Oleguer Presas Renom #2
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Kicsit féltem amikor beállt,de hibátlant játszott tegnap...amikor elvitte vagy három védő mellett egy laza mozdulattal,mondjuk akkor égnak állt a hajam,de végülis jól kijhött abból is...szóval most jár neki a dicséret,ahogy mindenkinek a csapatból!
De ha Zambi egészséges én inkább őt erőltetném jó játék ide,nagy cselek oda...
De ha Zambi egészséges én inkább őt erőltetném jó játék ide,nagy cselek oda...

Tudok egy jó megoldást az Oleger problémára!!!! Eladjuk télen a realnak és az nekünk nagyon jó lesz nekik meg...

RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
-
- Entrenador del Barça
Persze, ott ritkábban játszik.Slither írta:Oli mindig megbízhatóbb volt középen, ott kevesebbet szokett hibázni.
Nem kell kacsintani, értem én az iróniát.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Entrenador del Barça
Jogos is, hogy féltette Touré-t, csak azt nem értem, hogy mit keresett ott középen. Szélen kevésbé veszélyesebb. Pontosabban az ott elkövetett hibát még orvosolhatják a középső védő(k).Lionel85 írta:Én csak azt tudom mondani, hogy Touré előtte sárgát kapott és félt Rijkaard, hogy véletlenül se állítsák ki, más érv tényleg nem szólt lecserélése mellett.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

Na jó, de azért a 2 játékos között van egy kis tudásbeli különbség Pepe javára. Nem rossz védő Pepe, én is örülnék neki ha játszana.Csak a Barca! írta:Ramos ezt elhiszem. Mi is örülnénk, ha nálatok játszana Pepe.

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
- Primitive
- Entrenador del Barça
Oli jóllehet idáig "jó" volt.. De Sevilla ellen, 3 percet vagy lehet többet játxott, és gólt kapunk róla?!
HÁt, azért, hozza a formáját, csak észrevette Frank, hogy nem lesz ez így jó..
OFF: Néztem tegnap az Atl. Madrid-Santander meccset, Jordi csereként beállva, 3 perc alatt begyűjtött 2 sárgát, nem rossz arány
:D:D

OFF: Néztem tegnap az Atl. Madrid-Santander meccset, Jordi csereként beállva, 3 perc alatt begyűjtött 2 sárgát, nem rossz arány

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én csak azt tudom mondani, hogy Touré előtte sárgát kapott és félt Rijkaard, hogy véletlenül se állítsák ki, más érv tényleg nem szólt lecserélése mellett.Barcaforever írta:Toure fél lábbal több labdát szerez, mint Oli egész meccsen.Nem egy a posztuk, de abszolut hülyeség volt becserélni, egyszerűen érthetetlen.
ott a pontLa Pulga írta:Hát persze,hogy sügérek!HAL a MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, újabb észkombájnnal bővült a hozzáértőzZidane írta:zsar barca HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ramos ezt elhiszem. Mi is örülnénk, ha nálatok játszana Pepe. 

Remélem nem haragszatok, de én örülök neki ha játszik!!!

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
-
- Entrenador del Barça
Valakit még be akart cserélni, h legyen 3 csere, meg menjen az idő, meg ki tudja mi. Most ki az, akit be lehet tenni 3 percre? Pl. Krkicset, őt be is cserélte. Égette volna Thuramot 3 perccel? Szerintem abban az időben nem volt semmi baj azzal, h felküldte Oleguert. Azzal persze igen, h gólt kaptunk róla, na de erre azért nem lehet számítani. Különben is inkább ilyen helyzetben játszon 3-4 percet, mint máskor.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Toure fél lábbal több labdát szerez, mint Oli egész meccsen.Nem egy a posztuk, de abszolut hülyeség volt becserélni, egyszerűen érthetetlen.ozsimiki írta:Becserélése megnyugtató előnynél,szinte teljesen a végén volt,tehát nem húde nagy hiba.....varga tamás írta:Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.
Amúgy eddig Frank bizonyít,igaz még kell neki,de eddig állja a sarat![]()

-
- Az Eurobarca Anonymusa
De lehetett volna 2-1 is a hiba pillanatában, hisz a sevilla lőtt egy gólt, amit a bíró nem adott meg. Azt nem tudom, hogy miért érvénytelenítette a sevilla első gólját, de jót tett velünk.ozsimiki írta:Becserélése megnyugtató előnynél,szinte teljesen a végén volt,tehát nem húde nagy hiba.....varga tamás írta:Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.
Amúgy eddig Frank bizonyít,igaz még kell neki,de eddig állja a sarat![]()
És: Oli becserélése a meccs bármelyik pillanatában, bármilyen állásnál is legyen - elementáris, megbocsáthatatlan hiba. Nem is hiba, bűn.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Becserélése megnyugtató előnynél,szinte teljesen a végén volt,tehát nem húde nagy hiba.....varga tamás írta:Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.
Amúgy eddig Frank bizonyít,igaz még kell neki,de eddig állja a sarat

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- JOEY20
- Jugador del Barça
Oleguer is equal to a big piece of shit.Nem tom miért szomorítja vele Rijkaard a csapat szurkolóit
Nemrég arról volt szó lehet lecsukják erről van valami új hír?Ez az 1etlen reményem 

Forca BARCA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.

Ti? Mi? ugyan már...
Én nem védem Rijkaardot, de sztem az semminek nem használ, ha ÉV KÖZBEN váltunk edzőt. Ha nyáron nem, akkor kapjon egy évet. Nem?
olegeren is azért derültem ilyen jót, mert 3 perc kellett neki...
Én nem védem Rijkaardot, de sztem az semminek nem használ, ha ÉV KÖZBEN váltunk edzőt. Ha nyáron nem, akkor kapjon egy évet. Nem?
olegeren is azért derültem ilyen jót, mert 3 perc kellett neki...

-
- Llegenda del Barça
Oké, akkor mondjátok el mindíg. De azért arra mégegyszer felhívnám a figyelmet, hogy nem magától állt be.barca99 írta: Oké Zozzy, de ha ott lehet "mellett verni", akkor itt miért ne lehetne?Ha dühös az ember az edző cseréje miatt, miért ne lehetne dühös vkinek a balfszsága miatt? Attól még kint ugyanúgy mennek a dolgok.
Rijkaardnál teljesen más a téma, mert ott amikor véditek, azt mondjátok, hogy adjunk neki időt, arra, hogy összeszedje a csapatot. Erre szoktam mondani, hogy adjatok, csak felesleges. Egyszóval én azt kritizálom, akitől állítólag várni lehetne vmit. De mindegy, isten ments, hogy ebbe mégegyszer belemenjek. Ti meg ezt a szerencsétlen Olit minden megmozdulása miatt. Nem való a kezdőbe, a csapatba se, de valaki itt tarja, utánna meg beállítják.
Oké Zozzy, de ha ott lehet "mellett verni", akkor itt miért ne lehetne?Zozzy 5 írta:Csak Rijkaard a csapat "esze" állítólag, Oli meg egy csereemberbarca99 írta: Ennyi erővel Rijkaard topicját is be lehetne zárni...

-
- Llegenda del Barça
presas egyszerűen nem való a csapatba, ez nem szídás, v gúnyolódás kérdése, hanem tény. ahogy Vito is mondta a játékában (játékában...) mindig benne van a hiba lehetősége, ami egy hátvédnél nem túl egészséges. most is bejött, látott, és "győzött" is, ahogy kell.
nem tudom, h ha egy kiélezett helyzetben gólt kapnánk róla, ami miatt mondjuk egy bl-döntőt, v bajnokságot buknánk el, akkor is ilyen toleránsak lennétek-e vele? most ünnepeljük meg, h 30 meccsből kettőn elfogadhatóan teljesített?
természetesen nem kell elátkozni, ezt akkor sem lehetne, ha ezer meccsen égnénk meg miatta, de lehet, h nem kéne erőltetni a csapatba kerülését. annak idején csak azért állították be, mert egyszerűen nem volt más helyette. mostanra már van. ennyi.
nem tudom, h ha egy kiélezett helyzetben gólt kapnánk róla, ami miatt mondjuk egy bl-döntőt, v bajnokságot buknánk el, akkor is ilyen toleránsak lennétek-e vele? most ünnepeljük meg, h 30 meccsből kettőn elfogadhatóan teljesített?
természetesen nem kell elátkozni, ezt akkor sem lehetne, ha ezer meccsen égnénk meg miatta, de lehet, h nem kéne erőltetni a csapatba kerülését. annak idején csak azért állították be, mert egyszerűen nem volt más helyette. mostanra már van. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA