Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csakugyan, prtugália gyöngyszeme kimaradt, akkor ez mégsem életképeslics írta:Nemértelek holvan a kis portugál európabajnokunk?? :O sztem kihagytad véletlenüldentomi írta: Ez életképes lehet.
Nemértelek holvan a kis portugál európabajnokunk?? :O sztem kihagytad véletlenüldentomi írta:Ez életképes lehet.S.Agüero írta:Én megpróbálnék egy ilyesmit :
------------------------------MAtS/Cillessen------------------------------
-Semedo/Vidal-----Piqué/Masch---Umtiti/Verma-----Alba/Digne-
---------------------------Busquets/Paulinho----------------------------
---------------SR/Rakitic----------------------Ini/Denis-----------------
-----------------------------------Messi------------------------------------
------------------Suárez/Paco----------Dembélé/Deu-----------------
nem tudom, Te beszéltél az én verzióm kapcsán arról h nem lesz szimmetrikus meg tolódik az egész, holott az pont a Te elképzelésedben van jelen. a rajzok egyértelműek, nem tudom mit nem értesz ezen.S.Agüero írta:Miért, szerinted majd Messi beáll a sorba, és védekezik 40 méterre a kaputól?
Nem mondtam egyébként, hogy gyorsabb és egyszerűbb, de most ha Dembélét kiteszed a vonal mellé, akkor Suárezt is ki kellene tenni, különben megint egyoldalasak lennénk.
mit tolódik?S.Agüero írta:De úgy nem lesz szimmetrikus, és tolódik az egész.
De úgy nem lesz szimmetrikus, és tolódik az egész.visca el barca írta:pl ékből visszazárni baloldali kp-snak. nem egyszerűbb ha alapból baloldalon van?S.Agüero írta:Mi bonyolult azon?![]()
pl ékből visszazárni baloldali kp-snak. nem egyszerűbb ha alapból baloldalon van?S.Agüero írta:Mi bonyolult azon?![]()
Mi bonyolult azon?visca el barca írta:az túl bonyolult. ez a keret teljesen alkalmas sztem a 4-2-3-1-re, 4-3-3-ra már kevésbé, lévén az egyik szél teljesen üres lesz.S.Agüero írta:Két szélét megfuthatná Semedo és Alba. Védekezésben lehetne 4-4-2, SR/Rakitic kimenne a szélére, Dembélé pedig visszazárna a balosra.
az túl bonyolult. ez a keret teljesen alkalmas sztem a 4-2-3-1-re, 4-3-3-ra már kevésbé, lévén az egyik szél teljesen üres lesz.S.Agüero írta:Két szélét megfuthatná Semedo és Alba. Védekezésben lehetne 4-4-2, SR/Rakitic kimenne a szélére, Dembélé pedig visszazárna a balosra.
Ez életképes lehet.S.Agüero írta:Én megpróbálnék egy ilyesmit :
------------------------------MAtS/Cillessen------------------------------
-Semedo/Vidal-----Piqué/Masch---Umtiti/Verma-----Alba/Digne-
---------------------------Busquets/Paulinho----------------------------
---------------SR/Rakitic----------------------Ini/Denis-----------------
-----------------------------------Messi------------------------------------
------------------Suárez/Paco----------Dembélé/Deu-----------------
Szélről indul nem ? Lassan mehetek szemészetre akkor.visca el barca írta:min. egy éve ott játszik. nem tűnt fel?BFC írta:Valamelyik topicba írtam egy hozzászolást, már nem tudom melyikbe, hogy én Messit bevinném középre Suárez mögé
min. egy éve ott játszik. nem tűnt fel?BFC írta:Valamelyik topicba írtam egy hozzászolást, már nem tudom melyikbe, hogy én Messit bevinném középre Suárez mögé
nyilván nem fog megvalósulni, de én simán kitenném az egész ini-busi-rakitic kp-t, abszolut nem működik már, nem is értem minek erőltetik még most is görcsösenrecrea írta:Nem vagyok benne biztos, h Dembele a baloson fog játszani, azt megjátsza Alba, meg Ini (vagy Denis), engem az se zavarna, ha Ini menne balra, Messi középre, Dembele meg jobbra, mögéjük meg két ember aki védekezni is tud/akar.