Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.13. 14:28:18

hagyjuk már ezta a "nem indulunk a BL-be jövőre" dolgot ! ennél nagyobb [auto_cenzúra] is volt már a Barca mégis indult a BL-be :!: Ez az év ilyenre sikeredett bízunk a BL-be és h a jövő szebb lesz :!: Azzal pedig végkép nem értek 1et, h a szrukolók lesznek a következők akiket elveszít a Barca... Sztem 1 IGAZI BARCA DRUKKER jóban,rosszban kifog állni a csapat mellet én legalábbis igen... :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2008.04.13. 14:13:17

Subinho írta:nos, gondolkodjunk reálisan!!!
a MU tuti elintézi a barcát! a MU jó formában, a barca haldoklik!!! tavaly legalább volt esély a bajnokságra, még ha nem is játszott jól a csapat, de idén arra van a legnagyobb esély, hogy még a biztos BL indulás sem lesz meg!!! nem az első helyre kéne koncentrálni, hanem, hogy legalább az ezüst meglegyen!!! így nem lesz az sem... sőt!!! ha az atletico kicsit összeszedi magát még a 3. hely sem biztos!!!
a classicon meg nem lesz győzelem!!! így nem!!! remélem nem lesz nagyon kínos vereség!!!
a BL-t ez a csapat tuti nem nyeri meg, így nem szabad szezon végéig várni az edzőcserével!!! eddig támogattam rijkardot és ronaldinhot is, de most azt mondom: elég!!! Ronaldinhot lehet, hogy összekapná egy jó edző és talán visszanyerné régi formáját, de rijkardnak mennie kell!!! mielőbb!!! mindegy ki jön erre a pár meccsre, de őt el kell küldeni, mert ha végül szerencsénk lesz és BL döntőt játszunk, vagy a Real tovább szerencsétlenkedik és beérjük esetleg őket, akkor marad minden a helyén és jövőre csak még [auto_cenzúra] lesz!!! kell ide egy igen kemény edző, aki "körbepofozza" a társaságot és kihajtja a lelküket is!!!
Csak azt nem értem, hogy mi a különbség annak a csapatnak a játéka között, ami az első helyre koncentrál és annak amelyik pl a harmadikra?
vagy ha a második helyre koncentrálnak akkor direkt kicsit rosszabbul játszanak hogy nehogy elsők legyenek?
Subinho
Director del Fútbol

2008.04.13. 13:47:49

nos, gondolkodjunk reálisan!!!
a MU tuti elintézi a barcát! a MU jó formában, a barca haldoklik!!! tavaly legalább volt esély a bajnokságra, még ha nem is játszott jól a csapat, de idén arra van a legnagyobb esély, hogy még a biztos BL indulás sem lesz meg!!! nem az első helyre kéne koncentrálni, hanem, hogy legalább az ezüst meglegyen!!! így nem lesz az sem... sőt!!! ha az atletico kicsit összeszedi magát még a 3. hely sem biztos!!!
a classicon meg nem lesz győzelem!!! így nem!!! remélem nem lesz nagyon kínos vereség!!!
a BL-t ez a csapat tuti nem nyeri meg, így nem szabad szezon végéig várni az edzőcserével!!! eddig támogattam rijkardot és ronaldinhot is, de most azt mondom: elég!!! Ronaldinhot lehet, hogy összekapná egy jó edző és talán visszanyerné régi formáját, de rijkardnak mennie kell!!! mielőbb!!! mindegy ki jön erre a pár meccsre, de őt el kell küldeni, mert ha végül szerencsénk lesz és BL döntőt játszunk, vagy a Real tovább szerencsétlenkedik és beérjük esetleg őket, akkor marad minden a helyén és jövőre csak még [auto_cenzúra] lesz!!! kell ide egy igen kemény edző, aki "körbepofozza" a társaságot és kihajtja a lelküket is!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.04.13. 11:15:20

A barca idén nem csak azt vesztette el amit felépített az utóbbi 3 évben mint pl: hazai veretlenség, hazai pályán minimum egy lőtt gól, gyorspasszos szép támadófoci és jó védelem, hanem már a tekintélyét is elveszítette.
Régen még rettegtek a barcától, elismerték őket, de most már mindenki csak lesajnálja.
Ha még mélyebbre süllyed a csapat akkor a szurkolók lesznek a következők akkiket elveszítenek.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.13. 11:07:26

visca el barca írta:a barcanak a bajnokságban immárom csupán egyetlen feladata maradt:

az el classicón megörvedeztetni a szurkolókat egy győzelemmel.

ezentúl ezerrel koncentralni kell a bl-re.

ez van.
Ez igy igaz!
Csak sajnos, ez a csapat, aki még a Recreativo-t sem képes legyözni, nemhiszem hogy sok keresnivalója van a BL-ben :cry: :?
De mivel még talpon vagyunk, szurkolok nekik!

FORCA BARCA!
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.04.13. 10:53:27

Én mostmár nem lepődök meg. Amíg nem zavaják el Franket, addig nem várok semmit már a csapattól. Nagyon kell szurkolni, hogy a BL-ben a klasszisaink eldöntsék a dolgot, és még lehet bármi.
Ilyen gólokat(?) kapni.... Istenem...
Na nem baj. Csakazértis
Visca el Barca
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2008.04.13. 10:42:27

visca el barca írta:a barcanak a bajnokságban immárom csupán egyetlen feladata maradt:

ez van.
Ezzel csak az a gond hogy a MU "kicsit" jobb csapat annál,hogy ezt a formán kívüli Barcát ne állítsa meg.
Ami meg az El Classicót illeti ott bármi lehet mert a Real sincs csúcsformában de a bajnokság az övék. :cry:
Campeones 2009
Subinho
Director del Fútbol

2008.04.13. 10:14:02

szerintem rijkardot minél előbb el kell távolítani! egyszerűen nem tud egy normális taktikát kidolgozni és nem tudja megfelelően feltüzelni a játékosait!!! nem azt látom rajtuk, hogy hajtsunk, érjük utól a madridot - amire volt sokszor nagy esélyünk - és nyerjük meg a bajnokságot, hanem, hogy valahogy majd csak elmegy már ez a pár meccs és akkor mehetünk nyaralni!!!
Lehet, hogy egy kemény kezű edző Ronaldinhot is tudná motiválni. Lásd: Raul a Madridban! Suszterrel megint jól játszik!!! Kell hozni egy iszonyat kemény edzőt, aki ha kell leüvölti őket a pályáról!!! ilyen kerettek kb. 5-0 -nak kellett volna lennie tegnap!!! nem 2-2!!! :shock:
nem a milannal kéne tárgyalgatni és mondogatni: töretlen a bizalom franki iránt, hanem MOST elküldeni Rijkardot és valahogy kihúzni ezt a pár fordulót... Jövőre pedig nagyon kemény munka!!! Ha azt nézzük, hogy ki lenne a legjobb a csapatnak (kemény kéz, latinos stílus, nyerő ember, hasonló taktika, stb.) akkor azt mondom Scolrai lenne a No.1. erre a posztra!!! Annak idején az elkényelmesedett nagyképű brazilokat pár hónap alatt összekapta!!! és ha ő jön, megnézném mit tud kezdeni a Ronaldinho/Deco párossal!!! ha neki sem megy, akkor akár januárban is elpasszolhatjuk őket!!! sztem lenne vevő... Lásd: Ronaldo Milan-Real üzlete...
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.13. 09:49:02

Rijkard nyilatkozata egy vicc. De most már ki kell tartani a szezon végéig vele, nincsen értelme cserélni. Viszont már kellene az uj edzőt leszerzödni, mielött késő. Lehet, hogy már megtették, csak hallgatnak róla. Az kiborit, hogy szerinte jól küzdött a csapat-nem igy láttam. Elég lazsálós foci volt. Ennyi elszort labdát és rosz cselt amit mostanában csinálunk nem lehet megengedni és nem lehet ép ésszel elfogni. És középpáyás védekezés - amiban jók voltunk -a mult homályába merült. Átszaladnak rajtunk.
Fecó
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.13. 09:34:55

aronba írta:chi omega: A Barcánál vannak elvek? Ugyan kérlek. Ne haragudj, lehet hogy voltak egykoron, akár még tavaly is de idén itt csak szenvedés kínlódás van.
Egyedüli e hogy kitartanak egy edző mellett aki minden hatalmát elvesztette a csapata felett. Erre én nem lennék annyira büszke. Lehet hogy Madridban csak jobban értenek ehhez...
Hű de okos vagy... De ha még most megszabadulnánk Rijkaardtól, akkor végleg esélytelenek lennénk, minden fronton. Nem tenne jót a csapatnak egy mostani edzőváltás. Majd nyáron...de akkor mindenképp...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.04.13. 09:15:34

a barcanak a bajnokságban immárom csupán egyetlen feladata maradt:

ez van.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.13. 07:55:23

chi omega: A Barcánál vannak elvek? Ugyan kérlek. Ne haragudj, lehet hogy voltak egykoron, akár még tavaly is de idén itt csak szenvedés kínlódás van.
Egyedüli e hogy kitartanak egy edző mellett aki minden hatalmát elvesztette a csapata felett. Erre én nem lennék annyira büszke. Lehet hogy Madridban csak jobban értenek ehhez...
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.13. 07:28:33

Ugy néz ki a szokásosat hozta a csapat. Akik hiányoztak persze játszottak volna, de több hónapja velük is ugyanez van . Bele kell nyugodni jelenleg középcsapat vagyunk akit bárki elkaphat. Kimondottan tartok a MU elleni meccstől, mert nagy zakó is lehet. Azt csodálom, hogy sokak szerint 2-3 uj ember kell, szerintem pedig nagy söprés. Legalább 6-7 uj játékos kell.
Érdekes, hogy Laportát sokan szidják, de R10-et meg sok vak megtartaná.
Uj csapat kell. Nálam Messi, Bojan, Ture, Ini kivételével mindenki mehetne.
Fecó
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.13. 01:27:05

Pavel írta:Van igazság abban amit mondtál, de ő csak egy játékos van mellette még 23 és az edző dolga, hogy kit rakjon be. Mindig a legjobbat kell betenni, Franki nem ez tette. Ezért ment el vele a tavalyi bajnokság és a mostani is. Amúgy egyszer Jose mondta, hogy Franki mindig a játékosai mentik meg. Most utólag belátom, hogy igaza volt.
persze, nagyon lassan reagálta le rijkaard ronaldinho formahanyatlását. de ez már késő bánat..
Pavel
Entrenador del Barça

2008.04.13. 01:09:36

Van igazság abban amit mondtál, de ő csak egy játékos van mellette még 23 és az edző dolga, hogy kit rakjon be. Mindig a legjobbat kell betenni, Franki nem ez tette. Ezért ment el vele a tavalyi bajnokság és a mostani is. Amúgy egyszer Jose mondta, hogy Franki mindig a játékosai mentik meg. Most utólag belátom, hogy igaza volt.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:59:52

Pavel írta:Azért az ősszel is mutatott valamit. De abban teljesen igazad van, hogy a VB-n és azóta nem az igazi.
szerintem csak megszépíti az idő a dolgokat. én akkor ugyanolyan fanyarul néztem ronaldinho játékát, mint mostanában. csak akkor azt gondoltam, hogy egyszerű fáradtság, mert szinte pihenés nélkül tolt végig egy évet, spanyol bajnok, BL-győztes, VB-szereplés, amerikai túra, majd új szezon. és örültem, hogy még így is képes legalább a gólokat szállítani. de igazság szerint ugyanaz volt, mint idén akármikor. lőtt egy szép szabadrúgásgólt, vagy befejelt valami beadást, és mindenki tapsolt, hogy visszatért. aztán utána pár hétig ment a szenvedés, hogy "mivan ronaldinhoval?", majd újra gól, újra visszatérés, és így tovább. egy hatalmas blöff volt az elmúlt 2 év, és őszintén sajnálom azt, aki bekajálta.
mindenesetre ha ő kaphatott még esélyt, akkor rijkaard is kaphatott. persze most már franknek is mennie kell.
Pavel
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:55:35

Azért az ősszel is mutatott valamit. De abban teljesen igazad van, hogy a VB-n és azóta nem az igazi.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.13. 00:53:28

Emberek! Persze, ezt most szr megélni, de ezek törvényszerűek. 10-20-50-100 év múlva is ugyanez lesz, sikerek, majd gödör. Nem tudtok olyan csapatot mondani, ahol ez nem történt volna meg. Kész, volt 2 ilyen év, nyáron takarítás, és kezdődik minden tiszta lappal.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:50:07

Pavel írta:Azzal, hogy több mint valószínű, hogy a második hely is ugrott. De lehet, hogy a harmadik esetleg a negyedik is. Ha így folytatjuk.
Ronniról. Ne tudod, hogy a tavalyi szezonban ki volt a házi gólkirály. Neki nem ez a feladata. Ronnie csak tavaly tavasszal esett vissza az ősszel a hátán vitte a csapatot.
papíron igaz ez csak. aki látta 2006 őszén játszani, az jól tudja, hogy halvány árnyéka sem volt önmagának akkor sem.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.04.13. 00:49:39

barca99 írta:
De ha már igazán jó elnök lett volna, akkor a BL-győzelem után elzavarja az edzőt, R10-et Decoval karöltve... akkor nem lett volna tökölés. Vagy hogy van ez? :roll:
A BL-győzelem után nem nagyon gondolta volna senki sem, hogy idáig jutunk. Én 2006 őszén kezdtem sejteni valamit, de akkor is csak elhessegettem magamtól az edzőváltás gondolatát, mondván, egy volt holland válogatott, a Milan három egykori tulipánjának egyike, többszörös BL-győztes, Európa-bajnok, olasz- és holland bajnok tán csak nem olyan láma, hogy nem tudja motiválni a csapatot... tévedtem.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Pavel
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:44:27

Azzal, hogy több mint valószínű, hogy a második hely is ugrott. De lehet, hogy a harmadik esetleg a negyedik is. Ha így folytatjuk.
Ronniról. Ne tudod, hogy a tavalyi szezonban ki volt a házi gólkirály. Neki nem ez a feladata. Ronnie csak tavaly tavasszal esett vissza az ősszel a hátán vitte a csapatot.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.13. 00:42:38

Most az idei évtől eltekintve, lehet hogy a nagyvilág pofán röhögött volna, ha egy második hely, két első, egy BL-trófea után elküldöd az edzőt, amiért pontegyenlőséggel lett második amikor két meghatározó embere hiányzott fél évig... :)

De ha már igazán jó elnök lett volna, akkor a BL-győzelem után elzavarja az edzőt, R10-et Decoval karöltve... akkor nem lett volna tökölés. Vagy hogy van ez? :roll:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:39:26

Pavel írta:Egy jó vezető tavaly nyáron megköszöni Franki munkáját. Nem vár egy évet. Az igaz, hogy Laporta kihúzta a sz**ból a Barcát, de most bele is nyomja újra.
Ronnie mikor kapott még egy esélyt.
utólag könnyű okosnak lenni. a barcelona nem real madrid. itt nem küldenek el rögtön egy sikeredzőt. itt van olyan, hogy respekt, vannak elvek. akinek ez nem tetszik, az szurkoljon nyugodtan a [auto_cenzúra] madridnak.
mivel nyomja bele a sz*rba laporta a barcát?? azzal hogy év közben nem küldte el rijkaardot? azzal csak még jobban belenyomta volna, értsétek már meg. majd ha nyáron sem küldi el, akkor siránkozzatok.

ronaldinho pedig az elmúlt 1,5-2évben folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket kapott arra, hogy bizonyítsa, még akar harcolni a barcáért. nem élt velük. viszlát.
Pavel
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:37:23

Egy jó vezető tavaly nyáron megköszöni Franki munkáját. Nem vár egy évet. Az igaz, hogy Laporta kihúzta a sz**ból a Barcát, de most bele is nyomja újra.
Ronnie mikor kapott még egy esélyt.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.13. 00:32:36

gekkodan írta:
Varga Tamás írta: A fejétől bűzlik a hal. A bűz pedig megfullaszt minket. Csak a vak és a bolond nem veszi észre -, vagy nem akarja észre venni.
Kiváltképpen, amikor halljuk, hogy az elnökség sem egységes pl. edző kérdésben. Laportát már kvázi csak az örök fegyverhordozói védik, Beguiristáin és Soriano.
nem ez a lényeg. hanem az, hogy attól, hogy laporta lemondana, még nem kerülne jobb helyzetbe a csapat. majd ha nem küldi el rijkaardot, akkor lehet pattogni.
tavaly ilyenkor teljesen érthető, hogy adott rijkaardnak még egy esélyt. ronaldinhonak is járt egy, rijkaardnak is. most menniük kell.
Lezárt