Pénteken és szombaton megy le a 4 meccs. Pénteken Francia-Német (18:00) és Brazil-Kolumbia (22:00) szombaton meg Argentína-Belgium (18:00) és Hollandia-CRC (22:00).albicelesteX írta:Mikor folytatódik?Holnap már lesz meccs?
Világbajnokság 2014
- Danka00792
- Director del Fútbol
-
- Llegenda del Barça
1978ban láttam egy magyar-argentin meccset a vb-n, utána egy holland-argentin döntőt ugyanazon a tornán, ezek az élmények és még néhány ezek mellett, bőven adtak annyit, h helyrerakják ezt a brigádot nálam kb a következő 500 évre.mess2009 írta:mondjuk két játékosunk van az Argentínoknál, mi ez a nagy Argentín útálat?!
az az uccsó szempont, h hány játékosunk játszik náluk. a barca egy más kávéház.
PUYOL-XAVI-INIESTA
mondjuk két játékosunk van az Argentínoknál, mi ez a nagy Argentín útálat?!Boixos írta:részemről azért mondtam amit mondtam, mert eddig k. jól titkolták a belgák a képességeiket, a hájp pedig ettől függetlenül vastagon meg volt.zola8787 írta:Jó páran lenézték ezt a belga csapatot, hogy túl vannak hype-olva. Most megmutatták. Fiatal, lendületes csapat, jó játékkal. Inkább őket nézem, mint a brazil-argentin-német triót.
Grat USA-nak is, sajnálom, hogy pont a belgákkal kerültek össze, nagyon szimpatikusan voltak ők is.
Innentől hajrá Belgium + Kolumbia (meg persze Costa Rica). Éljenek a kisebb csapatok.
mindenesetre most bizonyítottak rendesen, az amik pedig nagyszerű partnerek voltak ebben.
az bosszant, h ugyanezzel az erővel lazán továbbmehettek volna az amik is.
ha nem roppannak össze a tehertől a belgák - és miért roppannának össze? -, akkor a fos argentinokat be fogják darálni. ezért fogok szurkolni.
- albicelesteX
- A Vadász
Én Argentínának szurkolok...vagyis inkább most már csak Messinek, hogy meglegyen ez a VB cím, de nem sok esélyt látok rá,ezek a Belga srácok szerintem lemossák őket a pályáról...eszméletlen meccs volt ez. Mikor folytatódik?Holnap már lesz meccs?

-
- Llegenda del Barça
részemről azért mondtam amit mondtam, mert eddig k. jól titkolták a belgák a képességeiket, a hájp pedig ettől függetlenül vastagon meg volt.zola8787 írta:Jó páran lenézték ezt a belga csapatot, hogy túl vannak hype-olva. Most megmutatták. Fiatal, lendületes csapat, jó játékkal. Inkább őket nézem, mint a brazil-argentin-német triót.
Grat USA-nak is, sajnálom, hogy pont a belgákkal kerültek össze, nagyon szimpatikusan voltak ők is.
Innentől hajrá Belgium + Kolumbia (meg persze Costa Rica). Éljenek a kisebb csapatok.
mindenesetre most bizonyítottak rendesen, az amik pedig nagyszerű partnerek voltak ebben.
az bosszant, h ugyanezzel az erővel lazán továbbmehettek volna az amik is.
ha nem roppannak össze a tehertől a belgák - és miért roppannának össze? -, akkor a fos argentinokat be fogják darálni. ezért fogok szurkolni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ez a foci csodálatos igazsága: hiába volt most néhány nagy helyzetük az amcsiknak, ott sem mehet be minden!! van persze néha, hogy éppen a másik jön be: két helyzet, két gól...
most abban van itt az igazság pillanata, hogy a két meccs alapján kell eldönteni : Argentína vagy Belgium? nos én azt mondom ezt a sebességet az Argentín védelem nem képes kompenzálni, egyetlen esélyük: gólokra viszont jobban képesek mint az Amcsik voltak ma...
most abban van itt az igazság pillanata, hogy a két meccs alapján kell eldönteni : Argentína vagy Belgium? nos én azt mondom ezt a sebességet az Argentín védelem nem képes kompenzálni, egyetlen esélyük: gólokra viszont jobban képesek mint az Amcsik voltak ma...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mindkét csapat továbbmehetett volna, de a belgák végül behúzták.
Látva a meccset meg az eddigieket az amikat lehet nyomta a tét. Erre vezetem vissza az eddig nem látott hibákat tőlük és mikor kezdett "elmenni" a meccs, akkor teher nélkül sorra jöttek a lehetőségek. Borzasztóan szomorú vagyok, több volt ebben a csapatban, de büszkék lehetnek rájuk a közönségük és a semlegesek is.
Belgáknak meg grat, remélem akkor már az argentineket is kicsapják.
Látva a meccset meg az eddigieket az amikat lehet nyomta a tét. Erre vezetem vissza az eddig nem látott hibákat tőlük és mikor kezdett "elmenni" a meccs, akkor teher nélkül sorra jöttek a lehetőségek. Borzasztóan szomorú vagyok, több volt ebben a csapatban, de büszkék lehetnek rájuk a közönségük és a semlegesek is.
Belgáknak meg grat, remélem akkor már az argentineket is kicsapják.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Huhh, akkor most egy kicsit nézni kell a plafont, hogy a vérnyomás visszaálljon normálisra.
Sajnálom az USA-t, de a Belgák is megérdemelten jutottak tovább. Kiváncsi leszek, egy Argentina ellen mire lesznek képesek.
Remélem ezt a játékot hozzák majd, nem pedig a csopormeccseken látottakat.
Sajnálom az USA-t, de a Belgák is megérdemelten jutottak tovább. Kiváncsi leszek, egy Argentina ellen mire lesznek képesek.

Nálam torony magasan a VB eddigi legjobb meccse volt, mind2 válogatottnak köszönöm az élményt!
Az USA-t sajnálom, de összességében jobbak voltak a belgák. Utóbbiak eddig nem voltak meggyőzőek, de úgy látszik, csak altattak a csoportkörben, és komoly potenciál van bennük.
Mivel az argentinokat kifejezetten nem szeretem, így Belgiumnak fogok szurkolni, és szerintem ki is csapják Messiéket.
Még visszatérve arra, amit Bob írt a kis csapatok-nagy csapatok viszonyáról a VB-n: egyet értek vele, senki sem érdemtelenül jut el oda, ahova. És a kisebb nevű csapatok is tudnak kiváló meccseket játszani, pl. 2002-ben a törökök meccsei, 4 éve a Ghána-USA, és a Ghána-Uruguay meccsek is nagyon élvezetesek voltak. Ellenben a nagy csapatok sokszor nagyon gyatra meccseket hoznak össze.
Az USA-t sajnálom, de összességében jobbak voltak a belgák. Utóbbiak eddig nem voltak meggyőzőek, de úgy látszik, csak altattak a csoportkörben, és komoly potenciál van bennük.
Mivel az argentinokat kifejezetten nem szeretem, így Belgiumnak fogok szurkolni, és szerintem ki is csapják Messiéket.
Még visszatérve arra, amit Bob írt a kis csapatok-nagy csapatok viszonyáról a VB-n: egyet értek vele, senki sem érdemtelenül jut el oda, ahova. És a kisebb nevű csapatok is tudnak kiváló meccseket játszani, pl. 2002-ben a törökök meccsei, 4 éve a Ghána-USA, és a Ghána-Uruguay meccsek is nagyon élvezetesek voltak. Ellenben a nagy csapatok sokszor nagyon gyatra meccseket hoznak össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.07.02. 00:41:01-kor.
Jó páran lenézték ezt a belga csapatot, hogy túl vannak hype-olva. Most megmutatták. Fiatal, lendületes csapat, jó játékkal. Inkább őket nézem, mint a brazil-argentin-német triót.
Innentől hajrá Belgium + Kolumbia (meg persze Costa Rica
). Éljenek a kisebb csapatok.
Innentől hajrá Belgium + Kolumbia (meg persze Costa Rica

-
- Llegenda del Barça
nekem eddig ez a meccs tetszett a legjobban, csak kár, h nem az amik mentek tovább..
mindig egy rohadt centi hiányzott nekik!
de megérdemelték a belgák a továbbjutás, lukaku egyedül négyet rúghatott volna.
mindig egy rohadt centi hiányzott nekik!
de megérdemelték a belgák a továbbjutás, lukaku egyedül négyet rúghatott volna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sikerült visszajönni, de az egyenlítésért meg kimaradnak a labdák. Rendes játékidő végén is nagy lehetőség volt, nagyon sajnálom a jenkiket.

Jah, a németek tanulhatnák, meg a Harapós is.Isti8 írta:Mekkora szabadrúgás volt ez! Kár hogy nem gól.

Hatalmas meccs, nagyon szurkolok a 2. amerikai gólért!

-
- Capitá del Barça
Azert lehet savazni oket, sokszor jogosan is, de egy ilyen porgos meccsen, ember legyen a talpan aki nem keveri ossze neha neha a neveket.. Fel percenkent jonnek a helyzetek, azert nem olyan konnyu ez amilyennek gondoljuk(szerintem)Dr.Dre írta:Miket beszél ez a kommentátor az m1-en??? Folyton összekeveri a neveket,azt se tudja ki kinél van, kinél mikor van a labda...
Most is Lukaku ment Howard ellen, és aztmondja hogy Most Bradley nyerte a párharcot Lukaku ellen... Ilyen idiótát..

Barça,Barça,Baaarça!!!
Mekkora szabadrúgás-figura volt ez! Kár hogy nem gól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Isti8 2014.07.02. 00:28:10-kor.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Miket beszél ez a kommentátor az m1-en??? Folyton összekeveri a neveket,azt se tudja ki kinél van, kinél mikor van a labda...
Most is Lukaku ment Howard ellen, és aztmondja hogy Most Bradley nyerte a párharcot Lukaku ellen... Ilyen idiótát..

Titi - The Legend!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nnna, most az USA remélem elkezdi bombázni Kurtoát. Jó kis meccs ez. 

2:1. Na, még lehetnek izgalmak. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel úgy érzem eldőlt, nagyon sajnálom az amerikai csapatot. Több volt bennük, a belgák itt a végére jobban bírták erővel és csak beböktek 2 gólt. Remélem akkor már az argentinokat is megbökik párszor.

Holland rádió 
Robbent állítólag nem fogja a FIfa szankcionálni az első félidei műesés beismeréséért.
de Jong kidőlt a vb további részére
Nagyobb érvágás ez, mintha pl. Sneijderrel történt volna meg ez. Így szerintem két változat lehet:
Blind jön fel a helyére, így Kongolo jön ki a baloldalra.
de Guzman kapja vissza a helyét a kezdőcsapatban.
Esetleg, de kevésbé valószínű, az egyik középhátvéd (Martins Indi) jön fel egy sorral elébb, átadva a helyet Veltmannak.
Marco van Basten, "Oranje can be world champion. That's a fact."
Kuyt úgy néz ki eddig Jolly Joker, majdnem minden poszton feltűnik van Gaalnál
Közben Siem de Jong -> Newcastle. Nem tudom mennyire jó döntés, kell a játéklehetőség, ha a válogatott közelébe akar férni.
Huntelaart meg a Pool és az Arsenal követi figyelemmel. Örülnék, ha Zsiru elé bekerülne a csapatba

Robbent állítólag nem fogja a FIfa szankcionálni az első félidei műesés beismeréséért.
de Jong kidőlt a vb további részére

Blind jön fel a helyére, így Kongolo jön ki a baloldalra.
de Guzman kapja vissza a helyét a kezdőcsapatban.
Esetleg, de kevésbé valószínű, az egyik középhátvéd (Martins Indi) jön fel egy sorral elébb, átadva a helyet Veltmannak.

Marco van Basten, "Oranje can be world champion. That's a fact."
Kuyt úgy néz ki eddig Jolly Joker, majdnem minden poszton feltűnik van Gaalnál

Közben Siem de Jong -> Newcastle. Nem tudom mennyire jó döntés, kell a játéklehetőség, ha a válogatott közelébe akar férni.
Huntelaart meg a Pool és az Arsenal követi figyelemmel. Örülnék, ha Zsiru elé bekerülne a csapatba

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnálom, hogy pont az egyik legfontosabb meccsre lett picit szétszórt az amerikai védekezés, buta eladott labdák, könnyen kerülnek a belgák mögéjük stb. Az első félidei sérülés se jött jól, én azért bízok benne valahogy sikerül egyenlíteni.
Sok lúd disznót győz érzésem van, lövöldöznek a belgák ott vannak a kapu előtt, de igazán hú de nagy lehetőségek nem voltak, de addig lövöldözték körbe a kaput míg egy beakadt.
Pedig az amerikai támadásokban megvannak a lehetőségek, nagyon kár a bekapott gólért.
Sok lúd disznót győz érzésem van, lövöldöznek a belgák ott vannak a kapu előtt, de igazán hú de nagy lehetőségek nem voltak, de addig lövöldözték körbe a kaput míg egy beakadt.
Pedig az amerikai támadásokban megvannak a lehetőségek, nagyon kár a bekapott gólért.