noname írta:Csak letisztáznám a doolgokat:
Etoo nem akar hosszabbitani, a kérői visszaléptek. Másszóval jövőre itt marad a nyakunkon és ingyen kell elengedjuk.
Ez már kész tény, boritékolhato.
A Villa ügy bukott, ugyanis Etoo nem akar a Valenciába játszani, igy még az se jöhet szóba h Etoo levigye Villa árát. Villa tehát benne lenne 50 millió euróba.
Ibra jobb csatár mint Villa, de végső soron kevesebbe kerülne, ugyanis Etoo az Interben már szivesebben játszana, igy le tudja vinni valamelyest az árat. Villa 50ben lenne. Ibra kijön 40ből.
Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen

Noname kolléga!
Magam is így látom a dolgot, ahogy leírtad. Csupán az emberi részt picit erőteljesebben élem meg. Nem egy igazi példakép, voltak olyan tettei, amelyek nem tetszettek, és nem tudtam velük azonosulni. Remélem, itt sikerül ezeket levetkőznie, és megjavulnia.
Már az elején azt mondtam - nem itt, ill. nem csak itt -, hogy ha Samunak mennie kell, akkor két játékos pótolhatja úgy, hogy ne történjen minőségi visszalépés: Fernando Torres vagy Zlatan Ibrahimovics.
Mivel pedig az Inter a második számú kedvenc csapatom, az egyik szemem könnyes lesz, de a másikon hatalmas vigyor lesz látható.
Igen, emberileg nem egy tökéletes választás, viszont 'csatárilag' a világ egyik legjobbja:
- nagyon jól fedezi a labdát
- a ziccereket nagy százalékban értékesíti
- az összjátékban nagyon hasznosan dolgozik
- sok gólpasszt ad
- távolról is kiválóan lő
- a szabadrúgásokat is rá lehet bízni
- karakán.
Ha már Samunak mennie kell, akkor Zlatan jöhet. Villánál nagyságrendekkel jobb.
Persze a legjobb az lett volna, ha Eto'o marad - annak örültem volna a legjobban!
Ez az én véleményem.
Köszönöm, hogy elolvastad, és elfogadtad.