2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljes mértékig egyetértek ezzel a hozzászólással!!!noname írta:Csak letisztáznám a doolgokat:
Etoo nem akar hosszabbitani, a kérői visszaléptek. Másszóval jövőre itt marad a nyakunkon és ingyen kell elengedjuk.
Ez már kész tény, boritékolhato.
A Villa ügy bukott, ugyanis Etoo nem akar a Valenciába játszani, igy még az se jöhet szóba h Etoo levigye Villa árát. Villa tehát benne lenne 50 millió euróba.
Messi meg hordja a vizet, igaz?zola8787 írta:Az előző hozzászólóval én is egyetértek. De akkor is sajnálom Eto'o-t. Az én szemembe az Iniesta - Eto'o - Ibrahimovics csatárduó tetszene a legjobbanNe fröcsögjetek le, ez csak az én álmom, véleményem.
Am nem tud vki küldeni 1 linket ahol lehet látni Maxwell bemutatkozását?
Noname kolléga!noname írta:Csak letisztáznám a doolgokat:
Etoo nem akar hosszabbitani, a kérői visszaléptek. Másszóval jövőre itt marad a nyakunkon és ingyen kell elengedjuk.
A Villa ügy bukott, ugyanis Etoo nem akar a Valenciába játszani, igy még az se jöhet szóba h Etoo levigye Villa árát. Villa tehát benne lenne 50 millió euróba.
Ibra jobb csatár mint Villa, de végső soron kevesebbe kerülne, ugyanis Etoo az Interben már szivesebben játszana, igy le tudja vinni valamelyest az árat. Villa 50ben lenne. Ibra kijön 40ből.
Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen
Ennyi, nem kell túlragozni!noname írta: Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen
A jelenlegi piacon Eto'o teljesítménye ide vagy oda, a szerződése lejárta előtt 1 évvel maximum 20-30 között van az ára.lionelmessi19 írta:Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.
az első ember akivel maximálisan egyetértek, és nem fröcsög a sok hülyeségrőlnoname írta:Csak letisztáznám a doolgokat:
Ibra jobb csatár mint Villa, de végső soron kevesebbe kerülne, ugyanis Etoo az Interben már szivesebben játszana, igy le tudja vinni valamelyest az árat. Villa 50ben lenne. Ibra kijön 40ből.
Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen
Azzal minden rendben van h Hleb csak kölcsönbe megy, azt én is tudom! lionelmessi19 írta nemrégen, h jobb lenne az h eto'o-t kiraknánk a piacra 15-20 millióért. Biztos h sok kérője lenne! Más kérdés persze a fizuja, de akkoris. Félreértés ne essék, semmi bajom nincs ibrával...sőőőt! De akkoris 45 millió + eto'o azér, az már túlzás!haze71 írta:Mégyegyszer, a gyengébbek kedvéért:frost86 írta:
Lényegében annyi h 45 milliót adunk ibráér + eto'o-t akinek kb. 35 millió az ára és hlebet kölcsönbe!
Ez kb. olyan mintha 87,5-ért vennénk meg az Interből ,er 45+35 az 80! És gondolom Hlebet 7,5-re becsülik. Kijelentem még1x!!! Ez abszurd! Nem szabadna ennyiért megvenni!
Mivel Eto'ot most sem tudják pénzzé tenni (eladni), ezért a jövő nyáron kapnának érte 0 Eurot. Hleb pedig csak kölcsönbe megy, nem pedig inyér az Interé. Tehát effektíve 45 milkát kell (35?) kicsengetni.
Mégyegyszer, a gyengébbek kedvéért:frost86 írta:
Lényegében annyi h 45 milliót adunk ibráér + eto'o-t akinek kb. 35 millió az ára és hlebet kölcsönbe!
Ez kb. olyan mintha 87,5-ért vennénk meg az Interből ,er 45+35 az 80! És gondolom Hlebet 7,5-re becsülik. Kijelentem még1x!!! Ez abszurd! Nem szabadna ennyiért megvenni!
Lényegében annyi h 45 milliót adunk ibráér + eto'o-t akinek kb. 35 millió az ára és hlebet kölcsönbe!frost86 írta:Egy kis hír én nem értem,de lehet más fogja
http://www.as.com/futbol/articulo/ibrah ... ftb_21/Tes
Ha tudsz angolul, akkor spanyolról angolra fordíttasd le, és akkor az úgy már mindjárt másfcbarca0827 írta:Hagyjuk már ezt a Google fordítót... Kb. arabul is olvashatnám, olyan a végeredmény....kovacsmisn írta:[
van fordítóprogramja a gugli barátunknak uh használd bátran te is![]()
![]()
http://translate.google.hu/#
ímeeee