Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, ott ritkábban játszik.Slither írta:Oli mindig megbízhatóbb volt középen, ott kevesebbet szokett hibázni.
Jogos is, hogy féltette Touré-t, csak azt nem értem, hogy mit keresett ott középen. Szélen kevésbé veszélyesebb. Pontosabban az ott elkövetett hibát még orvosolhatják a középső védő(k).Lionel85 írta:Én csak azt tudom mondani, hogy Touré előtte sárgát kapott és félt Rijkaard, hogy véletlenül se állítsák ki, más érv tényleg nem szólt lecserélése mellett.
Na jó, de azért a 2 játékos között van egy kis tudásbeli különbség Pepe javára. Nem rossz védő Pepe, én is örülnék neki ha játszana.Csak a Barca! írta:Ramos ezt elhiszem. Mi is örülnénk, ha nálatok játszana Pepe.
Én csak azt tudom mondani, hogy Touré előtte sárgát kapott és félt Rijkaard, hogy véletlenül se állítsák ki, más érv tényleg nem szólt lecserélése mellett.Barcaforever írta:Toure fél lábbal több labdát szerez, mint Oli egész meccsen.Nem egy a posztuk, de abszolut hülyeség volt becserélni, egyszerűen érthetetlen.
ott a pontLa Pulga írta:Hát persze,hogy sügérek!HAL a MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, újabb észkombájnnal bővült a hozzáértőzZidane írta:zsar barca HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toure fél lábbal több labdát szerez, mint Oli egész meccsen.Nem egy a posztuk, de abszolut hülyeség volt becserélni, egyszerűen érthetetlen.ozsimiki írta:Becserélése megnyugtató előnynél,szinte teljesen a végén volt,tehát nem húde nagy hiba.....varga tamás írta:Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.
Amúgy eddig Frank bizonyít,igaz még kell neki,de eddig állja a sarat![]()
De lehetett volna 2-1 is a hiba pillanatában, hisz a sevilla lőtt egy gólt, amit a bíró nem adott meg. Azt nem tudom, hogy miért érvénytelenítette a sevilla első gólját, de jót tett velünk.ozsimiki írta:Becserélése megnyugtató előnynél,szinte teljesen a végén volt,tehát nem húde nagy hiba.....varga tamás írta:Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.
Amúgy eddig Frank bizonyít,igaz még kell neki,de eddig állja a sarat![]()
Becserélése megnyugtató előnynél,szinte teljesen a végén volt,tehát nem húde nagy hiba.....varga tamás írta:Zozzynak igaza van, az a főbűnös, aki beállítja. Ez pedig a hollnad dilettáns - jót tennének velünk, ha mind a ketten, kéz a kézben elsétálnának Katalóniából, örökre.
Oké, akkor mondjátok el mindíg. De azért arra mégegyszer felhívnám a figyelmet, hogy nem magától állt be.barca99 írta: Oké Zozzy, de ha ott lehet "mellett verni", akkor itt miért ne lehetne?Ha dühös az ember az edző cseréje miatt, miért ne lehetne dühös vkinek a balfszsága miatt? Attól még kint ugyanúgy mennek a dolgok.
Oké Zozzy, de ha ott lehet "mellett verni", akkor itt miért ne lehetne?Zozzy 5 írta:Csak Rijkaard a csapat "esze" állítólag, Oli meg egy csereemberbarca99 írta: Ennyi erővel Rijkaard topicját is be lehetne zárni...