Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez jóféle volt...
A legjobb rész:
Én ennél a mondatánál haltam meg:faithnomore írta:behalok ezen a híren![]()
![]()
http://hircsarda.hu/2-bulvar/13229-ange ... m-laszlot/
egyik legjobb hazai portál, szerintem érdemes olvasgatni, mindig derül egy jót az ember
Már másik topicokban is jót szórakoztak ezen, de sztem nem kéne. Igenis kapjon büntetést. Mert ha nem lesz, akkor könnyen lehet, h más játékosok is ezt fogják csinálni, már pedig nem túl kellemes egy támadónak, ha az ellenfél védői/kapusa befüttyögnek, főleg ha vannak jó fütyülők, akik jól tudják a birói sípot utánozni.
Az az oldal még sehol sem volt, amikor ő lelépett innen.menczel írta:Szerintem egészen egyszerűen az az oka hogy ő meg egy másik srác csinálnak egy új oldalt. És gondolom nem tartja helyénvalonak h ide irogasson, mikor ott cikkeket ír.Perrero írta:emiatt csak 1 1-2 hetes hisztije volt, valami más miatt lépett le amire már nem emlékszem
Szerintem egészen egyszerűen az az oka hogy ő meg egy másik srác csinálnak egy új oldalt. És gondolom nem tartja helyénvalonak h ide irogasson, mikor ott cikkeket ír.Perrero írta:emiatt csak 1 1-2 hetes hisztije volt, valami más miatt lépett le amire már nem emlékszem
Mér ? Tamás már nincs köztünk !?Leomessi14 írta:Nem emiatt tavozott Tamas a forumrol?Amikor az o arcat vagtak oda a klipbe?Amugy ez faxa:)
Nem emiatt tavozott Tamas a forumrol?Amikor az o arcat vagtak oda a klipbe?