Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pénteken és szombaton megy le a 4 meccs. Pénteken Francia-Német (18:00) és Brazil-Kolumbia (22:00) szombaton meg Argentína-Belgium (18:00) és Hollandia-CRC (22:00).albicelesteX írta:Mikor folytatódik?Holnap már lesz meccs?
1978ban láttam egy magyar-argentin meccset a vb-n, utána egy holland-argentin döntőt ugyanazon a tornán, ezek az élmények és még néhány ezek mellett, bőven adtak annyit, h helyrerakják ezt a brigádot nálam kb a következő 500 évre.mess2009 írta:mondjuk két játékosunk van az Argentínoknál, mi ez a nagy Argentín útálat?!
mondjuk két játékosunk van az Argentínoknál, mi ez a nagy Argentín útálat?!Boixos írta:részemről azért mondtam amit mondtam, mert eddig k. jól titkolták a belgák a képességeiket, a hájp pedig ettől függetlenül vastagon meg volt.zola8787 írta:Jó páran lenézték ezt a belga csapatot, hogy túl vannak hype-olva. Most megmutatták. Fiatal, lendületes csapat, jó játékkal. Inkább őket nézem, mint a brazil-argentin-német triót.
Grat USA-nak is, sajnálom, hogy pont a belgákkal kerültek össze, nagyon szimpatikusan voltak ők is.
Innentől hajrá Belgium + Kolumbia (meg persze Costa Rica). Éljenek a kisebb csapatok.
mindenesetre most bizonyítottak rendesen, az amik pedig nagyszerű partnerek voltak ebben.
az bosszant, h ugyanezzel az erővel lazán továbbmehettek volna az amik is.
ha nem roppannak össze a tehertől a belgák - és miért roppannának össze? -, akkor a fos argentinokat be fogják darálni. ezért fogok szurkolni.
részemről azért mondtam amit mondtam, mert eddig k. jól titkolták a belgák a képességeiket, a hájp pedig ettől függetlenül vastagon meg volt.zola8787 írta:Jó páran lenézték ezt a belga csapatot, hogy túl vannak hype-olva. Most megmutatták. Fiatal, lendületes csapat, jó játékkal. Inkább őket nézem, mint a brazil-argentin-német triót.
Grat USA-nak is, sajnálom, hogy pont a belgákkal kerültek össze, nagyon szimpatikusan voltak ők is.
Innentől hajrá Belgium + Kolumbia (meg persze Costa Rica). Éljenek a kisebb csapatok.
Jah, a németek tanulhatnák, meg a Harapós is.Isti8 írta:Mekkora szabadrúgás volt ez! Kár hogy nem gól.
Azert lehet savazni oket, sokszor jogosan is, de egy ilyen porgos meccsen, ember legyen a talpan aki nem keveri ossze neha neha a neveket.. Fel percenkent jonnek a helyzetek, azert nem olyan konnyu ez amilyennek gondoljuk(szerintem)Dr.Dre írta:Miket beszél ez a kommentátor az m1-en??? Folyton összekeveri a neveket,azt se tudja ki kinél van, kinél mikor van a labda...
Most is Lukaku ment Howard ellen, és aztmondja hogy Most Bradley nyerte a párharcot Lukaku ellen... Ilyen idiótát..