Norris a születésnapján mindig kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a napba.
- Chuck Norris elszámolt végtelenig! .......Kétszer!!
- Mikor Chuck Norris fekvőtámaszozik, nem magát nyomja fel, hanem a Földet le.
- Chuck Norris ha beleesik a vízbe, nem lesz vizes. A víz lesz Chuck Norrisos.
- Chuck Norris nem olvas könyveket. Csupán addig nézi őket, amíg meg nem szerzi a szükséges információt.
- Sok ember hord Superman pizsamát. Superman Chuck Norris pizsamát hord.
- Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" című tévéműsort.
- Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.
- Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.
- Chuck Norris nem zuhanyzik ....vérfürdőt vesz.
- Chuck Norris olyan gyors, hogy ha körbefut a földön, tarkón tudja csapni magát!
- Chuck Norris nem alszik........ vár.
- Ha látod Chuck Norrist, akkor Ő is lát téged. Ha nem látod, már csak pár másodperc van hátra az életedből!
- Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy egy sztriptíztáncosnő van benne!
- Chuck Norrist nem megszülték, Chuck Norris levedlette az anyját!
Meg persze pár abból, amik nálad is olvashatóak...
P.U.Y.O.L. írta:Nem nem...faithnomore írta:aztán nyáron meg eligazolna adebayor is akkor gondban lenne![]()
![]()
Az igazán durva az lenne, ha sikerülne nagy nehezen átalakítani Adebayorra és még a télen lenne egy Adebayor - Rooney csere!
Nem nem...faithnomore írta:aztán nyáron meg eligazolna adebayor is akkor gondban lenne![]()
![]()
aztán nyáron meg eligazolna adebayor is akkor gondban lennekanty írta:A legjobb rész:
"Megpróbálom átrajzoltatni Adebayorra, csak az a gond, hogy egyáltalán nem hasonlítanak egymásra"
![]()
![]()