Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előbb lesz a feszült hangulatnak eredménytelenség a sikereZozzy 5 írta:Csak aztán a bolondozásnak nehogy eredménytelenség legyen a vége
Sztem ez belefértZozzy 5 írta:Csak aztán a bolondozásnak nehogy eredménytelenség legyen a vége
Szerintem kacsa. Egyrész nem örülnék, ha a Chelsea edzője lenne, mert egy nagyon szimpatikus ember Rijkaard. Ha Abra elintézi, hogy LF Scolari jön helyette, fájó szívvel, de elengedem...Charlie írta:Chelsea -> Rijkaard??
C.
Hát a holland címek azért nem vmi űtősek,de igazad van az is vmi!Boixos írta:kécceres holland bajnok az ajaxszal és asszem vmi leesett neki portugáliában a benficánál is.
de inkább scolari jöjjön, ha már jön vki.
nagy spíler, plusz még szimpatikus is.
asszem, vele sokat nyernénk.
Hali!varga tamás írta:Mourinho ne jöjjön, nagyon unszimpatikus ember. Jó edzőm, de emberileg tré. Nem tud úriember módjára viselkedni. Mert az ember ahonnan egykor evett, oda nem rondít bele. Márpedig José barátunk ezt megtette.
Rijkaard sztem is mehet, de a helyére én jobban el tudnám képzelni Hiddinket, Koemant vagy Scolarit, a spanyolok közül Benitezt. Mind kiváló taktikusok, jó emberismerők, a sztárokat jól kezelik, kiegyensúlyozottak.
Ha viszont marad Rijkaard barátunk - amire jó esély van -, akkor mellé a kispadra kellene egy Henkhez hasonló másodedző. Mert Neeskens kiváló játékos volt, a Barcelona egyik csillaga volt, biztos jó edző is, de nem tudja úgy tüzelni a fiúkat, mint azt Henk tette.
És még valami: itt nincsenek Rijkaardot szeretők és Rijkaardot utálók, itt csak barca-drukkerek vannak, akiknek különböző véleményeik vannak. Én nem utálom Rijkaardot - bár tegnap 20.30-körül elég durván fogalmaztam, amiért bocsánat -, hanem nem tartom Barca-szintű edzőnek. Ennyi. FORCA BARCA!
Hát én meg semmikép nem küldeném el Frank-et,nem hogy úgy,hogy leesik a bajnokság,meg még a kupára is van esély...de ha netalántán nem nyernénk semmit,akkor is egy évet még adnék neki!Charlie írta:Télleg nem 1 szimpatikus alak, féreg is tud lenni nagyon, de rettenetesen jó edző. Terry+Essien érkezne vele, nem LamaprdGame90 írta:Mourinho nem a legszimpatikusabb, de egy nagyon jó edző sztem![]()
Hozná még magával Terryt és Lampardot![]()
![]()
![]()
C.
Tényleg, Essien jobb lenneCharlie írta: Terry+Essien érkezne vele, nem Lampard![]()
![]()
C.
Télleg nem 1 szimpatikus alak, féreg is tud lenni nagyon, de rettenetesen jó edző. Terry+Essien érkezne vele, nem LamaprdGame90 írta:Mourinho nem a legszimpatikusabb, de egy nagyon jó edző sztem![]()
Hozná még magával Terryt és Lampardot![]()