Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
noname
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:06:52

Én sztem egyik táborhoz se tartozom. Nagyon tisztelem a klub elveit, Mes que un club, de Etoo is egy zsoldos, Ibra ebből a szempontból nem rosszabb, más szempontból viszont jobb csatár.Sajnos vannak olyan posztok ahova nem épp a klub elveihhez méltó játékosg kell venni. Ilyen Alves is.
A Fifa egy szégyen
csaba86
Barça B

2009.07.17. 15:03:16

noname írta:Csak letisztáznám a doolgokat:
Etoo nem akar hosszabbitani, a kérői visszaléptek. Másszóval jövőre itt marad a nyakunkon és ingyen kell elengedjuk.
Ez már kész tény, boritékolhato.

A Villa ügy bukott, ugyanis Etoo nem akar a Valenciába játszani, igy még az se jöhet szóba h Etoo levigye Villa árát. Villa tehát benne lenne 50 millió euróba.
Teljes mértékig egyetértek ezzel a hozzászólással!!!
És akárki akármit mond Ibra jelenleg a világ legjobb erőcsatára!!!
Ja, és MOTIVÁLT :!: :!: :!:
Mert ugye neki nincs Bl győzeleme! (ez persze csak egy szempont a motiváltságnál, de van még sztem. bőven)
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:03:12

Szerintem sokan rosszul látjátok a dolgot. Elmondom az én véleményemet is.
Eto'o-ra nem szabad úgy gondolni jelen pillanatban mint aki kézpénzt jelentene a Barca-nak. Az ő ára a kialakult helyzetben 0€ :!: Nem lehet eladni, senkinek sem kell. Pillanatnyilag ugyan annyit ér mintha jövőre ingyen eligazolna. Mivel Ibra volt már a kezdetektől az elsőszámú jelölt csatár posztra (csak megfizethetetlen volt) így bevonták Eto'ot is (aki ismétlem ELADHATATLAN játékos a piacon) az üzletbe aki így ismét értéket képvisel. Ez az egyetlen módja, hogy a csapat kézzel fogható hasznot húzzon Eto'o-ból.

szerk.: látom Mihu megelőztél :wink: , de legalább ugyan arra gondoltunk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.07.17. 15:04:46-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mihu
Director del Fútbol

2009.07.17. 15:01:46

Ibra pro és kontra.

Pro: Az egyetlen módja hogy valamilyen előnyünk származzon abból hogy elmegy Eto'o, az jelenleg ez az üzlet. Leigazolni senki nem igazolta volna le, úgyhogy jövőre 0 eurócentért ment volna el. Így legalább csökkenteni tudjuk Ibra árát azzal hogy odaadjuk Eto'o-t.

Pro2: Testfelépítése azt hiszem hogy egyedüli a világ futballjában. Bár még ott van Carew is. Őket kettőjüket lehetetlen szabályosan eltolni a labdától. Amikor voltam idén az Inter-MU-n, akkor is csak ámultam-bámultam, hogy a United védői abszolút semmit nem tudtak kezdeni Ibrával, amikor lefedezte a labdát.

Pro3: Távolról valami iszonyat jól lő. A legjobb távoli lövő játékosunk lesz ha leigazoljuk.

Kontra: Eto'o-t senkiért sem adnám el, nemhogy ezért a parasztért. Senkinek nem hiányzik az, hogy ezt a véleményem szerint tökéletes öltözői hangulatot valaki is megbomlassza. Az olyannak nincs helye a csapatban. Pep hiába tudta megolvasztani Eto'o-t....Ibra 100x nehezebb eset mint a kameruni. Eddig az összes csapatában ő volt A JÁTÉKOS. Láthatjuk hogy az Interben mit művelt mostanában...milyen hisztit kivágott mikor Balotelli nem passzolta neki oda a labdát, hogy tudja növelni góljainak számát, mikor a Scudetto már rég a kézben volt....kíváncsi vagyok hogy hogy viselné hogy itt mindenki egyenrangú. Itt nincsenek sztárok...itt játékosok, csapatemberek vannak....IGAZIAK...Ő is csak egy játékos lenne a másik 18 közül...

Kontra2: Amikor élőben láttam, akkor is feltűnt hogy kezdősebessége elég gyenge...Na most a Barca rövidpasszos, végletekig, halálpasszra kijátszott támadásaiba nem tudom hogy hogy illene bele. Sok gólt rúgtunk úgy hogy a 16-os előtt tologattunk, majd egyszercsak Xavi vagy Iniesta bepasszolta a védők mögé, ahol Eto'o és Messi két lépés után otthagyta a védőjét, és a kapuba lőtt. Na most hogy ilyet hogy lehetne játszani Ibrával... :? Nemtudom :?
Valbali
Capitá del Barça

2009.07.17. 15:00:40

zola8787 írta:Az előző hozzászólóval én is egyetértek. De akkor is sajnálom Eto'o-t. Az én szemembe az Iniesta - Eto'o - Ibrahimovics csatárduó tetszene a legjobban :( Ne fröcsögjetek le, ez csak az én álmom, véleményem.
Am nem tud vki küldeni 1 linket ahol lehet látni Maxwell bemutatkozását?
Messi meg hordja a vizet, igaz? ;)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.17. 15:00:13

Etoo nem akar hosszabbitani, a kérői visszaléptek. Másszóval jövőre itt marad a nyakunkon és ingyen kell elengedjuk.

A Villa ügy bukott, ugyanis Etoo nem akar a Valenciába játszani, igy még az se jöhet szóba h Etoo levigye Villa árát. Villa tehát benne lenne 50 millió euróba.

Ibra jobb csatár mint Villa, de végső soron kevesebbe kerülne, ugyanis Etoo az Interben már szivesebben játszana, igy le tudja vinni valamelyest az árat. Villa 50ben lenne. Ibra kijön 40ből.
Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen :!:
Noname kolléga! :wink:

Magam is így látom a dolgot, ahogy leírtad. Csupán az emberi részt picit erőteljesebben élem meg. Nem egy igazi példakép, voltak olyan tettei, amelyek nem tetszettek, és nem tudtam velük azonosulni. Remélem, itt sikerül ezeket levetkőznie, és megjavulnia.
Már az elején azt mondtam - nem itt, ill. nem csak itt -, hogy ha Samunak mennie kell, akkor két játékos pótolhatja úgy, hogy ne történjen minőségi visszalépés: Fernando Torres vagy Zlatan Ibrahimovics.
Mivel pedig az Inter a második számú kedvenc csapatom, az egyik szemem könnyes lesz, de a másikon hatalmas vigyor lesz látható.
Igen, emberileg nem egy tökéletes választás, viszont 'csatárilag' a világ egyik legjobbja:
- nagyon jól fedezi a labdát
- a ziccereket nagy százalékban értékesíti
- az összjátékban nagyon hasznosan dolgozik
- sok gólpasszt ad
- távolról is kiválóan lő
- a szabadrúgásokat is rá lehet bízni
- karakán.

Ha már Samunak mennie kell, akkor Zlatan jöhet. Villánál nagyságrendekkel jobb.

Persze a legjobb az lett volna, ha Eto'o marad - annak örültem volna a legjobban!

Ez az én véleményem.
Köszönöm, hogy elolvastad, és elfogadtad. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.07.17. 15:04:19-kor.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.17. 14:58:33

noname írta: Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen :!:
Ennyi, nem kell túlragozni!

Csupán vannak, akik azért szerettek a klubba, mert a sport, így a futball és az élet területén is maradandót alkot, elvei vannak, egyedülálló, minden szempontból gyöngyszem, stb. stb.
Másik véglet pedig az, hogy vannak, akik ilyen-olyan véletlen folytán, többnyire a legutóbbi két BL-győzelem után, vagy mondjuk R10 miatt "fogadtak örök hűséget" a Blaugranának, s számukra csak az számít, hogy újabb címeket nyerjen a gárda...

Kár is tovább vitázni Zalatanon, hiszen többnyire a két véglethez tartoznak a vélemények. Az utóbbi csoportba tartozók tárt karokkal várják, azok, akik más értékrendet képviselnek, s más elvárásokat támasztanak az FC Barcelona névhez nyilván szeretnék ha messze elkerülné a Camp Nout...

Ettől még a nap ugyanúgy le fog menni este, maximum az egyik csoport csalódott lesz. Azonban nem mindegy, hogy ki mennyire... (én a második csoportba tartozom, s sajnálattal látom mi az általános vélemény...)
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
zola8787
Director del Fútbol

2009.07.17. 14:58:32

Az előző hozzászólóval én is egyetértek. De akkor is sajnálom Eto'o-t. Az én szemembe az Iniesta - Eto'o - Ibrahimovics csatárduó tetszene a legjobban :( Ne fröcsögjetek le, ez csak az én álmom, véleményem.
Am nem tud vki küldeni 1 linket ahol lehet látni Maxwell bemutatkozását?
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.17. 14:58:09

Először is. Hiába tennénk ki Eto'o-t 15-20 milláért a piacra akkor sem venné meg senki, mert nagyon nagy a fizetés-igénye, szóval ez alapba bukta. Nem hosszabbít, ergo mehetne jövőre ingyen. Szóval ne úgy számolgassunk már, hogy Eto'o megér ennyit meg annyit. Az Inter tudja csak megadni neki mivel a MU és a City is kiszállt. A Milán emiatt is felejtős.

Másodszor, visszaolvasva számomra az derül ki, hogy senki sem tudja mennyit fizetnénk pluszba. 35-45-ig mindent olvastam már. Tehát ezzel Laportáék két "problémát" is letudtak. Így már más a helyzet.

Harmadszor, lehet vitatkozni azon, hogy ki a jobb Villa vagy Ibra. Szólnak pro-kontra érvek, de Pep inkább egy erőcsatárt akart és ő fog dolgozni a csapattal, szóval inkább az ő döntéseit tartsuk szem előtt, bízzuk rá, mert ő építi a csapatot, jobban ért hozzá. Biztos kikérték az ő véleményét is.
Én személy szerint jobban örültem volna Villának, de be kell látni hiányzik egy tipusú játékos a csapatból. Lehet kicsit zsákbamacska, de a képességeit el kell ismerni. Én is sajnálom személy szerint Villát, nagyon rossz lehet most neki és lehet hogy a vezetőség nagy öngólt rúgott, mert ezután nem vagyok biztos benne hogy túl jó szezont fog produkálni és jövőre nehezebb lesz eladni.

Amúgy csak egy kérdés. Nem volt arról szó, hogy az utolsó 42 millás ajánlat mellé odaadni Caserest? Sztem nem lett volna elvetélt ötlet.
Mostmár inkább a középpályás keresésre, kellene rámozdulni. Örülnék, ha újból felbukkanna a Mata ügy. Sztem ő lenne a legalkalmasabb. Minőségi játékos és középpályán valamint szélsőként is bevethető.
Forca Barca!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.17. 14:56:22

lionelmessi19 írta:Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.
A jelenlegi piacon Eto'o teljesítménye ide vagy oda, a szerződése lejárta előtt 1 évvel maximum 20-30 között van az ára.

Abban igazad van, hogy normál esetben Eto'o hasonló értékű mint Ibra, viszont előbbinek jár le a szerződése és az a veszély, hogy 1 év mulva ingyen mehet, bizony komoly értékcsökkentő.

A többi részével nem vitatkozom, de a helyzet sajnos az, hogy az alkupozíció Milanoban jobb. De sokkal. Nekünk szabadulnunk kell, ők meg keresni akarnak, ami teljesen logikus.

Ezen a bugin nagyobbat nyer az Inter, de ki fogjuk bírni, hogy lenyeljük a békát és lesz egy világklasszis támadónk 5 évre aláírva. Szerintem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Barça C

2009.07.17. 14:53:16

Ibra jobb csatár mint Villa, de végső soron kevesebbe kerülne, ugyanis Etoo az Interben már szivesebben játszana, igy le tudja vinni valamelyest az árat. Villa 50ben lenne. Ibra kijön 40ből.
Ibra jobb csatár, a világ legjobbja és magasról teszek arra h emberileg milyen :!:
az első ember akivel maximálisan egyetértek, és nem fröcsög a sok hülyeségről :wink:
noname
Llegenda del Barça

2009.07.17. 14:51:51

Csak letisztáznám a doolgokat:

A Fifa egy szégyen
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.17. 14:49:33

Egyre biztosabb hogy a madrid utan mi is megcsinaltuk ugyanazt a baklovest mint ok..Eladtuk Eto'ot, meghozza ugyanolyan jellemtelen modon...Ibra ha nem rugja meg a kov szezonban a 30 golt minden kupaban osszesen, akkor nem erte meg.sot egyenesen szegyenteljes uzlet.
Tiziano Crudeli fan :!:
Pavel
Entrenador del Barça

2009.07.17. 14:35:09

Nagyon szeretem olvasni a nagy rinyálásokat. Azért bízzünk már meg a vezetésben. Egyesek úgy beszélnek, mintha ők is ott ültek volna a tárgyalóasztalnál. Bármelyik csatárt is igozolják le azzal csak jól fogunk járni. A következtetéseket pedig majd levonjuk jövő májusban. Addig ne mondjunk már semmit.
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.17. 14:33:00

Teljesen a logika nélküli lenne az ár. De én bízok Laportaékban tudják a dolgukat és ha csak így jöhet össze az üzlet akkor elhozzák Villát.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Xavinho #26
Barça B

2009.07.17. 14:31:33

haze71 írta:
frost86 írta:
Lényegében annyi h 45 milliót adunk ibráér + eto'o-t akinek kb. 35 millió az ára és hlebet kölcsönbe!
Ez kb. olyan mintha 87,5-ért vennénk meg az Interből ,er 45+35 az 80! És gondolom Hlebet 7,5-re becsülik. Kijelentem még1x!!! Ez abszurd! Nem szabadna ennyiért megvenni!
Mégyegyszer, a gyengébbek kedvéért:
Mivel Eto'ot most sem tudják pénzzé tenni (eladni), ezért a jövő nyáron kapnának érte 0 Eurot. Hleb pedig csak kölcsönbe megy, nem pedig inyér az Interé. Tehát effektíve 45 milkát kell (35?) kicsengetni.
Azzal minden rendben van h Hleb csak kölcsönbe megy, azt én is tudom! lionelmessi19 írta nemrégen, h jobb lenne az h eto'o-t kiraknánk a piacra 15-20 millióért. Biztos h sok kérője lenne! Más kérdés persze a fizuja, de akkoris. Félreértés ne essék, semmi bajom nincs ibrával...sőőőt! De akkoris 45 millió + eto'o azér, az már túlzás!
megkéne adni valenciának az 50 misit és eto'o-t eladni 15-20 millióér!
De nem én vok a főnök :) bocs, ha kicsi OFF jellege van, nem annak szántam :)
Andris
Adminisztrátor

2009.07.17. 14:29:10

Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.17. 14:24:24

Hihetetlen hogy milyen érzelmeket vált ki egy hír. Ibra-üzlet még létre se jött, de mindenki mindenkit szid. Miért olyan fontos mindenkinek a személyiség egy focista esetében?! Mindegy, lehet hogy csak én nem utálom eléggé...
De ahogy mondani szokták, a zsenik mind megosztó személyiségek, szóval remélem minden jól megy majd ha Ibra idejön. Szurkolók a csapatnak, a többit meghagyom a hozzáértőknek. :D
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.17. 14:24:02

frost86 írta:
Lényegében annyi h 45 milliót adunk ibráér + eto'o-t akinek kb. 35 millió az ára és hlebet kölcsönbe!
Ez kb. olyan mintha 87,5-ért vennénk meg az Interből ,er 45+35 az 80! És gondolom Hlebet 7,5-re becsülik. Kijelentem még1x!!! Ez abszurd! Nem szabadna ennyiért megvenni!
Mégyegyszer, a gyengébbek kedvéért:
Mivel Eto'ot most sem tudják pénzzé tenni (eladni), ezért a jövő nyáron kapnának érte 0 Eurot. Hleb pedig csak kölcsönbe megy, nem pedig inyér az Interé. Tehát effektíve 45 milkát kell (35?) kicsengetni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára haze71 2009.07.17. 14:25:23-kor.
Xavinho #26
Barça B

2009.07.17. 14:12:38

frost86 írta:Egy kis hír én nem értem,de lehet más fogja
http://www.as.com/futbol/articulo/ibrah ... ftb_21/Tes
Andris
Adminisztrátor

2009.07.17. 14:11:47

Srácok csak kultúráltan, és összhangban a szabályzattal, különben bezárom a topicot hétfőig, aztán mehettek az nso fórumra megbeszélni az igazolásokat, v ahova akartok. :roll:
Nehogymár ha felpörög a piac, akkor az egész napom a moderálásra menjen el. Nem fogok törölgetéssel meg ban osztással szórakozni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 14:10:00

Nem. Nemhiszem hogy 45 millió lenne. Inkább 35.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
frost86
Jugador del Barça

2009.07.17. 14:09:38

Egy kis hír én nem értem,de lehet más fogja
http://www.as.com/futbol/articulo/ibrah ... ftb_21/Tes
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.07.17. 14:07:35

Az Internek egyébként év végén opciós joga lenne Hleb megvásárlásra ha jól teljesített a szezonban.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Xavinho #26
Barça B

2009.07.17. 14:02:03

fcbarca0827 írta:
kovacsmisn írta:[
van fordítóprogramja a gugli barátunknak uh használd bátran te is :D :D
http://translate.google.hu/#
ímeeee
Hagyjuk már ezt a Google fordítót... Kb. arabul is olvashatnám, olyan a végeredmény....
Ha tudsz angolul, akkor spanyolról angolra fordíttasd le, és akkor az úgy már mindjárt más
Apropó, az elmundo szerint 45 millió + eto'o + hleb kölcsönbe!!!
Már nem azért de az már télleg sok!!!!
Lezárt