Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maxi írta: Igen még mindig bejelentkezve hagy!!!még mindig ott van, hogyKilépés (Maxi) és akár hányszor rányomok ott is marad!
Ja és nekem a Főoldalon sincs olyan, hogy Kilépés!!
Igen még mindig bejelentkezve hagy!!!még mindig ott van, hogyKilépés (Maxi) és akár hányszor rányomok ott is marad!Z. Iván írta:És ha a tartalomjegyzékbe tesz bele, akkor még mindig hagy bejelentkezve? Mert az természetes, hogy a tartalomjegyzékben hagy, hiszen a fórumból akkor még nem léptél ki, csak a bejelentkezésedböl.
De egyébként menj a föoldalra ott, lépjél ki majd be, és bemehetsz a tippjátékba.
Bevallom én erre nem emlékszemleili írta:Szia.
egyszer régebben volt a Nagy Laci naploja,amit már nem lehet elolvasni...Nem lehetne ujra feltenni? Vagy küldjétek el ide ha tudjátok:leili@citromail.hu
Egy pillanat és beillesztem ide...antiimperialista írta:Nekem is lenne egy kérdésem: a korábbi nap képeit meg lehet találni valahol? Mert volt egy olyan, amelyiken Riquelme és Saviola voltak, nekem az nagyon tetszett, csak elfelejtettem lementeni.
Meg lehetne oldani, hogy valahogy az a kép hozzám kerüljön?
Előre is köszönöm!
jó akkor megnyugodtam.Boixos írta:az extrém szitu volt.
Hát akkor nekem kitiltás jár? mert mikor volt a nicklopás kénytelen voltam visszajönni Kitfisto2 néven.Boixos írta:ha te vagy az, akkor igen.
nagyon vicces vagy.Rivaldinho írta:Attól függ ki van itt 2 néven, mert belőled 1 is sok, tehát a te esetedben ....
örök hálám.