Jah,akkor legalább egy Sevilla szintű csapat lennenoname írta:HA még Riquelmét is el tudják hozni,akkor beleszólhatnak az első helyekbe.
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
-
- Jugador d'estrella
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- kilibarca
- Capitá del Barça
Simao hány éves , már nem olyan fiatal ugyenoname írta:SimaoAtletico 19milláért(goal.com)

Simao-Forlán-Luis G. + Mista-Kun A.
Palacio is már az Arsenál-éA Da Silva gyerek pedig teljesen felesleges volt.Kezdőnek nem hisze h elég jó, cserének meg ott van Adebayor.
Szerk:van nekik most Palacio,Da SIlva és Adebayor, de sztem egyik se közelítheti meg Henry szintjét.Kidobyak egy halom pénzt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2007.07.20. 14:08:09-kor.
De Torres helyett jött Forlán, aki nem sokkal rosszabb játékos. Most Sabrosa, ha még Riquelmét is megszereznék jo kis csapatuk lenne.Bojan Krkic írta:Jó üzletet csinálnak Sabrosával,de ha erösebbek akartak volna lenni meghagyjáknoname írta:SimaoAtletico 19milláért(goal.com)
A Da Silva gyerek pedig teljesen felesleges volt.Kezdőnek nem hisze h elég jó, cserének meg ott van Adebayor.
Szerk:van nekik most Palacio,Da SIlva és Adebayor, de sztem egyik se közelítheti meg Henry szintjét.Kidobyak egy halom pénzt.
torrest/mondjuk Torresböl tudták venni Sabrosat
Palacio sztem nagyon jo játékos, perxe nem egy Henry....
-
- Jugador d'estrella
Jó üzletet csinálnak Sabrosával,de ha erösebbek akartak volna lenni meghagyjáknoname írta:SimaoAtletico 19milláért(goal.com)
A Da Silva gyerek pedig teljesen felesleges volt.Kezdőnek nem hisze h elég jó, cserének meg ott van Adebayor.
Szerk:van nekik most Palacio,Da SIlva és Adebayor, de sztem egyik se közelítheti meg Henry szintjét.Kidobyak egy halom pénzt.
torrest/mondjuk Torresböl tudták venni Sabrosat

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- noname
- Llegenda del Barça
Simao
Atletico 19milláért(goal.com)

A Fifa egy szégyen
Denemám :d Tényleg ajax www.transfermarkt.denoname írta:Milyen Urzaiz?Én egyet ismerek, az most vonult vissza...
Ez a Da Silva gyereket csak én fikázom az Arsenalból?
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon veszélyes a Forlan kép!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Uhh....ezek sem normálisak,szntem jó ez a srác,bár talán már most nincs szükség rá,de cserének maradhatott volna...el fuero írta:Remélem nem volt:
HelgueraValencia

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Na azért nem.Ádám02 írta:
Magyarul maradt olyan a Zara mint volt mert elment Pique meg Milito és jött helyette ez a két védő!
Milito és Pique közelében nincsenek az újak.
Ayala pedig nagyon rosszul játszott a Copa döntőn , bár addig jó volt.
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Magyarul maradt olyan a Zara mint volt mert elment Pique meg Milito és jött helyette ez a két védő!kilibarca írta:Ayala is jó azért csak öregebb de nagyon kemény és jól fejel szerintem tudja pótolni + még ott lesz Pavón ö se olyan rossz.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Ayala is jó azért csak öregebb de nagyon kemény és jól fejel szerintem tudja pótolni + még ott lesz Pavón ö se olyan rossz.noname írta:Sztem meg nem, de más nem nagyon volt.Ádám02 írta:Hát azért szerintem Ayala bőven pótolja Militot...