2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak azt nem értem, hogy mi a különbség annak a csapatnak a játéka között, ami az első helyre koncentrál és annak amelyik pl a harmadikra?Subinho írta:nos, gondolkodjunk reálisan!!!
a MU tuti elintézi a barcát! a MU jó formában, a barca haldoklik!!! tavaly legalább volt esély a bajnokságra, még ha nem is játszott jól a csapat, de idén arra van a legnagyobb esély, hogy még a biztos BL indulás sem lesz meg!!! nem az első helyre kéne koncentrálni, hanem, hogy legalább az ezüst meglegyen!!! így nem lesz az sem... sőt!!! ha az atletico kicsit összeszedi magát még a 3. hely sem biztos!!!
a classicon meg nem lesz győzelem!!! így nem!!! remélem nem lesz nagyon kínos vereség!!!
a BL-t ez a csapat tuti nem nyeri meg, így nem szabad szezon végéig várni az edzőcserével!!! eddig támogattam rijkardot és ronaldinhot is, de most azt mondom: elég!!! Ronaldinhot lehet, hogy összekapná egy jó edző és talán visszanyerné régi formáját, de rijkardnak mennie kell!!! mielőbb!!! mindegy ki jön erre a pár meccsre, de őt el kell küldeni, mert ha végül szerencsénk lesz és BL döntőt játszunk, vagy a Real tovább szerencsétlenkedik és beérjük esetleg őket, akkor marad minden a helyén és jövőre csak még [auto_cenzúra] lesz!!! kell ide egy igen kemény edző, aki "körbepofozza" a társaságot és kihajtja a lelküket is!!!
Ez igy igaz!visca el barca írta:a barcanak a bajnokságban immárom csupán egyetlen feladata maradt:
az el classicón megörvedeztetni a szurkolókat egy győzelemmel.
ezentúl ezerrel koncentralni kell a bl-re.
ez van.
Ezzel csak az a gond hogy a MU "kicsit" jobb csapat annál,hogy ezt a formán kívüli Barcát ne állítsa meg.visca el barca írta:a barcanak a bajnokságban immárom csupán egyetlen feladata maradt:
az el classicón megörvedeztetni a szurkolókat egy győzelemmel.
ezentúl ezerrel koncentralni kell a bl-re.
ez van.
Hű de okos vagy... De ha még most megszabadulnánk Rijkaardtól, akkor végleg esélytelenek lennénk, minden fronton. Nem tenne jót a csapatnak egy mostani edzőváltás. Majd nyáron...de akkor mindenképp...aronba írta:chi omega: A Barcánál vannak elvek? Ugyan kérlek. Ne haragudj, lehet hogy voltak egykoron, akár még tavaly is de idén itt csak szenvedés kínlódás van.
Egyedüli e hogy kitartanak egy edző mellett aki minden hatalmát elvesztette a csapata felett. Erre én nem lennék annyira büszke. Lehet hogy Madridban csak jobban értenek ehhez...
persze, nagyon lassan reagálta le rijkaard ronaldinho formahanyatlását. de ez már késő bánat..Pavel írta:Van igazság abban amit mondtál, de ő csak egy játékos van mellette még 23 és az edző dolga, hogy kit rakjon be. Mindig a legjobbat kell betenni, Franki nem ez tette. Ezért ment el vele a tavalyi bajnokság és a mostani is. Amúgy egyszer Jose mondta, hogy Franki mindig a játékosai mentik meg. Most utólag belátom, hogy igaza volt.
szerintem csak megszépíti az idő a dolgokat. én akkor ugyanolyan fanyarul néztem ronaldinho játékát, mint mostanában. csak akkor azt gondoltam, hogy egyszerű fáradtság, mert szinte pihenés nélkül tolt végig egy évet, spanyol bajnok, BL-győztes, VB-szereplés, amerikai túra, majd új szezon. és örültem, hogy még így is képes legalább a gólokat szállítani. de igazság szerint ugyanaz volt, mint idén akármikor. lőtt egy szép szabadrúgásgólt, vagy befejelt valami beadást, és mindenki tapsolt, hogy visszatért. aztán utána pár hétig ment a szenvedés, hogy "mivan ronaldinhoval?", majd újra gól, újra visszatérés, és így tovább. egy hatalmas blöff volt az elmúlt 2 év, és őszintén sajnálom azt, aki bekajálta.Pavel írta:Azért az ősszel is mutatott valamit. De abban teljesen igazad van, hogy a VB-n és azóta nem az igazi.
papíron igaz ez csak. aki látta 2006 őszén játszani, az jól tudja, hogy halvány árnyéka sem volt önmagának akkor sem.Pavel írta:Azzal, hogy több mint valószínű, hogy a második hely is ugrott. De lehet, hogy a harmadik esetleg a negyedik is. Ha így folytatjuk.
Ronniról. Ne tudod, hogy a tavalyi szezonban ki volt a házi gólkirály. Neki nem ez a feladata. Ronnie csak tavaly tavasszal esett vissza az ősszel a hátán vitte a csapatot.
A BL-győzelem után nem nagyon gondolta volna senki sem, hogy idáig jutunk. Én 2006 őszén kezdtem sejteni valamit, de akkor is csak elhessegettem magamtól az edzőváltás gondolatát, mondván, egy volt holland válogatott, a Milan három egykori tulipánjának egyike, többszörös BL-győztes, Európa-bajnok, olasz- és holland bajnok tán csak nem olyan láma, hogy nem tudja motiválni a csapatot... tévedtem.barca99 írta:
De ha már igazán jó elnök lett volna, akkor a BL-győzelem után elzavarja az edzőt, R10-et Decoval karöltve... akkor nem lett volna tökölés. Vagy hogy van ez?
utólag könnyű okosnak lenni. a barcelona nem real madrid. itt nem küldenek el rögtön egy sikeredzőt. itt van olyan, hogy respekt, vannak elvek. akinek ez nem tetszik, az szurkoljon nyugodtan a [auto_cenzúra] madridnak.Pavel írta:Egy jó vezető tavaly nyáron megköszöni Franki munkáját. Nem vár egy évet. Az igaz, hogy Laporta kihúzta a sz**ból a Barcát, de most bele is nyomja újra.
Ronnie mikor kapott még egy esélyt.
nem ez a lényeg. hanem az, hogy attól, hogy laporta lemondana, még nem kerülne jobb helyzetbe a csapat. majd ha nem küldi el rijkaardot, akkor lehet pattogni.gekkodan írta:Kiváltképpen, amikor halljuk, hogy az elnökség sem egységes pl. edző kérdésben. Laportát már kvázi csak az örök fegyverhordozói védik, Beguiristáin és Soriano.Varga Tamás írta: A fejétől bűzlik a hal. A bűz pedig megfullaszt minket. Csak a vak és a bolond nem veszi észre -, vagy nem akarja észre venni.